Weleda - Měsíčkový ochranný balzám

Krásný den,
jak si užíváte víkend? Sníh sice roztál, ale venku panuje chladné počasí. A právě dnes tu bude tématická recenze, která je naprosto ideální do tohohle období. Nedávno mi domů dorazil balíček na testování od e-shopu krasa.cz a právě v tomto balíčku jsem našla dokonalý produkt do chladných dní.

Pleť mám suchou, v létě se mi sice daří ji udržet v poměrně fajn stavu, ale jakmile nastane podzim, venku se ochladí, moje pleť okamžitě reaguje. Objeví se suché šupinky a je třeba vytáhnout něco výživnějšího. Třeba měsíčkový ochranný balzám od Weledy.

S Weledou moc zkušeností nemám, vlastně naprosto minimální, takže jsem ráda, že jsem měla možnost něco dalšího vyzkoušet. Tento ochranný balzám je vhodný zejména na období podzimu a zimy či při pobytu na horách, pleť chrání před chladem, větrem a celkově ošklivém počasí.

Obsahuje měsíček lékařský v bio kvalitě, který zklidňuje a hojí. Dále ve složení najdete včelí vosk a tuk z ovčí vlny, které vytvářejí ochrannou bariéru, ale zároveň pleť nedusí. Mandlový olej se stará o hydrataci. Naopak balzám neobsahuje vodu, ani žádné konzervační látky. Jelikož obsahuje samé přírodní suroviny, je vhodný i pro miminka a to již od narození.

Od balzámu jsem očekávala konzistenčně hutnější krém, on je to ale hutnější olej, což mě překvapilo. Krém se aplikuje před pobytem venku, čili já ho používám ráno. Jelikož se ale jedná o olej, trošku jsem se obávala, jak na něj půjde nanést make-up. Samozřejmě je mastný, což se od oleje dá očekávat a vstřebává se tedy pomaleji, ale nemám problém na něj po chvilce make-up nanést. Jen je tedy třeba pak zapudrovat, normálně se nelesknu, ale s balzámem se bez pudru neobejdu.

Asi nemá cenu říkat, že balzám je hydratační pecka. Já jsem naprosto nadšená a hned po pár použitích jsem věděla, že budeme skvělí přátelé. Pleť je dokonale vyživená, v chladu není napnutá, nenajdu na ní jedinou šupinku.

Trošku jsem se ale bála, jak bude pleť reagovat při každodenním použití. Třeba na pleťové olejíčky od Saloos i moje suchá pleť při denním používání reaguje pupínky. S Weledou tento problém ale nemám, což je paráda. Pokud máte suchou pleť, všemi deseti doporučuji, já si balzám naprosto zamilovala. Nemůžu na něj říct křivé slovo. Navíc je za super cenu.
Obsah: 179Kč
Cena: 30ml
Hodnocení: 5/5

Jaké máte zkušenosti s Weledou?
Zaujal Vás balzám?

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

8 komentářů:

  1. Weleda je úžasná, včera jsem akorát dodělala mandlový pleťový krém. Je krásně výživný..to Weleda fakt umí :). Dost mně překvapila barva a konzistence tohoto krému, celkem se mi líbí. :) Myslím si ho zajdu v pondělí omrknout do drogérky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Weledy stále nic nemám vyzkoušené ale snad se k ní někdy dostanu. Suchou pokožku nemám, jen občas v zimě na nose se mi udělají suché šupinky. Celkově si ale na obličej nemohu dovolit dávat extra mastné krémy protože by mi způsobil akorát akné. Pro mě by konrétně tenhle produkt nebyl tím nejlepším. Líbil by se mi ale nějaký jiný denní krém od Weledy pro mě víc vhodný.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, já se chystám na tu jejich mandlovou řadu :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Musim rict ze tohle vypada opravdu skvele. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. S Weledou zatím žádné zkušenosti nemám a až do teďka jsem si od ní neplánovala nic pořídit..ale balzám mě oslovil, uvidím jestli se taky rozhoupu k jeho vyzkoušení, po pravdě mě dost děsí ta žlutá barva. :D

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Též jsem moc spokojená :) Celkově mi výrobky od Weledy vyhovují. Cokoliv jsem zkusila, tak jsem byla spokojená a koupila jsem si znova :)

    OdpovědětVymazat
  7. Weledu máme oblibenou celá rodina pro její přírodní složení. Mandlovou řadu , Coldcream nebo Skinfood. Velký výběr na cokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  8. Weledu máme oblibenou celá rodina pro její přírodní složení. Mandlovou řadu , Coldcream nebo Skinfood. Velký výběr na cokoliv :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...