Mix vlasových recenzí - Syoss, Balea, Klorane, Artégo

Milé čtenářky,
jak jste si užily svátky? A užíváte volno ještě tento týden, nebo již v práci? Já mám naštěstí volno až do pondělí, ale tak šíleně to letí, že se mi chce až brečet. Jinak od příštího týden se vrhneme na různé statistiky, začnu novinkami za prosinec a randomem a určitě Vás pak neochudím o oblíbenou kosmetiku roku či propadáky.

Mix recenzí se tu objevil nedávno a podle komentářů Vám i podobné články vyhovují. Dnes přicházím s dalším, tentokrát zaměřeným na vlasové produkty. Vrhla jsem se opět na cestovní balení, aby mi nezabírala zbytečně místo. Ovšem mám tu i dva plné produkty, kterým se mi nechtělo věnovat samostatný článek. No a jelikož tu jsou i ta malá balení, berte to spíše jako mini recenze, ne plnohodnotnou velkou recenzi.

Syoss šampon Color Protect
Co jsem si tak všimla, tak Syoss nepatří zrovna mezi oblíbené značky. Mě osobně tedy nevadí, ale ne všechny produkty, které jsem měla, mi vyhovovaly. Tento šampon je určen pro barvené a melírované vlasy, kterým má dodat lesk a poddajnost. Obsahuje keratin primer, který vlasy posiluje a zároveň šampon chrání barvu.

Zpočátku jsem moc spokojená nebyla, vlasy se mi rychleji mastily. Běžně vydržím s mytím čtyři dny, zde jsem je měla třetí den už ošklivé. Pro někoho možná dlouhá doba, já je ale ale očekávám pěkné i ten třetí den. Časem se to ale poddalo a vlasy přestal mastit. Byly krásně vzdušné, nadýchané a krásně lesklé. Navíc miluji vůni Syoss produktů, voní tak sladce, žvýkačkově. Bohužel mi začal vysušovat pokožku hlavy, mohla jsem se udrbat, naprosto šílený. Takže kvůli tomuhle bych znovu již nekoupila.
Obsah: 300ml
Cena: cca 60Kč
Hodnocení: 2/5


Balea hydratační balzám s kokosem a broskví
Jelikož mi k předchozímu šamponu chyběl balzám, sáhla jsem po tom nejlevnějším, co jsem v drogerii našla a tím je Balea. Co ale u Balei postrádám, tak české popisky, německy neumím ani bú, takže jsem netušila, jaký balzám beru. Doma jsem zjistila, že se jedná o balzám určený pro suché a namáhané vlasy. Produkty pro suché vlasy mi nesedí, takže jsem byla dost zvědavá.

Balzám krásně voní, vůně je moc příjemná, je v ní cítit jak kokos, tak i broskve. Vlasy má hydratovat, uhladit, dodat jim lesk a hebkost. Již při mytí je cítit, jak jsou vlasy hebké a moc příjemné na dotek. Od balzámu očekávám hlavně snadné rozčesávání a to splňuje na jedničku. Vlasy nezatěžuje, krásně je provoní. Já jsem spokojená. Jen mi vadila konzistence, která je na balzám hodně řídká a vždy se mi povedlo spoustu produktu vylít.
Obsah: 300ml
Cena: 25Kč
Hodnocení: 5/5


Klorane šampon s lněnými vlákny
Značka vznikla v roce 1966, filozofie této značky je založena na vášni k rostlinám a přírodě. Značka netestuje na zvířatech, produkty jsou hypoalergenní a seženete je v lékárnách. Vzorek tohohle šamponu mi přišel společně s jedním produktem Avéne na testování. Nemám ráda přírodní vlasové produkty, nesedí mi, po šamponech mám naprosto nechutné vlasy, takže tomuhle šamponu jsem moc šancí nedávala.

Šampon má vlasům dodat objem, zároveň by vlasy měly být poddajné a vzdušné. Neobsahuje silikony a vlasy by neměl zatěžovat. Má moc příjemnou vůni, květinové vůně nevyhledávám, ale tohle voní opravdu moc hezky. Má řídkou konzistenci a dobře pění. Překvapivě vlasy tolik nemastil a jak slibuje, dodal jim objem. Ten ale vydržel tak dva dny, třetí už byly vlasy splihlejší. Co mi ale vadilo, že po aplikaci vlasy šíleně drhly, vůbec nebyly hebké, ale naopak drsné a nepříjemné. Bez balzámu bych se neobešla.
Obsah: 200ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 3/5


Artégo kondicionér pro každodenní péči
Tenhle vzorek je ještě pozůstatek z Ladyboxu. Artégo je italská značka, kterou používají kadeřnické salóny. Tento kondicionér obsahuje med, který vlasy vyživuje a posiluje. Vlasy má hydratovat a dodat jim měkkost. Má hustou krémovou konzistenci. Zvláštně voní, ale vůně je příjemná.

Bohužel ta vůně je asi jediné plus. Sice vlasy byly po aplikaci heboučké a příjemné, ale šly špatně rozčesávat. V podstatě jako kdybych ani žádný kondicionér nepoužila. A snadné rozčesávání od kondicionéru vyžaduji.
Obsah: 200ml
Cena: 175Kč
Hodnocení: 2/5


Znáte některý z produktů?
Jaké vlasové značky máte nejraději?

8 komentářů:

  1. Zadny z techto pripravku jsem nezkousela. Syoss MA nekdy I dobre sampony.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. Mě Syoss šampony vůbec nevyhovovaly, za to laky na vlasy ano. :)
    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ono právě s tou přírodní kosmetikou je to tak, že když vlasům nedodáváš silikony, tak můžou vypadat ze začátku hnusné, hrubé a zdá se, že se jejich kvalita zhoršila. Ale z dlouhodobého hlediska je to naopak :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Syoss jsem měla zatím dva šampony, z toho jeden mi neseděl, pak kondicionér, ten mi teda vlasy vůbec nerozmotal a suchý šampon, který ušel. Láká mě ta Balea, je to moje oblíbená značka a z téhle řady jsem ještě nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost mám se šampony Syoss a ani jeden šampon mi neseděl, znovu experimentovat se šampony téhle značky už pro mně nepřichází v úvahu. Ale třeba laky od téhle značky byly fajn a momentálně mám i sérum a to taky mile překvapuje:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Syoss taky moc nemusím. Od Klorane jsem měla jeden šampon, za ty peníze jsem čekala něco wow, ale nic se nekonalo;D Mé vlasy jsou náročné...

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak poslední značku neznám vůbec a sama jsem měla jen šampon od Syoss a kondicionér od Baley :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já používala šampon od Balea za 25 Kč limitovanou edici, ale začly se mi po něm šíleně mastit vlasy, takže ted dávám přednost Syoss, s tím jsem byla vždycky spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...