Zimní balzámky Baby Lips od Maybelline

Kdo by neznal Baby Lips. Jiní je milují, ti druzí jim nemohou přijít na chuť, ale určitě každý o nich již slyšel. V drogeriích se jejich verze poměrně rozrůstají, kromě základní řady můžete najít i Elektro a nově i tři varianty Winter Delight.

Doma mám dva ze základní řady a když jsem viděla balzámky v zimním kabátku, hned jsem věděla, že alespoň jeden musím mít. Když jsem se po nich šla mrknout, zrovna probíhala akce 2+1, takže nebylo co řešit a v košíku skončily všechny tři.

Pokud patříte mezi ty, které si Baby lips oblíbily, budete jistě nadšené. Já si je tedy zamilovala, ale určitě nebudou pro každého a hodně záleží na tom, co od balzámků budete očekávat. Pokud máte hodně suché, popraskané rty a chcete silně hydratační balzám, na Baby Lips zapomeňte. I když slibují osmihodinovou hydrataci, nehydratují. Rty sice hezky zvláční, ale rozhodně Vám nepomohou od popraskání či suchosti.

Balzámky jsou měkké, krásně po rtech kloužou a jsou moc příjemné. Díky jejich konzistenci na rtech ale nevydrží moc dlouho a nějaké pití či jídlo zvládají ještě hůře. Mě osobně na rtech vydrží ale máloco delší dobu, takže pravidelnější mazání mi nevadí.

Vlastním jen tónované balzámky a to je to, co mám na nich ráda. I když miluji rtěnky, tak přes den dávám přednost něčemu méně nápadnému a to jsou právě tyto balzámky, tedy alespoň nějaké. Je to taková skvělá alternativa, jsou sice pigmentované, ale ne tolik jako rtěnka.

Chtěla jsem především variantu Sugar Cookies, jelikož tyhle vůně naprosto miluji. Vůně mě nezklamala, je hodně sladká, opravdu sušenková. Bohužel odstín už se mi nelíbí. I když mám ráda růžové odstíny, tenhle je hodně nepřirozený, bárbínovský, stejně jako Pink Punch. Obsahuje navíc třpytky, je hodně perleťový, což by mi nevadilo, ale na rtech se mi zkrátka nelíbí a určitě bych s nim nevyšla ven, takže ho používám jen doma.

To naopak Hot Cocoa se mi líbí po všech směrech. Barvička je hodně přirozená, na rtech vypadá krásně. Dodá jen lehkou barvu, opravdu jsem si ho oblíbila a je to na něm vidět, pěkně mizí. Dokonce mi i voní a to kakaové vůně nemusím.

Sweet Apple ve mně nejvíce evokuje zimu a Vánoce. Sladké jablíčko doplněné skořicí je zkrátka skvělá kombinace. Barva je výraznější, ale přesto jemnější než červené rtěnky a to se mi líbí. Červené odstíny nenosím, přijde mi, že mi nesluší a já se v nich necítím dobře, ale tahle barva je fajn, kor na zimu mi vyhovuje.

Jak jsem tedy psala výše, záleží, co od balzámku očekáváte. Pokud nemáte suché rty a stačí Vám lehké zvláčnění a dodání barvičky, budete spokojené. Stojí přibližně kolem 70Kč.

Máte rády Baby Lips?
Už jste viděli zimní varianty?

9 komentářů:

  1. noo mne držali dobre ale určite nie 8 hodín, to myslím, že nedokáže žiaden balsam, hlavne kvôli tomu, že s perami neustále hýbeme ... ja som mala baby lips priesvitné a nemôžem na ne dopustiť, mne krásne hydratovali a na perách boli príjemné :) Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  2. zrovna včera jsem si jich všimla v Rossmannovi :) Já mám doma ještě verzi cherry me a to mi tak nějak stačí a další nepotřebuju

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám všechny tři a barvou i vůní je pro mně favorit Sweet Apple. Jen škoda,že na suché rty, na které teď přes zimu i přes všechnu péči hodně trpím prostě nestačí.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja po techto balzamcich ani nijak netouzim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem netoužila tyto balzámy vyzkoušet, ale ten odstín Sweet Apple vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  6. Mají roztomilý obal :) já mám doma ty klasické
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Super recenze, BL balzámy mám moc ráda, tak na tyhle taky kouknu. ani od nich neočekávám slouhodobou výdrž a hydrataci (přesně, jak píšeš) a pak si rozumíme :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se tato kolekce moc líbí, sama vlastní Sweet Apple a je to moje vánoční nezbytnost :)

    Aussie Take The Heat

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...