Makeup Revolution - Zapečená tvářenka

Krásný den,
dnes se podíváme na jeden produkt od značky Makeup Revolution. Konkrétně se bude jednat o zapečenou tvářenku Vivid Baked Blush, která mi udělala velikou radost, když jsem ji našla v balíčku. Zrovna tvářenky patří mezi produkty, které já osobně nakupuji velmi ráda. Byla jsem tedy hodně zvědavá, jak kvalitní tato tvářenka bude.

Samotná tvářenka se nachází v poměrně obyčejném plastovém obalu, který neurazí, ale ani nenadchne. Překvapivě je ale velmi pevný a určitě nehrozí, že se Vám například v kabelce otevře. Nápisy jsou na tom už malinko hůře, stačilo párkrát vzít tvářenku na cesty a nápisy pomalu, ale jistě mizí.

Tvářenka by měla být k dostání v šesti odstínech, od přirozené hnědé a oranžové až po výraznou růžovou. Já vlastním odstín Hard Day, což je moc hezká, hnědá barvička. Všechny tvářenky jsou obohacené o shimmer, lícní kosti tedy krásně rozzáří.

U zapečených tvářenek a vlastně i čehokoliv zapečeného bývá občas problém s pigmentací. Zapečené produkty jsou hodněkrát málo pigmentované, špatně se nanáší a prostě nestojí moc za to. To se ale netýká tohoto produktu, tvářenka je nádherné pigmentovaná, opravdu vysoce. Stačí jen lehce přejet štětcem a máte dostatečné množství. Není třeba do ní nijak rejt a aplikovat v několika vrstvách, aby jste dosáhly nějaké barvy.

Pigmentace mě tedy opravdu mile překvapila. I když nanesete na líce více tvářenky, vypadá i tak dobře, i když je výraznější, působí přirozeně. Záleží ale, zda máte rády jemné barvy, či dáváte přednost výraznějším, dosáhnete obojího. Co se týče výdrže, ta také není vůbec špatná, právě naopak. I večer po nějakých třinácti hodinách mám stále co odličovat, sice už na tvářích není tolik co ráno, přesto na nich lehce barvičky vidíte. Já si hodně na tváře sahám, opírám se a jsem nadšená, že i tohle všechno tvářenka vydrží.

Tvářenka malinko práší, ale není to nic hrozného. Já jsem naprosto spokojená a tuhle tvářenku Vám můžu jedině doporučit a určitě ještě mrknu po růžovém odstínu. Co mě jen trošku mrzí, že poměrně rychle ubývá.
Obsah: 6g
Cena: 129Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co říkáte na značku Makeup Revolution?
Máte zkušenost s tvářenkou?

14 komentářů:

  1. Odstín vypadá pěkně. :))) Já ještě od této značky nic nevyzkoušela, ale ráda bych paletky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle nádherný přirozený odstín. Tvářenku od Makeup Revolution nevlastním. Mám ráda jejich paletky ty jsou skvělé.. A plánuji i nějaký rozjasňovač. Jen mě trošku rozčiluje to velké obří balení.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od této značky zapečený stín a je skvěle pigmentovaný a i bez báze mi vydrží na víčku celý den :) A pak mám teda srdíčkovou tvářenku od I love makeup

    OdpovědětVymazat
  4. Jak krásná recenze, právě dnes jsem si ji koupila a mám radost že snad nebude stát za prd.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Makeup Revolution jsem zatím nic nezkoušela, ale k Vánocům bych si přála nějakou jejich paletku
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  6. Od MUR mám jen paletku, tohle mě od nich moc neláká :) ale ty ceny jsou příjemné.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ta vypadá moc krásně :-) Od MR mám ráda hlavně paletky.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta barva je nádherná, asi si ji budu muset pořídit :3 Jen mám pořád problém vybrat odstín, chtěla bych všechny... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá úžasně!! Já mám doma tu srdíčkovou, ale jsem hanba.. zatím jí moc nepoužívám, protože ještě dopotřebovávám od Essence, tak se na ní pak taky musím vrhnout :) Ale tahle tedy vypadá také víc než dobře... možná si jí do budoucna pořídím :-)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  10. Tvářenka yvpadá nádherně, klidně bych si ji pořídila! Já si dělám zálusk na zapečený rozjasňovač od MUR :)

    Rimmel Wonder'full Wake Me Up

    OdpovědětVymazat
  11. S MUR jsem ještě nešlápla vedle, tuhle tvářenku musím taky vyzkoušet !

    OdpovědětVymazat
  12. vyzerá dobre, veľmi mi pripomína tie od MaxFactoru a pritom sú oveľa lacnejšie :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento odtieň sa mi veľmi pozdáva. Od MUR už jednu lícenku mám, ale z tej klasickej rady. Trochu som váhala pri nákupe, či nezobrať niektorú zapečenú, ale presne som sa bála slabej pigmentácie. Nabudúce bez obáv idem do tejto :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  14. Ó díky Ti za tuto recenzi, ani nevíš, jak mi přišla vhod! :) Zrovna hledám nějakou novou tvářenku a já mám více radši ty hnědé nebo do tmava než růžové a oranžové a podobně... Jenže moc skvělých do hněda teď nikde není a nebo pořád čtu recenze jen na samé skvělé růžové, už jsem myslela, že se z toho picnu :), ale sláva, konečně už vím, co si pořídím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...