Brandnooz box - Listopad 2015

Krásný den,
jak se máte? Máme tu konec listopadu, zítra první adventní neděli, což je naprosto neskutečné, ale přesto je to tak. Já se nemůžu dočkat, až vytáhnu všechny vánoční dekorace a zapálím první svíčku. Jako každý měsíc, tak i tenhle dorazila pravidelná zásilka Brandnooz box. Z říjnového jsem byla maximálně spokojená, takže jsem předpokládala, že listopad nebude až tak slavný. Jak tedy box dopadl?

  • Břežňák Světlý ležák - 0,5l, 13,90Kč
České pivo plzeňského typu, které obsahuje 5,1% alkoholu. Pivo nepiji, ale Honza jistě nepohrdne.

  • Krušovice Pšeničné - 0,5l, 15,90Kč
Kvašený nefiltrovaný světlý pšeničný ležák, který má lehkou a harmonickou chuť doplněnou o ovocné tóny. Vyrábí se z pšeničného sladu. Dvě piva jsou pro mě na box hodně, ale jak píšu výše, určitě nebude jen tak ležet v lednici. 

  • Rajec Kojenecká voda - 0,33l, 9,90Kč
Voda má nízký obsah dusičnanů, je tedy vhodná pro kojeneckou stravu bez toho, aby se musela převařovat. No děti nemám, ale klidně vodu vypiji sama, i když mám za to, že tyhle vody jsou trošku zbytečné, ale věřím, že někdo na ně nedá dopustit.

  • Kofola marcipán - 1,5l, 24,90Kč
Největším produktem v boxu byla tahle marcipánová kofola. Miluji marcipán, Kofola už jsem stihla nedávno ochutnat a jsem jediná, kdo v ní necítí marcipán ani trochu. Za mě je to obrovské zklamání, necítím jak chuťově, tak ani žádnou vůni, za mě je to normální kofola. Ale jsem fakt jediná, ostatní marcipán cítí.

  • Meggle smetana do kávy - 500ml, 36,90Kč
Smetana má praktické balení, které se dá znovu zavřít. Do kávy používám mléko, ale smetanu určitě ráda vyzkouším.

  • Krahulík Snack wingy - 100g, 29,90Kč
Sušený snack obsahuje tři tyčinky s příchutí natur a hot. Tyhle klobásky doma docela zaujaly a sama jsem zvědavá, jaké budou.

  • Spak Majonéza - 500ml, 42,90Kč
Majolka je vyrobená z kvalitního řepkového oleje, obsahuje vysoký podíl vaječných žloutků a rostlinného oleje. Majonéza se u nás rozhodně neztratí, právě naopak. Já mám teda nejraději Hellmans, ale Spak také není špatná značka.

  • Dr. Oetker Crema Tiramisu - 63g, 21,90Kč
Tohle tiramisu určitě vyzkouším, ale už teď vím, že pravděpodobně ho znovu nekoupím, jelikož raději udělám vše domácí bez těchto pytlíků, ale na vyzkoušení proč ne. Osobně tiramisu nemusím, jak mám ráda sladké, tak tiramisu mi moc nejde. Honza ho naopak velmi rád, takže zkusí, jaké bude tohle.

  • Knorr Bohatý bujon - 4x28g, 33,90Kč
Tyhle bujony od Knorr už jsem měla a jsou skvělé, takže za další balení jsem ráda. Mají želatinovou konzistenci, díky čemuž se dobře rozpouštějí. Neobsahují přidaný glutaman ani konzervanty.

  • Chocoland Jsem sladká - 50g, 7,90Kč
Tahle značka se v boxu objevuje v poslední době poměrně často, ale nevadí mi to, vše mi od ní zatím chutnalo. Akorát tedy podle letáčku by se mělo jednat o sojový suk s kakaovo-rumovou příchutí. V boxu se ale nachází suk s vanilkovo-karamelovou příchutí. Podobné suky mám ráda a na tenhle se už moc těším.

  • Marťánci Gummi s Echinaceou - V boxu neprodejné balení
Pokud máte děti, určitě jsou tyhle dva pytlíčky fajn. Vitamíny jsou želatinové s ovocnou příchutí a obsahují pouze přírodní barviva.

  • Maxi Vita Horký nápoj - V boxu neprodejné balení
Rozpustný vitamínový nápoj, který prohřeje tělo. Obsahují zvýšenou dávku vitamínu C, pomáhají chránit organismus a přispívají ke snížení únavy. Jak nepiji čaje, tak tohle ochutnám, i když příchuť bezu moc nemusím.

  • Chupa Chups lízátko - 12g, 7,90Kč
V boxu jste mohli najít jednu ze tří příchutí, já mám colu, kterou jsem jako dítě měla fakt ráda.

  • Pectol Dropsy s vitamínem C - 19,2g, 18,90Kč
Pomocník v boji proti kašli, bolestech v krku a nachlazení. Já podobné dropsy naprosto nesnáším, nejsem schopná je vycucat, jak jsou hnusný a téměř okamžitě je vždy vyplivnu, to se snad raději udusím. Ale doma se určitě neztratí, ostatní je mají rádi.


Listopadový Brandnooz box je za mě tak půl na půl. Z něčeho mám radost, něco ráda vyzkouším, ostatní naopak jde mimo mě. Minulý box byl za mě jistě mnohem lepší, ale ne každý měsíc může být dokonalý. Určitě už byly lepší boxy, na druhou stranu se doma ale využije vše.

Jak se Vám obsah líbí?

8 komentářů:

  1. Tohle vydani se mi zda hodne povedene, je tam hodne veci, vsechno bych vyuzila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Takový věci do dámocnosti, doma by z toho asi radost měli, ale mě osobně by zase tak nepotěšil :). A já jsem dnes celý den uklízela, vařila a žehlila, takže až teď mám relax :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten horký nápoj - jeden nebo dva sáčky? Mě došel jeden a prý tam měly být dva a ještě dojít jakýsi mail. Jak to bylo u vás ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dva měly být, ale došel jeden. Ten druhý prý zabalí do příští zásilky ;)

      Vymazat
  4. My s přítelem pořád váháme, jestli do toho jít nebo ne.. ale tento obsah se mi docela líbí :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Na mě je to dost nezdravé, takže bych většinu věcí neužila... Já ale nejsem moc velký fanoušek podobných boxů. Člověk platí za věci, které vlastně nechce :D
    http://www.fashionmad.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mně tam chybí čaj :-D Už jsem všechny z předchozích boxů vypila :-( Jinak jsem s boxem spokojená, líbí se mi o hodně víc než říjnový. Kofola mi přijde marcipánem jen trošku ovoněná, jinak chuťově je téměř nerozeznatelná od klasické Kofoly. Masový snack mi chutnal, sladká tyčinka taky. Pivo ráda vyzkouším a ty produkty proti nachlazení se taky nejspíš budou hodit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych využila skoro všechno, případně někdo z rodiny. Pivo taky nepiju, stejně tak voda se mi zdá zbytečná, já přežila na normální :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...