Nivea - Šampon a kondicionér Long Repair

Hezký den,
jaké máte plány na víkend? Mě dnes večer čeká kino a Deadpool, na kterého určitě můžete čekat Movie tip. Plánujete něco na valentýnskou neděli? Slavíte Valentýn?

Vlasovou péči od značky Nivea jsem dříve kupovala pořád, vyzkoušela jsem několik řad, mezi sebou je střídala, ale ve sprše vždy byla Nivea. Ani nevím proč jsem ji najednou přestala kupovat a už pěkných pár let ji neměla. Když před nějakou dobou byla na ní velká akce, tak jsem po ní sáhla s tím, že vyzkouším, jak mi sedí nyní.

Řada Long Repair je určená pro delší, lámavé a namáhané vlasy. Šampon má zvyšovat pružnost vlasů, pevnost a dodat jim lesk. Posiluje vlasy od kořínků až po konečky a má zabraňovat i třepení konečků.

Obsahuje babasový olej, který hloubkově vlasy vyživuje a posiluje. Keratin má vlasy zacelit a obnovit jejich strukturu. Šampon má hodně řídkou konzistenci, naprosto bezvadně pění. Vlasy jsou po něm hezky lesklé, první dny mají i bezvadný objem. Bez mytí vydržím klidně ty čtyři dny, ale přesto třetí už začínají plihnout, ovšem nijak zvlášť se nemastí.

Konečky se samozřejmě třepí a rozhodně je nezacelí, na to pomohou jen nůžky, ať si šampony slibují co chtějí. Já jsem spokojená, vlasy po něm nejsou špatné, ale na druhou stranu ani vyloženě žádný wow efekt se nekoná.

Stejně jako šampon, tak i kondicionér obsahuje babasový olej a tekutý keratin, které se starají o výživu vlasů po celé délce, dodává jim lesk a jemnost. Kondicionér má hustější, krémovou konzistenci, vlasy nezatěžuje. Po použití jsou vlasy nádherně hebké a moc příjemné na dotek. Jdou bez problémů rozčesat, co se týče toho rozčesávání, tak je to jeden z nejlepších kondicionérů, fakt super.

Co mi na produktech ovšem moc nesedlo, tak vůně. Zpočátku mi voněla, taková nasládlá vůně, ale časem mi přišla spíše sladce chemická. Určitě mrknu ještě po jiné řadě, ráda bych vyzkoušela další produkty od Nivei. Šampon a kondicionér seženete od 52Kč.

Máte rády Niveu?
Jak Vám vyhovuje její vlasovka?

10 komentářů:

  1. Mě příliš produkty na vlasy od značky Nivea nesedí.
    Taky půjdeme do kina, ale až zítra, už se moc těším :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Naposledy jsem měla od Nivey šampon v létě a ten byl parádní :) Udělal pěkný objem a krásně voněl

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem snad od Nivey nikdy nic na vlasy neměla...

    OdpovědětVymazat
  4. Před Valentýnem si říkáme, že ho slavit nebudeme, ale vždy si koupíme nějakou drobnost, která toho druhého potěší. Nivea mým vlasům nesedí a tak si ji nekupuji. Jinak ji mám moc ráda a voní mi jejich typická vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mně vyhovují pouze šampony bez silikonů, po ostatních mě strašně svědí pokožka hlavy. Ale koukala jsem, že mají teď nějakou novou repair řadu a ta by mě docela zajímala :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Niveu mám ráda, ale s vlasovou péčí od ní moc zkušeností nemám. Aktuálně od ní mám doma univerzální krém, micelárku 3v1 a BB krém, hlavně ta micelárka je super :)

    Lovely imperfections | Weleda giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem šampon ve větším balení a byla jsem s ním moc spokojená, celkově s vlasovou péči od Nivei jsem nikdy neměla problém a určitě si zase někdy něco pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  8. Sampon od Nivei jsem mela zatim jen ve vzorecku, ale rada bych nejaky zkusila.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Já tenhle šampon i kondicionér používám asi úplně nejčastěji ze všech a vyhovuje mi. A abych pravdu řekla, nikdy jsem si nevšimla, že by voněl :-)
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...