Lirene - Fyziologický micelární gel

Krásný den,
tak venku už začal pořádný podzim, tedy na mě je to spíše už pořádná zima a nedovedu si představit, že by mělo být ještě hůř. Již teďkon trpím. Sice už máme pomalu půlku října a ještě jsem Vám neukázala ani nákupy či spotřebu za září, ale to napravím hned příště. Dnes pro Vás mám totiž nachystanou jednu recenzi.

Jakmile slyším slovo micelární, moje smysly bystří. Rozhodně u mě nenajdete žádná čistící mléka, tonika a nejsem ani fanoušek odličováků očí. Na co ale slyším, jsou právě micelární vody, v tomto případě gel, který nabízí značka Lirene.

Fyziologický micelární gel mě lákal vyzkoušet již nějakou dobu a to i přesto, že od Lirene jsem již měla micelární vodu 3v1, která za mě byla špatná, odličovala hodně zle, pokud tedy vůbec. I přes tuhle negativní zkušenost jsem ho chtěla zkusit, i když se přiznám, že jsem se docela bála. Hlavně i toho, jaký bude gel na očích.

Gel obsahuje mangový vosk, který pleť zjemňuje a hydratuje. D-panthenol se zas postará o zklidnění pokožky. Je vhodný pro normální, suchou, citlivou a dokonce i alergickou pleť. Díky micelám, které přitahují nečistoty by se tedy odličování mělo obejít bez zbytečného tření a drhnutí pleti.

Micelární gel najdete v balení s praktickou pumpičkou, což je super. Pumpička se dá otočit a tím buď otevřít, nebo uzamknout, takže nehrozí, že by Vám někde, například při cestování, vytekl. A vlastně ani při pumpnutí nehrozí, že gelu vyteče zbytečně moc. Samotný gel je řidší, ale velmi příjemný. Co se týče parfemace, já v něm cítím okurku. Vůně je osvěžující a mému nosu lahodí.

Gel se dá použít na několik způsob, buď společně s vodou jako klasický čistící gel, nebo samostatně jako jiné micelární vody. Mě vyhovuje samotná aplikace, ale jak jsem psala výše, trošku jsem se bála, jak budou reagovat oči na tento gel. A moc mile mě překvapil. Na pleti je vážně moc příjemný a s očima také není jediný problém. Ani v nejmenším je nedráždí, v očích nepálí a pleť nevysušuje. Hlavně je super, že komplet namalované oči(stíny, tužka, řasenka) stačí jen lehce přetřít a vše dokonale odlíčí a vážně nemusíte oči nijak dřít. Jen tedy na pleť musím gelu a tamponků použít trošku víc, abych vše perfektně odlíčila.
Gel řadím mezi moje top odličováky, které jsem kdy vyzkoušela a určitě nebudu váhat nad dalším balením, naopak.
Obsah: 200ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Jakou máte zkušenost s kosmetikou Lirene?
Zaujal Vás micelární gel?

11 komentářů:

  1. Já jsem od Lirene myslím ještě nic neměla, ale na jejich pleťovou kosmetiku občas v DM kouknu. Tento gel teda určitě stojí za vyzkoušení :).
    Já mám právě teď odličovací gel od Yves Rocher a ten taky skvěle odličuje

    OdpovědětVymazat
  2. Gel vypadá hodně dobře, myslím že až spotřebuju své dosavadní produkty, tak se po gelu mrknu. Nepoužívám micelárky na oči, ale na pleť bude asi skvělý. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od teo znacky jsem jeste nic nezkousela. Ale gel vypada hodne dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Od téhle značky jsem nic nezkoušela, ani ji neznám :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Gel vypadá opravdu dobře. :-)
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  6. měla jsem celkem ráda jejich hydratační tonikum, gel vypadá dobře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí, že se dá použít i jako gel, třeba například s čistícím kartáčkem a že fakt zatočí se vším, co má, to se jen tak nevidí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já v něm cítím žlutej meloun! :) a do týhle věci jsem se rozhodně zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  9. Nic od Lirene jsem ještě neměla, ale tohle vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od Lirene jsem nikdy nezkousela zadny produkt, ale tohle me docela zaujalo, asi se po tom nekde mrknu :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...