Představení kosmetických novinek značky Lirene

Krásný den,
vítám Vás u úplně prvního článku tohoto typu na mém blogu. Zatím jsem všechny blogerské akce obdivovala pouze na ostatních blozích, nikdy mi žádná časově nevyšla, až nyní. Když mi nedávno přistála v mailu pozvánka na představení novinek značky Lirene, která se konala v sobotu 23.1., měla jsem velkou radost. A vlastně i obavy. Proto jsem se domluvila s Alčou z Alice in Wonderland a na akci jsme dorazily ještě společně z holkami z Ultimate Chic.

Akce se odehrávala v kavárně Cafe Louvre, která je velmi elegantní a příjemná. Ihned po příchodu jsme dostaly welcome drink a mohly si dát něco dobrého na zub. Moc se mi líbily všechny detaily, od jmenovky na stolu až po krásně připravené jídlo.

Kromě představení novinek nás ale na začátku prezentace čekalo něco málo z historie polských značek, což bylo moc fajn. Bohužel spousta lidí má vůči polské kosmetice předsudky. A je to škoda, jelikož polská kosmetika je kvalitní, mám s ní dobré zkušenosti a našla jsem si u ní několik skvělých produktů, které naprosto miluji. A právě i Lirene patří mezi moji oblíbenou značku.

A přichází na řadu to podstatné, novinky.  Lirene se rozrostlo o čtyři pleťové krémy, které patří do řady Healthy Skin+. V řadě najdete krémy pro mastnou pleť s nedokonalostmi, suchou pleť, zarudlou s rozšířenými žilkami a pro pleť citlivou. Mastná pleť navíc může sáhnout i po novém čistícím gelu a toniku. Nově můžete koupit i velké 400ml balení micelární vody.

Hlavní hvězdou dne ale byl určitě čistící kartáček Duo Care. S použitím kartáčku má být pleť vyčištěná 7x důkladněji, má být hladká, s méně rozšířenými póry a na pohled má vypadat lépe. S kartáčky se poslední dobou roztrhl pytel, vídám je poměrně často. Kartáček Lirene je naprosto rozkošný, sladce bílo-růžový. Je na dvě tužkové baterky, štětinky jsou moc příjemné, jemné. Navíc obsahuje i masážní hlavici, kterou lépe zapracujete pleťový krém. Kartáček je za velmi příznivou cenu, set, který obsahuje kartáček, obě hlavice a hydratační čistící gel koupíte za 699Kč. Náhradní hlavice v balení po dvou za 199Kč.

Po prezentaci následovala volná zábava a také zábava, kterou zastoupení značky Lirene zařídilo. Zábava byla velmi originální, vystřihování siluety. Raka Miličevič je srbský akademický malíř, který během chvilky vystřihne Vaší siluetu či karikaturu. Domu jsem si odnesla opravdu hezký suvenýr.

Samozřejmě Vás nemůžu ochudit o to nádherné občerstvení. Vždy jsem to na fotkách obdivovala a slintala. A věřte, že ve skutečnosti to vypadá ještě mnohem lépe a stejně tak výborně chutná.

Moc děkuji Mark Distri a e-shopu kupkosmetiku.cz za pozvání na akci. Z akce jsem nadšená a neskutečně ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Poznala jsem pár skvělých lidí, které určitě znovu ráda uvidím. Novinky vypadají moc dobře a těším se, až je vyzkouším, hlavně tedy kartáček.

Co říkáte na značku Lirene?
Máte zkušenost s kartáčky?

1 komentář:

  1. Už som videla jedno video o tejto akcií a muselo to byť vážne super. :) Hlavne, že si spoznala nových ľudí, to je na tom vždy najlepšie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...