Kosmetické propadáky roku 2015

Po oblíbencích přicházejí na řadu samozřejmě i propadáky. Jsem upřímně ráda, že jich není tolik a ta oblíbená kosmetika značně převyšuje. Co tak koukám, tak loni té špatné kosmetiky bylo méně než předloni, což je super.

Dekorativní kosmetika
Z dekorativní části tu mám pouze jeden propadák a jedno zklamání. Jak jsem ale psala v minulém článku, v tomto roce se na tu dekorativku chci zaměřit více, ale přesto doufám, že objevím spíše jen skvělé produkty, které budu moci doporučit.

Rimmel pudr Stay Matte (Recenze) - Pudr určitě není propadák, ale za mě jedno z největších zklamání. Určitě ho všechny znáte a spousta z Vás miluje. Mě ale opravdu zklamal. Zalézal do vrásek, zvýrazňoval suchá místa a výsledný finish se mi také moc nelíbil. A balení mi ihned prasklo.

Yves Rocher báze pod oční stíny (Recenze) - Báze má příjemnou sametovou konzistenci, ale jinak je naprosto k ničemu. Stínům nedodá větší intenzitu a ani neprodlouží jejich výdrž, zkrátka nic.


Pečující kosmetika
Objevila jsem poměrně dost prima šamponů, které mi opravdu seděly, ale bohužel i pár vlasových propadáků, se kterými se moje vlasy nekamarádily.

Baylis & Harding sprchový gel malina (Recenze) - Ta kosmetika mě vždy lákala svými obaly, které jsou podle mě hodně povedené. Bohužel sprcháč bylo jedno velké zklamání. Minimálně pění a má hnusnou chemickou vůni.

Veet depilační krém (Recenze) - Za mě jsou tyto produkty od Veet naprosto vyhozené peníze. Nejen, že to neodstraní ani chloupek, ale pokožka mě po něm i pálila a to je určen pro citlivou pokožku. Navíc šíleně smrděl.


Dove šampon Color Care (Recenze) - Z této dvojky jsem měla problém spíše jen se šamponem. Sice krásně voněl a měl fajn konzistence, ale vlasy vydržely hezké pouze první den po umytí. Druhý už byly zplihlé, rychle se mastily.
 

L`Oréal Elseve šampon Arginine Resist X3 (Recenze) -  Naprosto ten samý problém jako u předchozího Dove. Vlasy hezké maximálně jeden den. Další už bez objemu, mastné a šíleně zatížené.

Jaké propadáky jste objevily vy?
Co Vás nesedlo?

19 komentářů:

  1. No tak to je dobrý, pudr mám v zásobě, až mi dojde ten současný na doporučení blogerek a mé neteře, tak to teda nevím :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Stay matte naopak miluju! Sice mi taky hned prasknul obal, ale i kdyz mi pudr samotnej spadl na zem, nerozlomil se jako by se to stalo jinejm pudrum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se ho povedlo take shodit a rozsypal se totalne, takze jsem ho ani nespotrebovala.

      Vymazat
  3. S ničím z tvého seznamu zkušenost nemám, pro mě byl propadák poslední doby krém na tvář Urtekram Nordic Birch. I když zdaleka nebyl prošlý, po 14 dnech od otevření zplesnivěl. A to měl dávkování na pumpičku! :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Stay Matte jsem používala roky, jenže to mi tehdy nedocházelo, že ten "kejky" efekt vůbec nevypadá dobře, hlavně že jsem byla matná (až moc :D). Navíc mi přišlo, že jsem po něm jaksi zoranžověla, přestože jsem měla nejsvětlejší odstín.. asi nějak zoxidoval či co.. :/ Takže už také nekupuji a vlastně už se pudruju jen pod očima, abych zapudrovala korektor..

    Jinak pro mě za tento rok je propadák řada na aknózní pleť od Eucerin, hlavně noční krém, který mi nepomáhal a příšerně ucpával póry :/

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Žádný z těhle produktů jsem zatím nezkoušela, ale chtěla bych někdy vyzkoušet pudr od Rimmelu, tak snad mi bude vyhovovat
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten púder ma prekvapil. Zatiaľ som počula len dobré recenzie. Stále váham, či ho vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  7. Stay Matte mám už ani nevím v kolikátém balení a stěžovat si na něj doopravdy nemůžu, trochu mně překvapuje, že Ti nesedí, ale každá máme jinou pleť.

    OdpovědětVymazat
  8. Přidávám se k těm, které se diví, že ti pudr Rimmel nesedl :-) Pro mě to je jeden z objevů tohoto roku

    OdpovědětVymazat
  9. Mně přijde, že ten pudr je vhodný spíš na mastnou pleť. Není tak jemný, aby vyhovoval i pleti suché. Za mě je to řekla bych lepší průměr, pleť mám smíšenou.
    Depilační krém mám doma taky, jen od jiné značky, a vůbec nic nedělá. Smrdí jak zkažený vejce a neodstraní ani jemný chlupky, prostě nic...

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý nápad na článok! No ako tak rozmýšlam, neviem si spomenut na žiadny prepadák z minuleho roku u mna.

    OdpovědětVymazat
  11. Psala jsem tento týden taky článek o 3 produktech, které mi nesedly, tak můžeš mrknout :) S těmito zkušenost nemám, ale pudr od Rimmelu jsem kupovala kamarádce k Vánocům, protože vím, že si ho předtím chválila

    OdpovědětVymazat
  12. Vubec nic z tohodle jsem nevyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. je fakt pravda, že ten Rimmel je takovej nepříjemnej na na pleti, těžkej...v té době byl asi nejlepší na trhu, teď ho v klidu předběhne kvalitou i Essence, Catrice nebo NYC...
    www.houseoffame.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Pudr mám taky a je na prd, přesně jak píšeš a ani nezmatňuje na moc dlouho.

    OdpovědětVymazat
  15. Ten pudr jsem používala před několika lety a docela dlouho, ale objevila jsem lepší a ještě za nižší cenu...Už bych si ho asi taky nekoupila.
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  16. Ten Elseve šampon jsem měla také, absolutně mi nesedl, dělal strašné lupy a měla jsem po něm takové suché vlasy, které se ale u kořínků hrozně mastí... :( A přijde mi, že tenhle pudr lidi buď milujou nebo nesnáší, nic mezi :D Já ho nezkoušela, zůstávám u svého NYC, ale docela bych ho chtěla zkusit někdy.. :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...