Random aneb listopad-prosinec 2015

Krásný den,
jak jste si užily týden plný sněhu? A co plánujete na víkend? Já jsem neskutečně ráda, že sníh už taje a teploty stoupají. Listopadový random jsem nezveřejňovala, jelikož moc nebylo co. Ale to málo spojím do prosince, aby jste nebyly ochuzené. Na neděli mám nachystanou recenzi, jelikož jsem s nimi pěkně pozadu a další týden můžete konečně očekávat oblíbenou kosmetiku minulého roku.

Jak jsem psala, výše, v listopadu se v podstatě nic nedělo. Žádné výlety, žádné akce, bohužel jen jedna velká starost. Niky se udělaly bulky, takže byla na vyndání mléčné lišty. Bylo to něco příšerného, ráno jsem ji odnesla na veterinu, během dne byla informovaná o stavu, ale i tak to bylo stresové a večer si pro ni došla. Chudinka celá obvázaná, nesměla skákat, chodit do schodů, navíc tři dny dietka (byla ale nadšená). Nejhorší ale byl límec, to byla katastrofa, všude bourala a nedokážu si představit, že ho má padesátikilové tele. Byla ale šikovná, stehy nekousala a tak se jí dával jen občas na noc. Přesto ale věřím, že mě za tohle neměla ráda.

Prosinec už byl mnohem lepší. Na Mikuláše jsme vyrazili do Drážďan na adventní trhy, které i přes miliardu lidí byly kouzelné. Trhy tam jsou opravdu krásné, každý je jiný. Spoustu jsme toho ochutnali a domu jeli nacpaní a uchození. Článek plný fotek jste již mohli vidět zde.

Nejlepší na prosinci jsou samozřejmě Vánoce, které byly úžasné ve všem směrech. Ale i o Vánocích se tu objevilo hned několik článků, takže je zbytečné to dále pitvat. Spoustu vánočních fotek a povídání najdete zde. Ani poslední den roku nebyl špatný, naopak. Po poledni jsme s Honzou vyrazili na burger Kaiser Franz, který byl výborný. A večer probíhal v klídku se šampáněm, chlebíčky a o půlnoci jsme vytáhli prskavky.
 Zlatíčko statečný / Také jste sbírali v Albertu dvd? :D

 Adventní trhy v Drážďanech

 Jako malé děti / Obložený croisant / Perníčky

 Mikulášská nadílka od Honzy / Mikuláš od mamči / Pizza v práci

 Barča si našla nové místečko / Lolík a Bella / Bobeš

 Lucernička a milý vánoční pohled / Kafe / Nová aromalampička v akci <3

 Silvestr

Jak probíhal Váš prosinec?
Nesl se pouze v duchu Vánoc?

8 komentářů:

  1. Prosinec se u mě hlavně nesl v duchu učení a tohle i nadál pokračuje :D.
    Hned po ránu bych si dala ty sladkosti, když to vidím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek, u mě se prosinec nesl v duchu školy/Vánoc/narozenin. Pak jsem jela do Prahy a tam jsem si to moc užila.

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, taky mám zajochy dva. Trhy v Drážďanech vypadají hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám celkem čtyři :D Máš někde fotku ušáků? :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...