Brandnooz box tradiční

Krásný den,
Brandnooz box oslavil v prosinci dva roky a k jeho narozeninám vyšla limitovaná edice Brandnooz box tradiční, ve které jste mohli najít tradiční české značky. Když mi přišel informativní mail, neváhala jsem a ihned objednala. Box byl vážně těžký a po otevření pořádně nadupaný.

  • Zátkovy válcované těstoviny - 330g, 39,90Kč
Vaječné těstoviny, jejíž značka je na trhu více jak 130let. Těstoviny na všechny možné způsoby miluji a rozhodně se doma neztratí ani tyhle.

  • Hamé Májka s brusinkami - 170g, 29,90Kč
Jedná se o novou řadu paštik ve skle. Májka je klasika mezi paštikami a i když paštiky nemusím, tuhle alespoň ochutnám kvůli brusinkám, které naopak zbožňuji.

  • Efko okurky delikates - 390g, 47Kč
Nakládané moravské okurky sklidily doma velký úspěch. Jsem ale jediná, kdo kyselé okurky nejí, ale jak píšu, ostatní členové rodiny, zvláště mamča, je miluje.

  • Svijany svojanský rytíř 12% - 0,5l, 12,60Kč
Piv se v posledních boxech objevuje poměrně dost. Pivo nepiju, ale Honza si dá určitě rád. Pivo vyhrálo cenu ,,Nejlepší pivo plzeňského typu".

  • Božkov Original - 0,5l, 139Kč
Mě tyhle panáky přijdou hrozně roztomilý. Dva panáky už byly použity včera do cukroví. Podobný alkohol nepiji, ale do toho cukroví je super, případně se blíží Silvestr, tak si jistě rád někdo dá.

  • Figaro Tatiana - 129g, 59,90Kč
A teď nějaké mňaminy. Pralinky podle tradiční československé receptury obsahují křupavý oříšek, nugátový krém a lahodnou čokoládu. Tuhle bonboniéru mám ráda a moc mě v boxu potěšila.

  • Figaro hořká višeň - 90g, 25,90Kč
Stejně tak mě potěšila tahle čokoláda, která je kombinací jemné hořké čokolády a lehce nakyslých višní.

  • Boneco majolka - 8g, 8,90Kč
Majolka se u nás rozhodně využije a tu od Boneco jsme ještě neměli, tak rádi určitě ochutnáme. Obsahuje omega3 mastné kyseliny a je bez konzervačních látek, barviv a aromat.

  • Boneco hořčice - 8g
Stejně jako u majolky, tak i hořčice se u nás využije dost. Neobsahuje barviva. Co mi ale vadí, tak pytlíčky, mě to přijde nepraktický.

  • Saf-instant droždí - 10g, 10Kč
Suché droždí se dá použít okamžitě bez aktivace v teplé vodě. Droždí už bylo v minulém klasickém boxu, tak to vyloženě láká něco upéct.

  • Havlík tyčinky se sýrem a solí - 90g, 12,90Kč
Mňam, tyčinky jsou výborné a včera zmizely během chvilky.

  • Sedita Lina - 60g, 12,90Kč
Linu jsem snad ještě nikdy neměla. Já na podobné sušenky nejsem, ale ochutnám, třeba mě mile překvapí. Má kakaovo-krémovou náplň, je posypaná kousky arašídů a zalitá kakaovou polevou.

  • Orion Margot - 50g, 12,90Kč
Margotku mám moc ráda, ale přijde mi, že všechny příchutě chutnají stejně. Ať už Artemis či tahle kokosová, nevidím v nich rozdíl.

  • Tatra Piknik - 30g, 12,90Kč
Bože, tohle jsem milovala v dětství. Chci větší balení :D

Za mě se jedná o velmi povedený box, jeden z nejlepších obsahů. I když ne všechno mám ráda, z většiny mám velkou radost a tu další část využije někdo jiný.

Objednávali jste tradiční box?
Jak se Vám líbí?

6 komentářů:

  1. Já bych z toho využila asi jen ty nudle a okurky, pokud v nich není sladidlo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tentokrát box vynechala, nějak mě nenavnadily avizované značky. Čekala jsem podobné produkty, co v boxu nakonec i opravdu byly. Jak bych to řekla - nejsou to špatné věci, chápu, že většina lidí je z nich nadšená, ale já bych nejásala. Potěšily by mě snad jen těstoviny a okurky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrali tam skvělé věci, mě by nejvíc potěšily tyčinky a Tatiana od Figara :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, mě by asi potěšily jen okurky... :D A piknik, toho bych se mohla ujíst.. :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho neobjednala, nějak mě ty české značky nelákaly. Ani ty efko a boneco výrobky nemusím, potěšila by mě margot a bomboniéra, ale tak sladkého teď máme doma dost (Mikuláš, cukroví), tak jsem si řekla, že za box tentokrát ušetřím. Mě by spíš nalákaly na nějaké výrobky německé, italské, řecké apod. :) Nějak se mi víc líbí box Šmakujto. Proto, že v něm nejsou věci, které si můžu koupit v každé sámošce.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  6. Jak u všech recenzí Brandnooz si říkám, že je dobře, že jsem odolala, zrovna z tohohle bych toho asi využila nejvíc. Ikdyž je pravda, že jsou to věci, které si člověk celkem běžně koupí (na druhou stranu zas - třeba by ho to nenapadlo vyzkoušet).
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...