Nákupy a novinky za prosinec 2015

Krásný den,
tento týden se ponese v duchu prosince. Dnes Vám ukáži novinky, příště to bude spotřebováno a nakonec random. No a poté shrnutí celého roku v podobě oblíbené i neoblíbené kosmetiky a přemýšlím, že shrnu i celkově můj rok. V lednu nebude určitě o články nouze.

V listopadu jsem novinek měla neskutečně moc, v prosinci jsem se uskromnila a téměř nenakupovala. Samozřejmě finance šly do Vánoc a vlastně i do výletu do Drážďan. Vlastně beru zpět, neodolala jsem slevám Yankee Candle, ale objednávka ještě nedorazila, takže Vám ji ukážu až v lednových novinkách.


Kosmetika
Z kosmetiky jsem si vlastně nekoupila nic, přesto tu mám skromnou hromádku, která mi ale bohatě stačí. Potřebuji ztenčit zásoby.

Lesk na rty od značky Astor byl jako příloha v Ženě a život. Kromě lesku jste tam mohly najít další krásné dárečky, ale já všude narážela jen na lesky, nebo rozkradené dárky. Z lesku mám ale radost, navíc i super odstín jsem našla.

Moc milý balíček k Vánocům mi přišel od e-shopu kupkosmetiku.cz, se kterým spolupracuji. O solích Tetesept jsem se nedávno zmiňovala, moc mě potěšila i čokoláda a ručně psaný vzkaz, toho si vždy vážím.

Po nějaké době dorazil na testování balíček od krasa.cz, který obsahoval naprosto super produkty. Měsíčkový balzám od Weledy je perfektní a co nejdříve bude recenze. V balíčku jsem našla i vzoreček oleje, opět milý vzkaz a nějaké katalogy, takže jsem při otevírání měla velkou radost.

Vánoce
Byla jsem strašně moc hodná, takže jsem k Vánocům dostala neskutečně moc krásných dárků. Nebudu Vám tu ale ukazovat detailně všechny, jelikož jsem ji věnovala samostatný článek zde.


Oblečení a ostatní
Na začátku prosince jsme jeli s Honzou do Drážďan, kde jsme kromě adventních trhů šli i do Primarku. Těšila jsem se, jak si opět nakoupím pár drobností, ale přišlo velké zklamání. Naprosto nic se mi nelíbilo a odnesla jsem si jen ponožky. Alespoň naprosto slaďoučký ponožky :D

Na Vánoce jsem chtěla opět nějaké krásné šaty, měla jsem vyhlídnuté v Lindexu, ale bohužel měli samé velké velikosti(jako vždy). Narazila jsem ale na naprosto dokonalé v New Yorkeru, navíc za parádní cenu. Podobné úzké šaty nenosím, ale z těchto jsem byla nadšená.

Neodolala jsem ani spodnímu prádlu, v New Yorkeru nakupuji nejčastěji, ale vždy ve slevě. Přijde mi zbytečné dávat plnou cenu, když za měsíc je to i víc jak o polovinu levnější. Tohle sice v moc velké akci nebylo, ale strašně se mi líbilo.

Od mamči jsem dostala tenhle měkoučký, chlupatější svetřík. Svetry nosím moc ráda a tenhle je táák pohodlný.

Byli jsme se po delší době podívat v Makru a probíhal tam již výprodej vánočních dekorací. Spousta toho byla již rozebrána, ale tahle nádherná lucernička tam na mě čekala, byla za krásných padesát korun. Stále jsem z ní naprosto unesená.

Tohle Vás možná až tak zajímat nebude, ale přesto Vám to ukáži. Robotický vysavač je skvělý pomocník a nechápu, jak jsme bez něj mohli do teď vydržet :D A z mixérového setu mám také radost, nejen, že při pečení cukroví pomáhal s ořechy či čokoládou, ale bude skvělý i na cibuli a další špinavou práci :D

Co jste si v prosinci koupili vy?
Nebo jste šetřili na Vánoce?

13 komentářů:

  1. Dostala si krásne veci a tie červené šaty ti veľmi pristanú:)
    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je věcí :) Naprosto krásné jsou ty červené šaty :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. presne tu lucernicku som dostala na vianoce od svagrinej :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty cervene saty se mi moc libi, jsem zvedava na recenzi weledy. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi lucernička a šaty, ty jsou úplně dokonalé:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Lumene jsem ze stejné řady měla krém na ruce a krém na chodidla a oboje bylo skvělý

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty, prádlo, dárečky se mi moc líbí a čokoláda si říkám že by nemusela být špatná, navíc v takové zajímavé příchuťové kombinaci, proc ne.

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, ty šaty ti seknou. Jinak robotický vysavač je skvělá věc. Vlastníme už druhý za několik let a nedám na něj dopustit.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty ponožky... no to si děláš asi srandu ne? Ty jsou tak dokonalé!! Sakra rozplývám se tu nad nimi už asi pět minut a hrozně nutně je potřebuju! Jinak se mi hrozně líbí ten svetr a šaty! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne veci :) Tie červené šaty ti neuveriteľne pristanú, máš dokonalú postavu ! Aj ten biely sveter je super, milujem huňaté svetre.

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Mixér a vysavač bych brala taky :) A chlupatý svetr je super, dokážu si představit, jak musí být pohodlný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty šaty jsou moc hezké. Lucerničku mám už delší dobu, takovou bílou, ale taky jsem z ní nadšená :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...