Farmona - Cukrový tělový peeling Tutti Frutti s vůní melounu

Krásný den,
jak asi užíváte svátek? Neměly jste náhodou prodloužený víkend? Já ano, bohužel pondělí jsem byla s Niky na veterině, kde ji čekala operace, takže vlastně celý víkend už nervy a pondělí úplně šílený. Chudinka je celá obvázaná, má límec a hlídat, aby nikam neskákala bude také náročné, ale snad se jí vše bude hojit dobře.

V dnešní recenzi se vrátíme trošku do léta a to se značkou Farmona. O Farmoně jsem se tu zmiňovala již několikrát. Za mě to je ta nejvoňavější kosmetická značka vůbec. Ty vůně jsou naprosto dokonalé, kvalita je také moc fajn a cena ještě lepší. Zkrátka super kombinace, jen mi přijde, že je hůře dostupná, což je škoda.

Určitě Vás zaujme už samotné balení peelingu, které je poměrně mohutné, ale hlavně barevné a úplně z něj sálá léto. Miluji sladké vůně a jako dítě jsem měla strašně ráda malé bonbonky tutti frutti, pamatujete si je? Vůně tohohle peelingu je kombinací právě tutti frutti a melounu. No prostě ráj pro můj nos. Je hodně sladká, téměř až přeslazená a výrazná, super také je, že na těle se nějakou drží.

Peeling má takovou matlavou konzistenci, podobnou jako želé, akorát lepivé. Konzistence je zvláštní, ale rozhodně ne nepříjemná. Peeling je hodně drsný, s přehledem ho označím za nejdrsnější peeling, co jsem kdy měla. S tímhle by snad ani nebyl problém sedřít si kůži. Pokud chcete peeling, který vážně pokožku dokonale zbaví odumřelé kůže, je tenhle jednička. Samozřejmě pokud nebudete příliš dřít, peeling bude jemnější.

Občas je pokožka po aplikaci malinko jakoby napnutá, ale to se dá předpokládat, když jí pořádně vydrhnu. Na druhou stranu ale vůbec nevysušuje, naopak. Obsahuje máslo karité, díky čemuž pokožku hydratuje. Na pokožce zanechává mastnou stopu díky ricinovému oleji, takže opravdu cítíte, že je hydratační. Peeling je tedy vhodný i pro suchou pokožku.
Obsah: 300g
Cena: 139Kč
Hodnocení: 5/5

Máte zkušenost s touto značkou?
Používáte peelingy?

6 komentářů:

  1. Ten vypadá nádherně! Ještě jsem o něm neslyšela...

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuto značku asi vůbec neznám, ale peeling mě zaujal, hlavně taková ta kiwi barva :) Já prodloužený víkend neměla, včera jsem měla školu. Ale jsem ráda, že dnes jsem to volno měla. Hned z rána jsem šla nakupovat už dárky na Vánoce a odpoledne jsme si udělali s přítelem vycházku a teď si dáme kávičku a koupili jsme si mega muffiny posypaný lentilkama, takže velká pohodička :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vůně musí být úžasná a ta konzistence vypadá zajímavě.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. To jsi mě celkem nalákala.. hned se kouknu po netu, kde by to šlo sehnat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Farmony jsem zatím měla jen koupelové soli, ale na peeling taky někdy kouknu. Vypadá skvěle akorát mám strach z té hodně sladké vůně.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Prodloužený víkend jsem měla a rozhodně jsem si ho užila lépe než ty. :/ Doufám, že bude Niky co nejdříve v pořádku!!
    Jinak peeling vypadá vážně dokonale! Nejraději bych ho snědla. :D Sice nejsem na tyhle slaďárny, protože mám raději svěží, jemné vůně, ale stejně mě neskutečně láká. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...