Brandnooz box - Říjen 2015

Krásný den,
jak si užíváte víkend? Venku je naprosto nádherně, jasno, sluníčko hřeje, takhle bych si to představovala až do léta. Zima by za mě vůbec nemusela přijít. Včera dorazil říjnový Brandnooz box, tedy alespoň většině, někteří balíček očekávají až v pondělí. Na facebooku jsem si všimla pár hodně negativních reakcí. Na jednu stranu chápu, že se člověk na balíček těší a je zklamaný, když musí čekat déle, na druhou stranu reakce, že kvůli zpoždění ruším předplatné, mi přijdou opravdu přehnané. Nehledě na to, že Brandnooz box nemá nastavené pevné datum, kdy boxíky chodí a chyba není jen na jeho straně. A pokud někdo negativně reaguje každý měsíc a vyhrožuje odhlášením, tak ať se sakra odhlásí a dá pokoj. Ale už k obsahu..

Boxík byl tenhle měsíc pořádně těžký a pořádně nadupaný, jen co jsem ho otevřela, tak jsem byla v sedmém nebi a juchala. Rovnou napíšu, že říjnový box je za mě jeden z nejpovedenějších. Spousta praktických produktů, ale i něco na chuť. Jen tedy u jedné věci jsem se vztekala a leze mi už na nervy.

  • Babiččina volba Hladká na křehké pečivo - 1kg, 21,90Kč
Mouka je něco, co se nikdy neztratí a zrovna tahle říjnová novinka je zaměřená na pečení. Jelikož se blíží Vánoce, tak podobné produkty jsou určitě vítané a hodí se, pokud tedy pečete cukroví.

  • Hera Máslová příchuť - 250g, 25,90Kč
Tady platí to samé, co u mouky. Hera je na pečení skvělá, tedy alespoň já s ní jsem spokojená.

  • Maggi Špagety Bolognese - 57g, 34,90Kč
Podobné produkty mám v boxech také ráda a když jsem uviděla tenhle sáček, tak jsem dostala chuť uvařit špagety. Pro lepší chuť obsahuje muškátový oříšek, panenský olivový olej a rozmarýn. Samozřejmě i kousky zeleniny a bylinek. Určitě doma uděláme.

  • Vitana Droždí sušené pekařské - 8g, 5,90Kč
A vrátíme se ještě zpět k pečení. Já tedy droždí ještě při pečení nikdy nepoužila, housky ani další pečivo, kde se používá jsem nepekla, ale když už ho mám doma, tak rozhodně něco udělám. Nahrazuje půl kostky čerstvého droždí, což je na pečivo z půl kila mouky.

  • Vitana Cukr s rumovou příchutí - 20g, 5,90Kč
Tak tohle bude super na rumové koule či nějakou podobnou dobrotu.

  • Alpro Sojový nápoj pro děti - 1l, 79,90Kč
Alpro jsem si vybrala za body ve věrnostním programu. Bylo v minulém boxu a neskutečně mi chutnalo.

  • Saga Švestka a skořice - 30g, 25,90Kč
Má vůbec cenu to komentovat? Právě jsme se dostaly k produktu, který mě naprosto vytočil. Pokud moje články o boxu čtete pravidelně, tak víte, že čaje nepiji, jsem kávová a jelikož se objevují snad v každém boxu, tak se mi doma akorát hromadí a čim dál tím více mi vadí. Nemůžu si někde zaškrtnout, že čaje nechci? Bože, cokoliv, vážně cokoliv jiného místo čajů.

  • Božkov Speciál Mandlový - 0,5l, 145Kč (V boxu neprodejné balení, cenově kolem 79Kč)
Podobné panáky, tuším, že Ferneta, už v boxu byly. I když tenhle alkohol nepiji, tak mi to přijde rozkošný. Mandle ale mám ráda, takže si možná cucnu, ale spíše to vidím tak, že skončí v cukroví.

  • Strongbow Honey - 330ml, 18,90Kč
Naopak tyhle piva mám ráda a medový Strongbow jsem ještě neměla, takže ochutnám velmi ráda. Stejně jako ostatní obsahuje 4,5% alkoholu a je jemně perlivý.

