Dulcia - Šípkový krém na tvář a jeden milý obchůdek s přírodní kosmetikou

Hezký den, milé čtenářky.
Dnes bych Vám ráda představila jeden moc zajímavý a sympatický e-shop a zároveň i jeden produkt právě z toho obchůdku. Když mi přesně na konci roku přišla nabídka spolupráce, nemohla jsem tomu uvěřit. Obchůdek jsem již znala a moc se mi líbil, takže jsem z nabídky byla naprosto nadšená a pomalu skákala nadšením.

Řeč je o e-shopu krasnakazdyden.cz, který se zaměřuje na přírodní kosmetiku především z Česka a Slovenska. Sice na něm najdete i zahraniční značky, ale ty chce majitelka omezit a spíše podporovat české a slovenské firmy, což je super.

Ještě na začátku bych chtěla moc pochválit samotné balení balíčku, které mě moc potěšilo, já zkrátka na hezky balené balíčky slyším a tenhle patří mezi vůbec ty nejlepší. Je vidět, že si Míša dává na balení záležet a záleží ji i na zákaznicích. K otestování jsem si mohla vybrat dva produkty, dnešní článek bude věnován prvnímu a příště se můžete těšit na pokračování.

Jako první jsem sáhla po značce Dulcia, což je přírodní, ručně vyráběná značka ze Slovenska. Hodně mě lákalo vyzkoušet pleťový krém, sice doma mám docela zásobu, ale zrovna krémy zkouším moc ráda a nešlo prostě odolat.

Šípkový krém s provitamínem B5 je vhodný pro všechny typy pleti, zejména ho ocení ale pleť suchá a citlivá. Obsahuje vysoký obsah šípkového oleje, který je vhodný na hojení jizev a to nejen čerstvých, ale i starších. Též působí protivráskově a i již vzniklé vrásky pomáhá zjemnit a vyhladit. Panthenol pomáhá udržet vlhkost pleti a má hojivé účinky. Všechny krémy této značky obsahují růžovou vodu, která je známá pro spoustu svých skvělých vlastností.

Krém se nachází ve šroubovacím kalíšku, který ale asi ne každému sedne. Věřím, že někomu se příčí do krému sahat rukama a raději má praktické pumpičky. Já osobně s balením problém nemám, líbí se mi, je elegantní a na pohled líbivé.

Podle popisu se jedná o lehký krém, s čímž nemůžu ale souhlasit. Už na první pohled je vidět, že krém není v žádném případě lehký, ale naopak pořádný hutňák. Krém má našlehanější konzistenci, je mastnější a opravdu hutný, přesto ale takový heboučký. Bylo mi hned jasné, že moje suchá pleť bude nadšená a také že je. Krém je opravdu moc příjemný.

Je vhodný na denní i noční použití. I přesto, že je mastnější, moc dobře se roztírá a během chviličky se do pleti vsákne. Naprosto není problém ihned nanést make-up. Pleť je po použití skvěle hydratovaná, hebká a moc příjemná na dotek. Já jsem moc spokojená, pleť mám bez suchých šupinek, na pleti nedělá žádnou neplechu a ještě příjemně, voní. Vůně není nijak výrazná, ale jemná.
Obsah: 50g
Cena: 459Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte tento přírodní obchůdek?
A co značka Dulcia?

11 komentářů:

  1. Musím přiznat že tuto značku jsem si zatím nekoupila právě kvůli tomu balení. Pokud je navíc krém hutný,, není to úplně pro mě. Stejně bych ale chtěla něco se šípkem vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle značka mě celkem zaujala, chci vyzkoušet hlavně ten kofeinový oční krém :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krém vypadá skvěle, ale díky ceně o něm teďka ani neuvažuju...:)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá dokonale. Přírodní kosmetiku mám ráda. Jsem zvědavá, který druhý výrobek sis vybrala. Balíček je opravdu nádherně zabalený. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. S týmto eshopom som mala spoluprácu a výrobky od nich môžem len doporučiť ! Všetky sú skvelé :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna používám na obličej stejný krém a přijde mi naprosto skvělý! Určitě souhlasím s tím, že je hutnější a vhodný spíš pro suchou pleť. Za mě osobně ale velká spokojenost! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  7. Vybrala jsem si z tohoto eshopu také produkty od značky Dulcia, ale kofeinový oční krém a hojivý gel s aloe vera, tak jsem na oba produkty moc zvědavá :) Tenhle krém taky nevypadá vůbec špatně, zrovna používám šípkový olej od Saloos, který má teda ale trochu výraznější parfemaci a ty šípky mi pod nos tolik nejdou, ale není to nic hrozného a uvidím po delším používání :) A jinak zabalení balíčku se mi taky moc líbilo, to vždycky potěší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento krém používam už asi pol roka a je úžasný. Mám mastnú pleť a a používam ho na noc a aosm neskutočne spokojná

    OdpovědětVymazat
  9. tak tohle mě oslovilo, je ta vůně hodně silná? jak to vnímáš?
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krem vypada hodne pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Vynikajúci mastný, ťažký krém na moju suchú pleť!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...