Shrnutí roku 2015

Krásný den,
k dnešnímu článku doporučuji udělat si dobré kafe či čaj, případně i něco malého k snědku a pohodlně se usadit. Bude totiž dlouhé, hlavně tedy plné fotek. Ukázala jsem Vám svoji oblíbenou kosmetiku, ale i kosmetické propadáky. A jako poslední článek týkající se minulého roku tu mám jeho celkové shrnutí.

Rok 2015 byl opravdu moc povedený, možná i proto tak rychle utekl. Sice nenastaly žádné velké změny, ani zlomy, ale jednalo se opravdu o prima rok. Jak rok 2014 byl plný cestování a výletů, tak rok 2015 ho s přehledem strčí do kapsy. S Honzou jsme furt někde byli. Od jara v podstatě neskončilo cestování a v létě jsme si pomalu ani nepamatovali víkend, který by jsme strávili doma. Tím pádem byl to rok i velmi finančně náročný pro účet, ale rozhodně to stálo za to. Cestovali jsme nejen po ČR, ale i do zahraničí, dvakrát jsme byli v Drážďanech a samozřejmě i v létě na velké dovče, překvapivě opět v Turecku. Proběhli jak delší výlety, tak i menší jednodenní, byli jsme ve spoustě zoo, které máme rádi a ty české už jsme viděli všechny. O všech výletech jste si ale mohli přečíst na blogu a články najdete po cestováním.


S Mamčou jsme byly několikrát ve Světozoru na poháru a koktejlu, který mamča zbožňuje a já vlastně také. Také občas spolu zajdeme na výbornou čínu či jen na kafe a nějaký zákusek. S Honzou jsme měli tolik výborných jídel, ale nějak jsem vůbec jídlo nefotila. Také jsme bohužel objevili stránku damejidlo.cz a když jsme líní vařit, objednáme si pizzu až pod nos. Díky tomu jsme ale objevili vůbec tu nejlepší, pravou italskou z picerka.cz. Pokud jste z Prahy, rozhodně doporučuji, je to úplně něco jiného a žádná jiná už na picerku nemá.
Poprvé jsem byla v Berlíně v Dunkin Donuts a i když je to dražší sranda, mrzí mě, že to nemáme i u nás. Další premiéra se konala ve Starbucks, vím, jsem ostuda, ale konečně jsem to napravila. Bohužel přišlo zklamání, kafe stejné jako jinde, jen mnohem dražší. Příště zkusím něco speciálnějšího než latte.

Hodně jsme chodili do kina, ale o tom až za chvilku. Žila jsem i jinak kulturně. Byla jsem hned na dvou muzikálech. Prvním z nich byla Ledová královna a naprosto perfektní muzikál Mamma mia, ten mě opravdu mile překvapil a klidně bych šla znovu. Největším zážitkem pro mě ale bylo Labutí jezero na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově. Lístky jsem dostala od Honzy k výročí a byl to naprosto dokonalý dárek <3

Velkou radost, ale i starost mi dělali moji chlupáči. K těm všem na jaře přibyla ještě další dvě miminka, králíčci Lola a Bella. Bohužel z Loly se časem stal Lolík a tak přišly dny plné starostí, zda nebudou miminka, museli se oddělit a Lolík šel na kastraci. Dával nám to pěkně sežrat. Z rozkošných miminek už jsou velké příšery, ale zbožňuji je. Dvě miminka přibyla a opustilo nás to největší zlatíčko, Brouček(morčátko). S mamčou jsme to hodně obrečely a ještě teď se nám stýská. Starostí ale bylo více a o té další jste si mohli přečíst nedávno, Niky(hafanovi) se udělala bulka a následovala operace a šílené následující dny. Barča zas v létě furt utíkala. Takže se všemi byla jak velká radost, tak i hromada nervů.