  • Desperados Pivo s příchutí tequily - 330ml, 24,90Kč
Desperados už jednou v boxu bylo, tentokrát tu jsou dvě menší neprodejná balení. Jedná se o kombinaci ležáku, příchutě tequily a jemných ovocných podtónů. Obsahuje 5,9% alkoholu. Oproti Strongbow a dalším pivům mi Desperatos zas tolik nejelo, ale třeba Honzovi bude šmakovat více.

  • Chio Popcorners - 15g, 9,90Kč
Tyhle popcornové trojúhelníčky už v boxu také jednou byly a byly naprosto výborný, takže z nich mám velikou radost. Stejně jako předchozí pivo, tak i Chio je v menším neprodejném balení.

  • Corny Big White - 40g, 14,90Kč
Mám ráda Corny a miluji vše s bílou čokoládou, tohle je trefa do černého. Jen je škoda, že se jedná pouze o limitovanou edici.

  • Chocoland Jsem Višnová - 31g, 9,90Kč
Chocoland také není neznámá značka, v boxu byla už kávová. Než jsem se k ní ale dostala, tak mi ji někdo snědl. Je to hořká belgická čokoláda s višnovou příchutí.

  • Food časopis - 39Kč
Časopisové bonusy mám strašně ráda a velmi je vítám. Nechápu, že někdo nad nimi remcá, já z nich mám naopak vždy velkou radost a jako zpestření mi nepřijdou špatné, naopak. A je mi i jedno, že se jedná o starší číslo. Klidně v každém boxu ať jsou, já jsem fakt za ně ráda.


Tak jak se Vám říjnový obsah líbí? Potěšil by Vás?
Já obsah velmi chválím, jsem opravdu nadšená, jen tak dál až na ty čaje.

12 komentářů:

  1. Tento box se dle mého opravdu podařil. Neměla jsem zatím ani jeden boxík (bojím se, páč nejím a nepiju spoustu věcí). Z tohoto bych ale snědla nebo vypila úplně všechno. Čaje naopak miluju, takže bych měla radost, ale chápu, já bych zase byla naštvaná, kdyby v každém boxu bylo kafe, který nepiju zas já. :D Už se strašně těším na Glanc box, doufám, že bude taky takto nadupaný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také spoustu věcí nejím, na jídlo jsem dost vybíravá. Na druhou stranu ale box ocení celá rodina a co nejím já, sní někdo jiný, takže jen máloco se vůbec nevyužije.
      A na Glanc box se neskutečně těším :)

      Vymazat
  2. Přiznám se, že když jsem viděla, že je boxíku zase čaj, vzpomněla jsem si hned na tebe a musela jsem se smát, promiň :-D :-D
    Na mě čeká boxík ještě na poště, nemohla jsem si ho včera převzít :-( Suroviny na pečení mi radost neudělaly, jelikož nepeču. Ale podaruji mámu, ta je určitě využije. Časopis FOOD si normálně nekupuji, ale tohle vydání zrovna doma mám, škoda... Těším se na cider a na čaj :-) A na ty sladké tyčinky taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Také mi tento měsíc přišel Brandnooz box :-))
    Ta Corny je neskutečně dobrá, tu jsme snědla hned :-D

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát se mi box velmi líbí a miluji Corny sušenku White, naprostá dokonalost. Myslím že bych snad všechny položky z boxu využila.

    OdpovědětVymazat
  5. Autorka naprosto mimo.

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle vydani uplne plne skvelych veci, skoda ze jsem nemohla objednat. Vyuzila bych vse.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Já nějak na tyhle boxy nejsem, ale věci jsou tam pěkné, to zas jo :) Občas bych přece jen takovéhle překvapení uvítala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem s boxem moc spokojená a navíc mi udělalo radost PPLko, které mi ho dovezlo v sobotu ráno. Vůbec jsem o tom nevěděla, takže bylo překvapení mnohem větší :)
    Jediné co si nenecháme je čaj, protože kombinace švestka x skořice mě moc nebere.

    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  9. Já se rozhodla, že ho tento měsíc taky zkusím, nicméně přijde mi až v pondělí... no, a díky článkům od tebe a Ketrin mám po překvápku :D Vypadá fajn, z pár věcí budu zase zklamaná já, ale celkově se mám na co těšit :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. ja mam strasne rada food, kupujem si kazde cislo. asi si ho aj predplatim. a este velmi rada citam apetit, to su dva top casopisy o vareni. a este nikdy som nepocula o takychto boxoch, som mimo? :D
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...