Krásné ruce se značkou Oriflame

První recenze v novém roce bude na Sadu pro krásné ruce z řady Swedish Spa od značky Oriflame. Když jsem tuhle sadu našla v balíčku na testování, měla jsem z ní velkou radost. A co na ní říkám, se dočtete v článku.

Sada obsahuje tři produkty - relaxační lázeň, peeling a masážní krém. Prvním krokem ke krásným rukám je samozřejmě relaxační lázeň. Ruce si namočíte na 5-10 minut, tím dosáhnete zvláčnění a uvolnění. Deset minut bez rukou, kdy nemůžu nic dělat. Na lázeň je vážně třeba si udělat čas. Takže nejlepší asi večer, pustit si film a máčet si ruce.

Relaxační lázeň ve vodě vytvoří lehkou, mléčnou pěnu. Není potřeba jí použít hodně, naopak, i v menším množství funguje dobře. Ruce jsou poté zvláčněné a připravené na další proceduru. Ruce nijak nevysušuje.

Po lázni přichází na řadu peeling. Bohužel z peelingu moc nadšená nejsem. Peeling je krémový, obsahuje poměrně málo zrníček, což by tolik nevadilo, ale ta zrníčka jsou strašně jemná. Takže i když jsou ruce po cachtání v několikaminutové lázni zvláčněné a ,,měkké", hrubší kůži peeling neodstraní ani nezjemní. Navíc mě osobně přijde speciální peeling na ruce trošku zbytečný.
 

Posledním krokem je samozřejmě hydratace. Krémy na ruce od Oriflame patří k mým nejoblíbenějším. Zatím jsem se nesetkala se žádným, který by mi nevyhovoval, naopak, všechny byly skvěle hydratační. A naštěstí ani tento není výjimkou. Krém má středně hutnou konzistenci, dobře se roztírá a ihned se do pokožky vsákne. Na hydrataci si nemůžu stěžovat, je skvělá. Ruce jsou hydratované, hebké a příjemné na dotek.

Všechny produkty mají takovou krémovo-lékarenskou vůni, těžko ji popsat. Je silnější, ne sladká a i když jsem právě na sladké vůně, produkty mi voní. Sem tam dopřát rukám uvolňující lázeň je určitě fajn, kor pokud je během dne namáháte. Krémy na ruce jsou u mě každodenní nutností. Peelingu jsem bohužel na chuť moc nepřišla. Sice nejsem ze sady na sto procent odvařená, ale špatná mi určitě nepřijde. Navíc vypadá krásně na pohled, takže jako dárek určitě není špatná. I cena je příjemná, 249Kč.

Moc děkuji Oriflame za poskytnutí produktů k recenzi.

Jak se staráte o své ruce?
Používáte peeling na ruce?

8 komentářů:

  1. Jako dáreček je tato sada určitě dobrá, já bych však využila asi jen ten krém na ruce. Peeling speciálně na ruce mi přijde taky docela zbytečný, ale třeba by nás odborníci vyvedly z omylu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takáto sada by sa mi zišla! Ja si ruky pravidelne krémujem, keďže ich mám hrozne suché. A peeling na ruky používam s africkým maslom od Avonu a neviem si ho vynachváliť! Určite ho vyskúšaj!
    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na súťaž, ktorá prebieha na mojom blogu:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma nějaké krémy na ruce, ale skoro je nepoužívám a na noc používám oříškové máslo Balea, kterým mažu i chodidla a je to super :) Lázeň by mě lákala hlavně z toho důvodu, že bych skutečně musela relaxovat 10 minut bez pc a podobně, ale asi bych si mockrát čas nenašla. Škoda toho peelingu, i když taky mi přijde speciální peeling na ruce trochu zbytečný. A krém vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling na ruce nepoužívám :). Jen krém na ruce a to několikrát denně, zvlášť teď v zimě. Zrovna mám na stolku krémy z Oriflamu, je to zimní limitka, takový tři ve 30 ml balení a ty se jim vážně povedly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling na ruce nepouzivam. Zaujal me hlavne ten krem na ruce, oriflame ma super kremy, take je mam moc rada.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Peeling na ruce mě dost zaujal, nikdy jsem ho nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám niekoľko produktov z tejto série Swedish Spa od Oriflame. Mala som také masážne mydlo, ktoré malo nádhernú vôňu. Mala som aj peeling telový s vôňou zázvoru a v tejto istej vôni mám aj olej na telo a všetky výrobky sú fakt super. A tá vôňa, nádherná, teplá, úplne na zamilovanie. A mala som aj jeden sprchovací gél s pílingom, bohužiaľ tam bolo fakt aleže naozaj fakt málo guličiek, čo bola veľká škoda ale vôňa bola naozaj super, taká svieža. Myslím si, že na týchto produktoch sú najlepšie tie vône. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já používám tento pleťový peeling http://www.lecivemasti.cz/kosmetika-pro-citlivou-plet-kosmetika-bez-parfemu/cistici-pletovy-peeling-gingo-a-jobove-perlicky-50ml.html a nemohu si ho vynachválit

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...