Nákupy a novinky za listopad 2015

Hezký začátek nového týdne,
užily jste si víkend? A jak jste strávily Mikuláše? Jak jsem se zmiňovala v předešlém článku, já sobotu trávila v Drážďanech, kde jsme byli nakoupit v Primarku a mrknout na trhy. Primark mě hodně zklamal, tentokrát naprosto nic neměli a já si koupila pouze ponožky. Naopak trhy jsou nádherné a určitě se můžete těšit na článek plný fotek, aby i blog načerpal trochu té vánoční atmosféry.

Kosmetika
Novinek mám za listopad poměrně dost a to nejen v rámci kosmetiky. Z kosmetiky mi ale přibyla také slušná hromada, něco málo jsem pokoupila, dokonce i jeden balíček vyhrála a listopad byl hodně štědrý na spolupráce.

Pamatujete na článek o hydratačním sjednocujícím krému od Avéne? Byl psán pro server blogerky.cz a každá blogerka, která článek psala, dostala poté sprchový gel. Balíček mě moc potěšil, sprcháč má půl litru a věřím, že bude super.

Jako další tu mám kosmetiku z prvního Glanc boxu, o kterém jste si mohly přečíst zde. Box obsahuje i různé produkty do domácnosti a jako nápad mi to přijde super. Největší radost mám z micelárky Mixa a krému na ruce od Dermacol. U krému se ještě rozmyslím, zda nepoputuje k mamče.

Dorazil mi balíček na testování od e-shopu kupkosmetiku.cz, který nově nabízí i suché šampony Batiste. Já si tedy rovnou jeden vybrala a to nádherně vonící ovocný. Druhým produktem je čistící pleťová pěna od Green line, což je moje premiéra s touto značkou. V balíčku navíc byla i spousta vzorků od Sebamed.

Přišla mi nabídka na spolupráci od e-shopu keratin-shop.cz, který nabízí , jak už z názvu vyplývá, produkty na vlasy s keratinem a další kvalitní vlasové pomocníky. Recenze bude již brzy.

Od Oriflame mi k testování přišel opravdu nadupaný balíček. Při jeho otevírání jsem měla pomalu už Vánoce. Obsahoval samé krásné novinky - sadu pro krásné ruce, novou vůni Stardust, medový kelímek, krásné třpytivý lak na nehty, řasenku a pár vzorečků. Testuji jak divá, aby jste si o novinách mohly přečíst co nejdříve.

A jako poslední tu mám Radox. Nádherně voňavý balíček jsem vyhrála u Klárky. Sprcháče se ještě nacházely hezky zabalené v taštičce. Mě osobně voní hlavně ovocné produkty, třeba mandarinkové mýdlo je naprosto božské.


Ostatní
Vánoce se pomalu blíží a až do nich mě asi nikdo neuvidí v normálním svetru. Z prvního svetříku jsem naprosto nadšená, to byla láska na první pohled, je z dětského H&M. Soby mám z F&F a to mě zklamalo,mají tam nádherné vánoční věci, ale vše velké. Soby jediné jsem sehnala ve velikosti S, tak budiž, ale XS bych raději. A svetr se sněhulákem je od mamči.

 V Kiku se objevila nádherná vánoční kolekce. A také byla pomalu hned pryč a abych sehnala vše, co jsem chtěla, opět jsem musela projít víc obchodů. Jelikož jsem milovník hrnečků, tak sada společně s miskami byla jasná. Jsou nádherné, hrnky velké a pije se z nich jedna radost. Deku jsem chtěla obyčejnou, ne s beránkem, ale ta už nebyla, tak jsem vzala alespoň tu teplou a jsem ráda, je božská a příjemně hřeje.

A jako poslední tu mám soví hrnečky z DM, u kterých jsem doufala, že opět budou. Jedny byly o loni, též se sovičkami a jakmile jsem se dozvěděla, že jsou i letos již na prodejnách, hned jsem pro ně běžela.

Co Vaše novinky?
Co Vám udělalo největší radost?

8 komentářů:

  1. U nás Mikuláš začala ohŇostrojem a pak přišel čert, anděl a Mikuláš, malý holky tam měli vystoupení, tak to bylo fajn :).
    Misky a hrnečky z Kik jsou krásný, taky jsem tam na ně koukala, ségře jsem koupila na Vánoce misku, ale ještě jsem stihla tu kolekci Sweet Home, která je taky krásná.
    Vánoční svetříky jsou krásný a líbí se mi i výhra Radox :)

    OdpovědětVymazat
  2. Uz se tesim na recenze, skvele veci.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balíček od Oriflame vypadá parádně:-)A pochválit musím i vánoční svetříky:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je spousta novinek :) Já čekám zítra balíček z dekorativka.cz, objednala jsem si paletku od Sleeku, tak se na ní moc těším :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. svetríky a hrnčeky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoční svetříky jsou úžasné, hlavně ten se sobíkem :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné novinky! Svetry jsou opravdu povedené a nádobí z Kik? Super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...