Čokoládový sen od Oriflame

Krásný den,
jak si užíváte víkend? Venku už docela přituhlo a krásný teplý podzim je fuč. V posledním článku jsme se vrátily ještě do léta s vůní tutti frutti. Dnes to bude vůně, kterou já mám spojenou spíše se zimou. Miluji čokoládu, překvapivě v kosmetice ji ale moc nevyhledávám. Většina vůní mi přijde chemická a zkrátka to kakao v kosmetice mému nosu nevoní.

Právě o produktech s čokoládovou vůní bude řeč, konkrétně se bude jednat o značku Oriflame. Produktům se blížím pomalu na dno, dostala jsem je před nějakou dobou, ale schválně jsem je schovávala až po létě, jelikož čokoláda mi přijde těžší vůně vhodná spíše na podzim či zimu. Sada obsahuje ještě pěnu do koupele, v katalogu produkty tuším už nenajdete, ale stačí zapátrat na netu.

Sprchový gel Chocolate dream
Na sprchovém gelu mě zaujala především barva, která je výrazně oranžová. Má středně hustou konzistenci, v podstatě se ničím zvláštním neliší od většiny sprcháčů. Stačí ho málo a docela dobře napění, což já mám ráda. Pokožku těla nevysušuje, ale určitě není ani nijak hydratační.

Vůně je výrazná, hodně kakaová. Jak jsem psala, já tyhle vůně nemusím, ale tahle mi nevadí až tolik. Například značku Palmer`s naprosto nesnesu, jejich kakaové produkty mi vyloženě smrdí, to s touhle vůní až takový problém nemám. Pokud čokoládové vůně máte rády, tak tak věřím, že Vám vonět bude.
Obsah: 200ml
Cena: 99Kč
Hodnocení: 3/5


Krém na ruce Chocolate dream
Krémy na ruce používám denně a vždy mám jeden v kabelce. Když jsem poprvé použila tenhle, moc šancí jsem mu nedávala. Má hodně řídkou konzistenci, takovou až vodovou, takže hydrataci jsem moc nečekala. Poměrně pomalu se vstřebává, když už se ale vsákne, tak jsem měla pocit, jako kdybych žádný krém vůbec nepoužila. O to větší překvapení mě čekalo. Od doby, co ho používám, tak mám ruce v naprosto perfektním stavu. Hydratuje dokonale, ruce mám krásně hebké, nepopraskané, zkrátka hydratace na jedničku.

Na vůni jsem si musela zvykat, stejně jako u sprcháče, tak i zde je hodně výrazná a na rukou se pěknou dobu drží. Je cítit opravdu silně, zpočátku mi vůně dost vadila, ale postupem času si můj nos zvykl. Opět, pokud jste milovníky čokoládových vůní, tak z výrazné a dlouhotrvající vůně budete uneseni. Krém je skvělý, hydratuje velmi dobře a vůně se drží.
Obsah: 75ml
Cena: 99Kč
Hodnocení: 4/5


Máte rády čokoládové vůně?
Jak Vás zaujaly tyto produkty?

8 komentářů:

  1. Já mám ten krém na ruce a moc ho nepoužívám, protože s popraskanými ruky problém nemám. Tak jako ty moc nejsem na čokoládové vůně v kosmetice a docela mi i smrdí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyto produkty znám, měla jsem oba dva, ale ta vůně se mi zde moc nelíbila u toho sprcháče myslím :)
    Už jsem je měla snad před rokem

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, z téhle řady by mě asi nejvíc zaujala právě ta pěna, o které jsi nepsala :-D Krémy na ruce od Oriflame nesnáším a sprcháčů mám asi 40 :-D Čokoládový mám od Baley z nějaké limitky, ale zatím jsem ho ještě nestihla použít.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem mela krem na ruce a vyhovoval mi :) a takovou vuni mam rada. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. ten sprcháč je skvělí a krem taky užasní článek

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, tak mně tohle teda vůbec nevonělo, je to děsně chemický.

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem celou sadu i s pěnou do koupele a za mně hrůza, ta vůně byla příšerně umělá.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to bych si nemohla pořídit, to by bylo strašně přemlouvání to vážně neochutnat :D!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...