Oriflame - Toaletní voda, řasenka, lak na nehty a zázračný kelímek

Krásný den,
nedávno mi dorazil domu pěkně nadupaný balíček od značky Oriflame. Při jeho otevírání jsem měla pomalu Vánoce a cítila se jako dítě u vánočního stromku, jelikož balíček byl opravdu plný novinek a ještě různých vzorečků. S nadšením jsem se tedy vrhla na testování a protože toho bylo vážně hodně, ještě jeden článek na Vás čeká. Nebudu to déle zdržovat, dnes to bude dlouhé.

Toaletní voda Stardust 
Toaletní voda mě zaujala na facebooku svým flakonkem a byla jsem poměrně ráda, že jsem ji v balíčku našla. Rovnou se ale přiznám, že osobně bych si katalogovou vůní neobjednala. Kdysi, ještě v pubertě jsem jich několik měla a mě to všechno voní úplně stejně. Byla jsem tedy hodně zvědavá, jaká bude právě Stardust. Flakonek se mi moc líbí. Růžová s hvězdičkami na mě působí velmi pozitivně a mile a věřím, že na pohled zaujme nejen mě.

Ve vůni se snoubí šťavnatá švestka, která přechází do tajemného durmanu(lidově andělské trumpety) a je zakončená pačulí. Vůně je hodně sladká, téměř až přeslazená a bohužel se potvrdilo to, čeho jsem se obávala. Mě zkrátka voní jako ostatní, které jsem měla dříve. Není ničím zajímavá, je hodně výrazná a spíše si ji dovedu představit na mladších slečnách, které s vůněmi teprve začínají. Na férovku, je to prostě lacinější vůně, na doma ji použiji i ráda, ale určitě nenahradí moje oblíbence. Jelikož se jedná o toaletku, tak určitě nemá celodenní výdrž, ale pár hodin vydrží a z oblečení je cítit i několik dní.
Obsah: 50ml
Cena: 599Kč
Hodnocení: 2/5


Řasenka The One Wonderlash 5 v 1 Brilliant Black
A teď více pozitivně. Nedávno jsem otestovala sestru této řasenky, která i když byla fajn, tak určitě nebyla stoprocentní a spíše se jednalo o průměrnou řasenku. Téhle nové jsem větší šance nedávala a o to více jsem byla překvapená a vedu o ní neustálý boj s mamčou, která si ji naprosto zamilovala a nechce ji dát z ruky.

Má poměrně úzký plastový kartáček. Na jedné straně jsou štětinky delší, na té druhé kratší. Moc dobře se s ním pracuje, dostane se ke každé řase. Plastové kartáčky mi sedí nejlépe a tenhle není výjimkou.

Řasenka slibuje dodání objemu, natočení, prodloužení, oddělení a zároveň péči. Spousta řasenek slibuje a nic z toho, tahle ale své sliby plní. Při prvním použití jsem tedy byla na rozpacích. Řasenka má hodně řídkou konzistenci, čili se mi všude obtiskávala a slepovala. Po dalším použití jsem byla ale nadšená. Naprosto úžasně řasy prodloužila, takhle dlouhé řasy jsem neměla snad s žádnou jinou. K tomu je pěkně zahustila bez toho, aby je slepila do ošklivých trsů. Řasenka má opravdu černou barvu, takže je i zvýraznila a konečný efekt naprosto dokonalý. Běhe dne drží, neobtiskává se, nemaže.
Obsah: 8ml
Cena: 249Kč
Hodnocení: 5/5


Třpytivý lak na nehty Very me
Třpytky, to je moje. Jakmile se něco třpytí, okamžitě to upoutá moji pozornost. O laku ale jen ve zkratce, jelikož nehty si nechávám dělat a laky tedy nejsou něco, co bych vyloženě využila. Hodně jsem přemýšlela, zda lak neposlat dál, ale jak jsem psala, třpytky miluji a Vánoce si o ně vyloženě říkají. Navíc lak v odstínu Magic Lights mě v tom jen utvrdil.

Laky Sparkle Nail najdete ve dvou odstínech, krásné modré a právě této zlaté, která je na Vánoce jako stvořená. Ještě, že těch nehtů mám dvacet a lak má tedy využití na nohou. Dá se použít samostatně, nebo na nějaký hezký barevný. I když třpytek obsahuje dost a dá se dobře navrsvit, používám ho právě na lak barevný, kde mi přijde hezčí. Ale jak jsem psala, dá se použít i samostatně, ovšem při více vrstvách doporučuji vždy nechat pořádně zaschnout, jelikož lak je hustý a třpytky tedy zasychají jinak pomalu.
Obsah: 8ml
Cena: 119Kč


Medový zázračný kelímek
Když se řekne Oriflame, první co se mi vybaví, je právě zázračný kelímek. Kdo by ho neznal, měla jsem ho už snad před více než deseti lety, kdy snad existovala pouze klasická varianta. Nyní se ale tenhle malý zázrak může pyšnit hned několika příchutěmi a nejnovějším členem rodinky je právě kelímek medový.

Nesnáším med, v kosmetice mi ale nevadí. Kelímek ale má naprosto čistou, medovou vůni, nic chemického. Milovníci medu budou jistě naprosto nadšení. Jak jsem ale psala, v kosmetice mi med nevadí a to ani tahle čistá vůně. Na rtech s vůní nemám už absolutně žádný problém.

Složení je doplněné o včelí vosk a vitamín E. I když je balzámek tuhý, při dotyku okamžitě taje. Na rtech je velmi příjemný, lehoučký. Super je jeho univerzálnost, jelikož kromě rtů se dá použít i na nehty, lokty či paty. Zkrátka na vše, co chcete zjemnit a hydratovat. Jelikož má ale malé balení, tak je mi líto ho patlat na nohy a nejvíce mi vyhovuje právě na rty.
Obsah: 15ml
Cena: 179Kč
Hodnocení: 5/5


Zaujal Vás některý produkt?
Máte zkušenosti s některým? 
Všechny produkty se dají samozřejmě sehnat levněji, záleží na aktuální nabídce. 


Moc děkuji Oriflame za poskytnutí produktů k recenzi.

7 komentářů:

  1. K vůni jsem v katalogu čichala a voněla mi :). Zázračné kelímky doma mám, zrovna dopotřebovávám kokosový a pak mám ještě asi půlku vanilkového a karamelového. Jsou to fajn produkty na rty, používám je tedy doma, když do nich musím šťárat prstem :D Zrovna jsem si teď objednávala 2 toaletky z Oriflamu, byly za 99 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Medový zázračný kelímek jsem si objednala, mám doma ještě i nějaké jiné verze, tak jsem chtěla rozšířit sbírku:-)

    OdpovědětVymazat
  3. The post is so great! Thank you so much for sharing:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  4. tento zázračný kelínok je úžasny a fakt pekne vonia ako si napísala, ja som mala už asi všetky možné varianty čo majú:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak vypadá absolutně DOKONALE!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Z Oriflame neobjednávám, ale někdy bych ráda konečně vyzkoušela ten zázračný kelímek :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  7. Zazracny kelimek jsem si take objednala tak jsem na nej zvedava. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...