Na dortu se mi objevila už 23 a blíží se bohužel další číslo. Dříve jsem hrozně chtěla být stále starší a teď bych nejraději už čas zastavila. Začínají na mě jít deprese a opravdu si připadám stará. Kromě narozenin jsem slavila i další významné události, tedy pro mě. Já se přiznám, že si na podobných věcech docela zakládám. Takže Valentýn, svátky, výročí, samozřejmě Vánoce a Silvestr.

V létě jsem začala s pole dance, který mě vážně chytl. Bohužel po třech měsících zrušili studio a zatím jsem znovu nezačala. S kamarádkou ale plánujeme od února najít nějaké nové a opět se vrhneme na tyč. Také jsem po asi dvou třech letech začala opět chodit na břišní tance. Sice nestíhám pravidelně, ale snažím se.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwwYgbS7lWA3ry4pFSPh3TjN0c3ks3xNOttR4tBHxnGslNuTHbghIc87C_ZazSbBgbwZQ7ON7dZDbmMX8X4a_XF7x4rLVKxTuj4x3leforfaXI0QCwNf_TSHyVfz6Q-qOzbuVSRpUa5Rsi/s640/1.jpg

Jak jsem psala výše, kino jsme nemohli vynechávat. O všech filmech, které jsem viděla v kině, jste si mohli přečíst na blogu v článcích Movie tip. Těch dobrých filmů bylo překvapivě opravdu dost, ale samozřejmě se našlo i nějaké zklamání. Z těch dobrých rozhodně stojí za zmínku Šílený Max, Jurský svět, Avengers či Ant-man a animák V hlavě. Skvělou komedií byl film Kingsman. 
Filmy jsem nezanedbávala ani doma, nejvíc mě chytl Velký Gatsby, kterého jsem viděla již několikrát. Z dalších to bude i propadák Padesát odstínů šedi, který mě osobně se ale strašně líbí a po dlouhé době jsem viděla hezký romantický film. Určitě doporučuji film Věčně mladá, ten se vážně povedl. Mimochodem, plánuji novou kategorii, kde Vám představím filmy, které jsem za poslední dobu viděla. Velkou část života mi berou i seriály. Loni se mi jich povedlo spoustu komplet dokoukat, nebo se alespoň dostat k aktuálním dílům. Začala jsem ale sledovat i další nové a to konkrétně Ospalou díru, Živí mrtví: Počátek konce a 2 socky.

Doufám, že jsem na nic podstatného nezapomněla a že jste vydrželi až do konce. Já doufám, že letošní rok bude alespoň stejně dobrý jako rok předešlý.  

Jaký byl Váš loňský rok?
Co na něm bylo nejlepší?

6 komentářů:

  1. Téměř všechny Zoo jsem sledovala a moc se mi líbily články na ně, hezké tipy kam v létě zajet. Hlavně že je Barča v pohodě. I mě přijde že každým rokem stárnu, ta dvacítka a výš už je znát. Dunkin Donuts bych určitě chtěla ochutnat, v Madridu jsem na něj narazila, takže příští návštěvu tam razím ten zázrak ochutnat. V pole dance tě obdivuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :) Jinak filmy mě zaujaly, polovinu jsem neviděla, takže už stahuji! :D :) Skvělý článek! Tyhle shrnutí mě velmi baví. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. To byl hodně bohatý rok. Nejvíc se mi líbí sekce cestování. Doufám, že se mi někdy taky podaří strávit víc víkendů mimo domov. 2 socky mám taky moc ráda. 23 a stará? Třeba si ve 43 budeš připadat mladá :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že jsi měla nádherný a bohatý rok! :) Přeju, aby tenhle byl ještě bohatší a nezapomenutelnější..:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že jste hodně cestovali :) V oddíle s jídlem jsem jen utřela slinu po těch donutech :D.
    Velký Gatsby se mi taky moc líbil :).Jooo a V hlavě je úplně parádní :D
    Pro mě byl rok 2015 taky skvělej, za největší svůj úspěch beru to, že jsem ukončila bakalářské studium a dostala se na to navazující a taky jsem si užila dovolenou v Londýně

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný fotky.Zvířátka máš úžasný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...