Spotřebováno za prosinec 2015

Prosincovou spotřebu jsem čekala mnohem větší. Již na začátku měsíce se krabička začala plnit, takže to vypadalo velmi nadějně. Jenže pak jsem se najednou zasekla a do konce měsíce nic. Nakonec ještě pár produktů došlo, sice i cestovní balení, ale jsem za ně ráda.

1. Farmona tělový peeling Tutti Frutti (Recenze) - Tak tohle byla jedna z nejúžasnějších vůní vůbec. Nádherně sladká, výrazná. Samotný peeling byl drsný, takže pokožku vydrhl perfektně. Hned bych brala další balení.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea tělové mléko Fruity Cranberry (Recenze) - Mléko bylo hodně lehoučké, dobře se roztíralo a během chvilky se vsáklo bez pocitu lepení. Na hodně suchou pokožku by určitě nestačilo, ale já si ho moc oblíbila. Krásně vonělo po brusinkách.
Koupila bych znovu: ANO

3. Le Chaton hydratační pleťová maska (Recenze) - Maska byla hutnější, takže pro suchou pleť moc fajn. Po aplikaci se zbytek nevsáknuté masky jen setřel, takže za mě ideální použití. Pleť byla hydratovaná, příjemná na dotek. Už jsem masku ale měla dlouho, takže zbytek jsem spotřebovala na nohy.
Koupila bych znovu: ANO

4. Karin Herzog AHA cream (Recenze) - Krém je hutný, přesto se dobře roztírá a téměř okamžitě se vsákne. Pleť je po něm krasně hebká, hydratace také není špatná. Ke konci už jsem ho ovšem nemohla používat denně, dělal mi pak neplechu a nejhorší byla laciná vůně/pach.
Koupila bych znovu: NE

5. Klorane šampon s lněnými vlákny (Recenze) - Šampon hezky voněl, vlasy nemastil, dodal jim objem, ale ten bohužel nevydržel nijak dlouho. Co mi ale vadilo, vlasy po něm hrozně drhly, takže bez balzámu bych se neobešla. Pokud jste ale zvyklé na přírodní šampony, možná budete spokojené.
Koupila bych znovu: NE

6. Artégo kondicionér pro každodenní péči (Recenze) - Příjemně voněl, vlasy byly po použití hebké, ale bohužel šly strašně špatně rozčesávat.
Koupila bych znovu: NE

7. Oriflame krém na ruce Chocolate Dream (Recenze) - Čokoládové vůně v kosmetice nemusím, na tuhle jsem si ale zvykla a krém mi docela i voněl. Krém je řídký, pomaleji se vstřebává, ale naprosto skvěle hydratuje, což je hlavní.
Koupila bych znovu: ANO

8. Bourjois make-up Happy Light (Recenze) - Recenzi teprve chystám. Make-up měl nižší střední krytí, což mě malinko zklamalo, ale jinak špatný nebyl. Nezalézal do vrásek, nezvýrazňoval suchá místa.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Znáte některý produkt?
Kolik jste toho spotřebovaly?

10 komentářů:

  1. Já jsem zrovna včera dopotřebovala dvoufázový odličovač od YR :)
    A jinak znám akorát ten čokoládový krém na ruce z Oriflamu, protože to jsem měla celou řadu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nic z těchto produktů jsem zatím neměla, jen z té čokoládové řady od Oriflame jsem zkoušela sprcháč a smrděl;D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som spotrebovala moju naj micelárku od Garnieru! A ten krém na ruky s čokoládou by som rada vyskúšala:)
    Pozývam teba a tvojich čitateľov ku mne na giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Ten tělový peeling vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezká spotřeba, nemám teda zkušenost ani s jedním produktem :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Make-upy od Bourjois používám ráda, mám healthy mix a jsem s ním spokojená :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem jen čokoládový krém na ruce a ten mi moc nesedl. A produkty Farmona jsem okukovala na parfums, vypadají opravdu lákavě:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten čokoládový krém musí být božský :D Asi vyzkouším :)
    www.itisginger.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nic z těchto věcí jsem nezkoušela, ale ten čokoládový krém od Oriflame je hodně láká :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Nic z toho jsem nezkoušela, ale ta brusinková Balea mě láká :) Moje spotřeba byla za prosinec mizerná, takže ji spojím až s tou lednovou :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...