Random aneb září 2015

Hezký začátek nového týdne,
už skoro tři týdny máme říjen a já ještě neshrnula září v podobě randomu. Tak trošku opožděně, ale přece.

Hned na začátku měsíce mi skončil tříměsíční kurz pole dance. Bohužel skončilo i studio, což mě moc mrzí. Pole dance mě vážně neskutečně chytl i když začátky byly těžké a já samá modřina a podlitina. Určitě chci pokračovat, ale až od příštího roku, jelikož chodím společně s kamarádkou a té se to teď nehodí.

Minimálně dvakrát ročně zajdeme s Honzou do pražské zoo, první týden v září ještě super přálo počasí, takže jsme si zoo užili. Pokud chcete vidět více fotek, tak je najdete zde. Já se těšila hlavně na malého hrabáče a tapíra :)

Dokonce jsem v září strávila tři celé dny v práci, i se spaním. Už nestačí, že jsem tam od rána do večera, postoupila jsem na další level :D V srpnu mamča měla narozeniny a spolu s nimi i náš společný svátek, bohužel narozky trávila v nemocnici, takže na oslavu jsme si počkali do září. A jelikož dortíky jsme si byly nakoupit spolu, tak jsme to vzaly ve velkém a dorty jsme jedli snad celý týden.

Radost se dělala i chlupáčům, nakoupila jsem jim nové misky, toalety a morčatům i houpačku, bohužel se líbí pouze mě :D Navíc od Tess mi přišla obrovská krabice plná různých dobrot pro všechny, takže ušáci měli předčasné Vánoce. V září také probíhal Burgerfest, kam jsme s Honzou zašli. Těch lidí ale, všude fronty, ale i tak jsme si nějaký ten burger dali.

Nejhezčí pro mě byl ale určitě prodloužený víkend, který jsme strávili v Děčíně, zajeli do Drážďan a nevynechali jsme ani zoopark Chumotov. Články z výletu najdete také již na blogu.

 Pole dance

Nehty / Pražská zoo / Mini koblížky

 Dortíky / Burgerfest / Nová výborná Orion a marcipánové kaštany

 Bobeš a holky / Najdete Chipa? :D

 Kamenné varhany / Zoo Děčín / Nákupní centrum v Děčíně :D

Drážďany / Zoo Drážďany / Zoopark Chomutov

Jaké bylo Vaše září?
Co hezkého jste zažily?

9 komentářů:

  1. Moc pěkný článek :) Na Pole dance jsem chtěla chodit také, ale nemám na to moc času, takže ti to úplně závidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :) Pole dance je super, chtěla bych ho vyzkoušet, ale bohužel nikde v okolí není žádný kurz.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Musím si zajít pro tu Orionku a Kaštany :D Pole dance vypadá tak jednoduše, ale myslím, že bych se neudržela na tyči ani pár vteřin :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle články s fotkama mě vždy hodně baví :) člověk si asi pak uvědomí jak bohatej ten život je :)

    Janina
    http://bloggopis.blogspot.cz
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ten pole dance je užasny ja to tak obdivujem šikovna:)) dneska som si urobila domaci burger rezeň majonezu kapustu syr a hotovo obed :))

    OdpovědětVymazat
  6. Pole dance je super sport! Já tancuju street dance :)
    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...