Batiste - Suchý šampon Cherry

Krásný den,
v dnešním článku se zaměříme na vlasy a na jednu velmi známou značku, která nabízí suché šampony. Hádáte správně, jedná se o Batiste. Troufám si říct, že když řeknete suchý šampon, každého hned napadne právě tato značka. Ještě nedávno se dala sehnat pouze v Douglasu, ale to už je minulost. Najdete ji i v DM drogeriích a na e-shopu kupkosmetiku.cz.

V nabídce najdete hned několik variant, ze základní řady můžete vybírat ze sedmi různých vůní. Pokud Vás z této nabídky přesto žádná nezaujme, můžete sáhnout po šamponu, který bude určen pro Vaši barvu vlasů. Jelikož já jsem ale na vůně, sladké vůně, varianta Cherry byla jasná volba.

Vlasy mám jemné, ale na objem si rozhodně nestěžuji. Navíc se mi vlasy ani nijak rychle nemastí, pokud tedy nemám nevyhovující šampon. Občas ale prostě není chuť, nebo čas vlasy umýt či je chcete jen více oživit a v tomto případě nastupuje na scénu suchý šampon.

Aplikace je naprosto jednoduchá. Šampon je třeba pořádně protřepat. Vlasy si rozdělte na několik pramenů a přibližně ze vzdálenosti 30cm nastříkejte ke kořínkům. Nechte chvilku působit, vmasírujte a zbytek šamponu vyčešte.

Šampon je založen na bázi škrobu, který z vlasů vytáhne onu mastnotu, vlasy oživí a dodá jim objem. Tyto šampony jsou hodně oblíbené, takže jsem čekala opravdovou pecku. Když jsem šampon ale vyzkoušela poprvé, byla jsem zklamaná, v podstatě to s vlasy neudělalo nic. Nebojte se toho šamponu do vlasů nastříkat více. Poprvé jsem ho dala málo, pak už jsem ho začala stříkat ve větším množství a výsledek se ihned dostavil. Sice zanechává na vlasech bílý povlak, ale jde to krásně dolu, ať už jen vytřepáním, tak i vyčesáním.

Vlasy bezvadně oživí, odmastí a opravdu dodá objem. Po použití vypadají vlasy jako po klasickém umytí. Samozřejmě nenahradí klasický šampon, ale například na ten jeden den, kdy vlasy nechcete mýt, ale už to docela vyžadují, je to super pomocník.

Cherry varianta voní naprosto božsky, je hodně slaďoučká. Jen škoda, že se vlasech se příliš dlouho neudrží. Šampony seženete ve velikosti 200ml, ale i cestovním 50ml balení, což je praktické.
Obsah: 200ml
Cena: 109Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Máte zkušenosti s Batiste?
Co říkáte na suché šampony?

9 komentářů:

  1. Ja tyhle suche sampony naprosto miluji. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přesně tento jsem kupovala už docela dávno ségře a byla s ním moc spokojená. A když se dozvěděla, že ho prodávají už i v DM, tak si pro něj hned zaběhla :)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám tu maličkou verzi a úplně mi stačí :)) nepoužívám ho tolik často, ale maximálně mi na zrzavý vlasy vyhovuje :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já už asi půl roku pořád dokola opakuji, jak si ho musím pořídit, ale stále na to nedošlo, hold zatím nebyl potřeba, ale až si ho jednou koupím, tak rozhodně také sáhnu po této vůni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento patrí medzi moje obľúbené ma skvelú vôňu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám osobně Baptiste šampóny ráda, ale lepší práci podle mě odvede šampón od Amici :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle konkrétní jsem měla a byl vážně úžasný! Suché šampony od Batiste jsou rozhodně nejlepší, které jsem kdy vyzkoušela, nejspíš si je budu kupovat do konce života. :D Teď mám vůni Tropical a ten mi teda hrozně smrdí - dokonce mě z toho smradu bolí pokaždé hlava. :/ Funguje sice skvěle, ale používám ho nerada, takže příště si koupím jinou vůni a budu zase stoprocentně spokojená. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som nevyskúšala suchý šampón. Tieto od Baliste sa mi páčia najme obalom, už dlhší čas sa chystám nejaký kúpiť, no vždy na to zabudnem. :)
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda moc suché šampony nepoužívám, protože mám radši ty klasické a navíc mi přijde, že po využití těch suchých se neskutečně mastí vlasy (buď to neumím používat, nebo mám špatnou značku :). V poslední době dávám přednost spíš přírodní kosmetice, tak třeba na ten správný suchý šampon taky někdy narazím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...