Glanc box - Novinka na trhu z oblasti kosmetiky a drogerie

Milé čtenářky,
určitě už všichni znáte Brandnooz box, každoměsíční boxík s potravinami. Nedávno mi v mailu přišla zpráva, že právě Brandnooz chystá novinku - Glanc box. Glanc box není ale zaměřen na potraviny, nýbrž na kosmetiku a drogerii. Pokud mě sledujete déle, tak víte, že já na podobné boxy zkrátka slyším a beauty boxy už mi začínají chybět. Zkrátka mám ráda to překvapení, kdy domu dorazí záhadný balíček. Jsem pak jako dítě na Vánoce.

Glanc box jsem ihned objednala a neskutečně se na něj těšila. Jak jsem psala, neobsahuje pouze kosmetiku, ale i další drogerii. Pro někoho určitě skvělá kombinace, protože různé čistící prostředky se zkrátka hodí. Věřím ale, že ne každý je ocení a box tedy pro něj nebude úplně atraktivní. První Glanc box avizoval značky jako Dove, L`Oréal či Herbadent a cenovou hodnotu přes 900Kč. Jak tedy box vypadal a jak se mi líbil?

  • Cif Power & Shine - 750ml, 144,90Kč
Začnu rovnou tím největším v boxu. Tento Cif je určen na odstranění vodního kamene. Stačí nastříkat, setřít a výsledkem bude zářivá a čistá koupelna. Za mě tento produkt super, navíc je to podzimní novinka.

  • Borotalco Original - 150ml, 109Kč
O této značce jsem teď hodně na blozích četla a vlastně ve většině případů pozitivní recenze. Značka je jedničkou v Itálii, efektivně pohlcuje pot a zanechává pokožku suchou. Já spreje tedy nemusím, nejsou mi moc příjemné a kolikrát i šíleně pálí. Určitě ale vyzkouším, v nejhorším ho pošlu dál, je unisex, takže vhodný i pro pány.

  • Mixa Micelární pleťová voda - 200ml, 119,90Kč
Tady za mě palec nahoru, micelárky mám ráda a zrovna Mixa mě lákala. Sice se mi doma teď micelárek nakupilo poměrně dost, ale rozhodně se tahle neztratí, právě naopak. Jsem zvědavá, jaká bude a zda překoná i moje oblíbence.

  • Herbadent Homeo zubní pasta- 100g, 149Kč
Herbadent je česká společnost, což oceňuji. Hlavní složku zubní pasty tvoří sedm bylin, které pozitivně působí na dásně, mírní záněty zubů a příznaky paradentózy. Pasta neobsahuje chemická pěnidla, barviva, aromata ani fluor. Zubní pasta je určitě fajn, já se ovšem bojím, že pro mě nebude úplně vhodná. Nemám ráda pálivé věci a bohužel to platí i u zubních past, stačilo si k téhle čichnout, je hodně silně cítit právě bylinkami a něčím jako mentol, což nevím, zda zvládnu.

  • Dove Goodness krém na ruce - 75ml, 129,90Kč
Na Dove jsem se těšila a doufala, že tam bude právě jedna z novinek. Krém na ruce hydratuje do hloubky, má se rychle vstřebávat a vyživovat. Dove je za mě kvalitní značka, takže věřím, že krém bude dobrý. Kromě krému byl v boxu ještě vzorek tělového mléka. Vzorek je opravdu vzorek, možná tak na stehno, ale ok.

  • Garnier Miracle sleeping cream - 50ml, 279,90Kč
Obsahuje sedm aktivních látek, které potlačují známky únavy a stárnutí. Z krému mám radost, ale ještě se rozmyslím, zda si ho nechám, nebo přenechám mamče, která už se k němu hlásila. Líbí se mi, že potlačuje známky únavy, na druhou stranu známky stárnutí ocení spíše mamča.

  • Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood - 1,5l, 109,90Kč
V boxu je pouze vzorek vizáže. Já miluji reklamy s tímto roztomilým méďou a klidně bych brala velké balení. Tato řada je vytvořená ve spolupráci s experty na parfémy. Vůně je kombinací santalového dřeva, vanilky a zimolezu.

Když to shrnu, tak jsem spokojená a vlastně vše využiji. Když jsem box otevřela, byla jsem upřímně malinko zklamaná, jelikož jsem čekala box nabitý produkty a on vypadal poloprázdně. Při bližším prozkoumání ale první dojem šel stranou a jsem spokojená. Obsahuje toho hodně a hodnota je vážně lehce přes devět stovek.

Já doufám, že Glanc box se uchytí a stane se pravidelným překvapením stejně jako Brandnooz box. Už teď se těším na další vydání.

Jak se Vám obsah líbí?
Objednaly jste si také boxík? Zaujal Vás?

6 komentářů:

  1. Zrovna jsem si řekla "tak mrknu na blogy, co je v kosmetickém světě nového", tak paráda, že hned první článek mi něco nového představil :D! Určitě je to zajímavý nápad, ale dobrůtky by mi asi udělaly větší radost :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli ta pasta je ta stejná, co jsem ji testovala pro Blogerky.cz, tak se nemusíš bát, není ani trošku pálivá, je naopak velice sladká.

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárku od Mixi jsem měla a byla super, jen občas jsem stříkla vedle :D. A největší radost by mi udělal krém na ruce od Dove a Mixa teda

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych nadšená moc nebyla, věci do domácnosti se neztratí, ale na druhou stranu ani nenadchnou. Pleťový krém by asi taky putoval dál, takže bych ocenila snad jen micelárku od Mixy, která mně ale příšerně štve tím balením s pumpičkou a krém na ruce od Dove.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem box viděla už u ostaních blogerek. Musím říci, že koncept jako takový těchto boxů se mi líbí, ale na druhou stranu musím říci, že třeba u tohoto bych byla docela zklamaná, protože jediné, co by se mi líbilo, by byly přípravky Dove a Garnier, jinak bych byla naštvaná, že jsem pár stovek mohla ušetřit. :( Ale to tak u těchto boxů bývá, s tím člověk zkrátka musí počítat :) Ale hlavní je, že ty jsi byla spokojená ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento boxík se mi líbí, i v té domácnosti se neztratí :-) a když vidím věci, které obsahuje, strašně ráda bych vyzkoušela nějakou tu novinku od Dove.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...