Spotřebováno za září 2015

Krásný den,
s záříjovými statistikami přicházím tentokrát pěkně pozdě, ale lepší pozdě, než vůbec. Sice jsem chtěla jako každý měsíc začít s nákupy, ale zjistila jsem, že mi chybí jedna fotka vyfocená, takže si dáme první spotřebováno a v sobotu teprve nákupy, až budu mít čas a vlastně i světlo pro dofocení. Vlastně mám celkově s fotkami te´d nějaký problém, z telefonu mi zmizela jedna celá složka fotek, už jsem jí pomalu obrečela a včera se záhadně zas objevila :D Takže i random bude za září.

Co se týče spotřeby, tak není nijak velká. Vlastně spíše naopak, je docela chabá a v říjnu to nevypadá o moc lépe.

1. Dove šampon Color Care (Recenze) - Se šamponem jsem hodně bojovala. Vlasy byly po použití hezké pouze první den. Druhý už byly zplihlé a mastily se. Začal mi sedět až při posledních pár umytích, což je prostě málo.
Koupila bych znovu: NE

2. Dove kondicionér Color Care (Recenze) - S balzámem jsem větší problém neměla, vlasy šly dobře rozčesat, takže spokojenost. Přesto bych znovu nekoupila, jakmile nesedí šampon, tak i balzám má smůlu.
Koupila bych znovu: NE

3. Garnier tělové mléko Oil Beauty (Recenze) -  Tak tohle byla paráda, pokožka si chrochtala blahem. Mléko mělo hutnější konzistenci, nádherně vonělo, tak příjemně teple a dokonale hydratovalo. Pokožka byla i viditelně hezčí, doporučuji všemi deseti.
Koupila bych znovu: ANO

4. Fa sprchový gel Magic Oil (Recenze) - Další fajn produkt, krásná vůně, ideální na léto. Sprcháč dobře pěnil, pokožku nevysušoval. Určitě mrknu ještě po růžové variantě.
Koupila bych znovu: ANO

5. Xhekpon regenerační krém (Recenze) - Krém se objeví ještě v jednom článku plném recenzí. Ve zkratce ale, krém měl našlehanou konzistenci, dobře se vstřebával a hydratace také nebyla špatná. Byl na pleti hodně příjemný a hezky voněl.
Koupila bych znovu: ANO

6. Beauticology malinový sprchový gel (Recenze) - Sprcháč měl hodně hustou gelovou konzistenci. Bohužel vůně byla hodně chemická a ihned se mi zprotivil, takže jsem ráda, že jsem měla pouze malé balení.
Koupila bych znovu: NE

7. Dermacol BB Magic Beauty Cream (Recenze) - Nejsem fanouškem BB, ale tenhle jsem si zamilovala. Moc dobře kryje a hydratuje, není třeba s ním používat krém, o vše se postará tenhle malý zázrak. V létě ho používám moc ráda.
Koupila bych znovu: ANO  

Jaká byla Vaše spotřeba v září?
Znáte některý produkt?

15 komentářů:

  1. Super produkty, já za září nic nespotřebovala :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Já za září spotřebovala jen odličovák, sprcháč a dodělávám kondicionér. :D To mléko od Garnieru mám moc ráda, jsem zatím v půlce a jsem mile překvapená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nic z toho jsem nezkoušela, ale líbí se mi tělové mléko, to by bylo na zimu super, tak uvidím, jestli dodělám něco ze zásob :)

    OdpovědětVymazat
  4. S ničím nemám zkušenost :) Já budu muset spotřebováno co nejdřív nafotit, protože už mi přetíká koš :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Tělové mléko Garnier je dokonalé, až na ně narazím v akci, tak si chci na zimu pořídit další balení:-)

    OdpovědětVymazat
  6. S žádným produktem nemám zkušenost, ale těším se na recenzi toho Xhekpon krému. Sama se teď snažím spotřebovávat věci, co jsem dlouho odkládala a musím se pochválit, docela mi to jde. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To tělové mléko mě zaujalo, takové ty hutnější mám nejradši. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna tento týden mi došly 3 produkty - parfémovaný sprej, ochranný sprej na vlasy a kondicionér :).
    V Kauflandu je teď akce na sprcháče Fa, myslím 2 za 50 Kč, tak to se vyplatí :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moje spotřebováno zveřejňuji vždy až po nějaké době když se mi toho více nakupí. Koncem října bude na mém blogu spotřebováno. Mléko od Garnieru je fajn a krásně voní, šampony od Dove jsem neměla už věčnost.

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký článek :) já jsem za září snad ani nic nespotřebovla :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  11. Nic z tvých spotřebovanců jsem nezkoušela. Já jsem za měsíc září spotřebovala 6 produktů. Viz článek u mě na blogu: http://mojekosmetika.blogspot.cz/2015/09/spotrebovano-zari.html

    OdpovědětVymazat
  12. Bb od dermacolu jsem mela ve vzorecku a pro me byl jednicka, takze asi poridim znovu.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...