Random aneb říjen 2015

Krásný den,
random jsem chtěla původně publikovat už ve středu, ale stále mi do něj chyběly fotky, ke kterým jsem se dostala až dnes, takže trochu se zpožděním, ale to nevadí.

Říjnové shrnutí bude hlavně plné zvířat a jídla. V říjnu se toho zas tak nedělo. Měla jsem týden dovču, ale letos jsme v říjnu výjimečně nikam nejeli. Výletovali jsme teď pořád a ještě nás do konce roku toho pár čeká.

Ještě v září měly moje psí slečny narozeniny, ale k maličké oslavě se dostalo až začátkem října. Také Vaši chlupatí mazlíci slaví narozeniny? Dostaly nějaké dobroty, hračku a samozřejmě nesmí chybět i dort, který jednou za ten rok dostanou a jakou mají z toho radost.

V říjnu se konal každoroční veletrh Interbeauty Prague, který jsem si nemohla nechat ujít. Když jsem na něm byla úplně první rok, tak jsem byla nadšená, poslední asi dva tři roky mi ale přijde slabší, není to už úplně ono. Letos jsme si s mamčou ale udělaly radost a odcházely s několika taškami. Co jsem si koupila, jste již mohly vidět v novinkách zde.

Opět se vrátím trošku do září. V září jsem po dlouhé době byla fotit, dříve jsem nějaké to focení měla poměrně často, teď na to už bohužel není čas. Tak ale asi po dvou letech jsem si jedno focení domluvila a navíc hotelové, z čehož jsem byla nadšená, protože hotelové fotky se mi strašně líbí a úplně svádí ke glamouru, který já mám nejraději. Fotky se ke mně dostaly ale dost pozdě, mám z nich radost, na druhou stranu mi ale přijde, že jejich následná úprava není úplně ideální. Jedna moc přeretušovaná, trošku mi vadí barevné nesrovnalosti pokožky, na které jsem ještě řikala, zda půjdou upravit a jednu fotku ani nemám. Hodně jsem přemýšlela, zda sem fotky dávat, ale jelikož je mám stejně volně přístupné i na fotoserverech, tak jsem si řekla, proč ne.

Nejlepší asi na říjnu bylo to, že Honza hlídal hafana, Balua, takže víkendy plné procházek, mačkání se v posteli, protože Balu si zabírá spoustu prostoru a je mu jedno, když do něj kopnu, stejně se nehne :D
 Niky a Barča oslavují narozky - Bohužel už byla tma, takže fotky nejsou dobré

 Čínské nudle s kuřecím se sezamem / Donuty / Výborná chuť

 Focení

 Interbeauty Prague / Nehty / Dortíky

 Niky si oblíbila odpočívání na oslíkovi / Chip / Drzý Lol a Bella

Halloweenské dobroty z Lidlu / Moje první návštěva Starbucks

S Baluem na procházce


Jaký byl Váš říjen?
Slavily jste Halloween?

6 komentářů:

  1. Krasne fotky, donuty miluji, zrovna vcera jsem je mela. Zaroven musim pochvalit nehty a koniky.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí tvoje nehty :). Donuty miluju, nejvíc ten růžový :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty jsou pekne. Skvele fotky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Halloweenské věcičky z Lidlu jsou tak roztomilé ♥ Krásné fotky... a ty z focení vypadají dobře nafocené, ale upravené vážně zvláštně :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...