Italská kosmetika Frais Monde

Frais Monde je značka italské kosmetiky. Základem produktů je sirná termální voda z Repole. Repole je panensky čistá oblast na jihu Itálie, kde pramení řeka Neto a právě v této oblasti se nachází pramen sirné vody. V roce 1956 vznikla jedna z prvních rostlinných laboratoří, ale až od dvacet let později její zakladatel Giuseppe Gualtieri nalézá pramen sirné vody a začíná výzkum. Teprve v roce 1987 přichází na trh značka Frais Monde. Každým rokem značka zaznamenává stále větší úspěchy a nyní vlastní i Certifikát Ministerstva zdravotnictví Itálie.

Sirná voda z Repole je bohatá na aktivní minerály a vhodná i pro péči o podrážděnou pokožku. Voda sama pozná, jaký problém Vaše pleť má  díky minerálním solím jí pomůže. Kosmetika není testovaná na zvířatech. V nabídce najdete jak produkty pro péči o pleť a tělo, tak i dekorativní kosmetiku, opalovací přípravky či produkty pro muže.

Tak to jsme si trošku více řekly něco o značce Frais Monde. Věřím, že pro většinu z Vás bude velkou neznámou a já se nedivím, sama jsem o ní slyšela poprvé, až když jsem jí našla v balíčku. Značka podle mě nabízí spoustu zajímavých produktů a určitě doporučuji na ní mrknout. Já měla možnost vyzkoušet mýdlo z řady Brambles and Moor.

Rovnou říkám, že nejsem fanoušek klasických mýdel, čili seznámení s touto značkou nebylo asi úplně nejšťastnější. Na ruce dávám přednost tekutým mýdlům a na tělo sprchovým gelům, přesto jsem tohle mýdlo nezavrhla a dala mu šanci.

Mýdlo se nachází v hezké krabičce, která je z tvrdého papíru. Balení se mi líbí, je decentní a elegantní. Mýdlo má klasickou mýdlovou vůni. Po umytí ale není na rukou vůbec nic cítit, jako kdyby bylo neparfemované. Pokud tedy máte rády provoněné ruce mýdlem, budete zklamané, já prostě necítím nic. Osobně mi to ale nevadí, jelikož mýdlové vůně nemusím a ruce si provoním krémem.

Skvěle pění, za což jsem moc ráda, dobře umyje a nemám pocit pnutí. A proč nemám klasická mýdla v lásce? Mě totiž přijde, že většina z nich vysušuje a tohle bohužel není výjimka. Od doby, co ho používám, tak mám na rukách suché šupinky a na tělo by mě tedy nenapadlo ho už vůbec použít.

Pokud jste zvyklé používat podobná mýdla, tak možná budete spokojené, já osobně bych po něm ale nesáhla. Myslím, že značka nabízí  jiné skvělé produkty, takže pokud ji neznáte, určitě se na ní podívejte.
  
Moc děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte značku Frais Monde?
Používáte klasická mýdla?

8 komentářů:

  1. Znacku neznam, ale vypada to dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku neznám, ale ani já tyto mýdla nemám zrovna 2x v lásce.. Mrknu ale na jejich jiné produkty :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  3. O značce jsem slyšela, ale nikdy jsem nic nezkoušela. Tuhý mýdla mám docela ráda od Lushe, ale je fakt, že taky většinou vysušují.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale mám moc ráda italskou kosmetiku. Navíc miluji smrad síry :D Ano, bydlela jsem 40 let v závětrné straně továrního komína a své dětství tak trávila oxidy sirné, siřičité i kyselinu sírovou H2S - smrdí jako pes. Takže mě zaujalo, že by tato kosmetika mohla obsahovat síru. :D Ale nevím od kdy a proč, smrad síry mám spojený s lázněmi. Čili něčím léčivým. Jinak u Italů oceňuji vždy vypracované obaly, ani zde to není výjimka. Také nepoužívám tuhá mýdla, ale určitě na nabídku této značky mrknu.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tos měla skvělé dětství :D A ano, obaly má hezký, určitě koukni na další produkty :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...