Veselé Vánoce

Přeji Vám krásné Vánoce,
je to neuvěřitelný, ale vážně jsou tady. Včera to venku tedy na prosinec vůbec nevypadalo. Ale upřímně, mě to nevadí, přesně takhle si představuji zimu. Celý prosinec nosím jen vánoční svetry a náušnice, piji jen z vánočních hrnků a doma mi vše svítí. Dnes Vám povím jen něco málo o mých Vánocích a ukáži pár fotek.

Stromeček jsme kupovali o víkendu, loni jsem měla borovičku, ale uznávám, že málokterá borovička je opravdu hezká, takže letos byla opět jedle. Nemám ráda stromky umělé, takže stromeček jedině živý. Hodně dlouho jsem vybírala a téměř se žádnou nebyla spokojená, na každé jsem našla nějakou chybu. Pak ale pán vyndal tuhle, nabídl a já ji hned odsouhlasila. Jednoznačně ze všech jedliček nejhezčí. Doma jsme ale zjistili, že nám chybí jedna taška s řetězy a svíčkami, takže ještě večer jsme rychle jeli do Tesca. Nakonec jsme řetězy ani nedávali, ale po ozdobení jsme přišli na to, že v té tašce musela být i špička. Takže na vrcholku nám trůní sob.

Dárky jsem letos zvládla překvapivě dobře, žádný stres. A letos jsem naprosto nadšená z balícího papíru, strašně se mi líbí. Dáváte si na balení nějak extra záležet, nebo to moc neřešíte? Moc se mi tenhle rok nechtělo péct, ale jelikož byl zájem o vosí hnízda, tak jsem nakonec pekla. Samozřejmě něco již zmizelo minulý týden, takže jsem ještě i dodělávala.

No a za chvilku mě čeká tradiční kafe s kamarádkou, kde pokecáme a předáme si dárečky. To už je opravdu mnoholetá tradice, chodíme do jedné hospody, která je jediná otevřená a už moc dobře si nás tam pamatují a stále nechtějí věřit, že chodíme opravdu jen jednou ročně. Následně odpoledne přijde sousedka na skleničku a popřát. Loni odcházela hodně zešikma a byli naštvaní jak u nás, tak už i u sousedů :D

Už se moc těším na kapra. K večeři máme rybí polévku, kterou tedy nejím. Pak samozřejmě bramborový salát, kapr či řízek. Po večeři si rozbalíme dárečky, povídáme, koukáme na pohádky, zkrátka pohoda. Vánoce i letos budu slavit nadvakrát. S Honzou mě čekají Vánoce až v pátek, na Štědrý den jsme každý se svojí rodinou a druhý den si uděláme Vánoce spolu. Těžko říct, na které se těším více:) A sehnala jsem na Vánoce nádherné červené šaty, na které se těším až obléknu. Šaty jsou úzké, takovéhle normálně nenosím, ale neodolala jsem jim, jsou boží.

Tak to bylo delší, než jsem měla v plánu, ale snad jste si v dnešním nabitém dni udělaly na článek čas. Jak můžete z fotek poznat, jsem zatížená na soby:)

Teď už Vám popřeji jen krásné prožití Vánoc, užijte si slavnostní večeři s rodinou v pohodě a poklidu. Přeji Vám, ať pod stromečkem najdete to, po čem toužíte. Ale hlavně, ať se celý tento kouzelný den podaří a jste spokojené.

Krásné Vánoce!

10 komentářů:

  1. Hezké fotky :) Moc se mi líbí stromeček a červené šaty
    Krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou moc hezké, na Vánoce jako dělané :) Dárky máš zabalené pěkně, já je jen narvala do tašek nebo ozdobných sáčků :D I Tobě hezké Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě taky krásné Vánoce, přeju plno úspěchů s blogem! ♥
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky a přeji ti moc krásné Vánoce :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šaty:-) I Tobě kouzelné Vánoce, plné radosti, překvapení, pohádek a odpočinku:-) A samozřejmě krásné dárečky pod stromečkem:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Saty mas nadherne. I tobe preji ty nejkrasnejsi Vanoce.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezká dečka pod tím stromečkem. Přeji krásné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne šaty :) ja som nikde nemohla nájsť také pekne červené a ktoré by sa mi páčili :) ako máš ty :) Veselé Vianoce
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné fotky! :) Ty šaty jsou skvělé! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...