Spotřebováno za leden 2016

Hezký den,
s článkem přicházím trošku později než jsem chtěla, měl být zveřejněn již včera, ale nevadí. Za leden mi přibylo poměrně dost kosmetických produktů, ale zároveň jsem ráda, že spousta prázdných obalů letí i do koše. S ledovou spotřebou jsem vážně spokojená, hlavně i z důvodu, že obsahuje dekorativku.

Bohužel jsem dost pozadu s recenzemi, na spoustu produktů teprve článek chystám. Dokonce nemám zrecenzovaný make-up, který jsem vypatlala v prosinci. Vše se ale v nejbližších dnech pokusím dohnat, abych tyhle resty měla za sebou. Určitě se tedy nemusíte obávat, že by na blogu bylo prázdno a já neměla o čem psát, naopak, nevím, co dřív.

1. Taft lak na vlasy Shine (Recenze) - Jsem neskutečně ráda za spotřebovaný lak na vlasy, mám doma šílenou zásobu a jelikož je nepoužívám tak často, tak se mi akorát hromadí. Tento byl ale fajn, skvěle fixoval, sice lehce slepoval, ale nebylo to nijak zlé a šel dobře vyčesat.
Koupila bych znovu: ANO

2. Playboy deodorant Play It Pin Up (Recenze) - Bohužel i zde mám problém se zásobami, které se moc netenčí, jelikož nejsem fanoušek sprejů. Teď v zimě ale nepoužívám téměř nic jiného, jen aby zmizely. Krásně voní, během dne jsem s ním spokojená, ale určitě na léto bych mu nevěřila.
Koupila bych znovu: NE

3. Nivea šampon Long Repair (Recenze) - Po dlouhé době jsem sáhla po značce Nivea. Vlasy dobře umyl, byly lesklé, nadýchané. Třetí den už sice plihly, ale nic moc špatného na něj říct nemůžu. Na druhou stranu jsem měla i lepší šampony.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Nivea balzám Long Repair (Recenze) - Vlasy nezatížil a naprosto perfektně se po něm vlasy rozčesávaly, opravdu na jedničku.
Koupila bych znovu: ANO

5. Balea sprchový gel Fruity Cranberry (Recenze) - Miluji brusinky a sprcháč voněl nádherně, sladká, příjemná vůně. Nevysušoval, umyl a dobře pěnil.
Koupila bych znovu: ANO 

6. Essence krém na ruce Cake Pops (Recenze) - Krémy od Essence mám hodně ráda a tenhle byl také moc fajn. Vůně kokosu s třešněmi byla hodně sladká, téměř až přeslazená. Byl dost hutný a skvěle hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

7. Crabtree & Evelyn  krém na ruce Gardeners (Recenze) - Krém má zvláštní vůni, zpočátku mi nevoněla, ale nakonec jsem k ní našla cestu. Ideální vůně na zimní období, teplá, hřejivá. Jinak krém byl hutný, pomaleji se vstřebával, ale perfektně hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

8. Maybelline řasenka Rocket Volume (Recenze) - Začátky byly velmi těžké, jedna z nejhorších řasenek, takže skončila v šuplíku. Po čase jsem ji vytáhla a jak trošku vyschla, tak dělala fajn efekt, hlavně dodala super objem, držela celý den, nemazala se.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. MUA gelové oční linky - Těch jsem si moc neužila, jelikož vyschly. Je to pozůstatek ještě z Ladyboxu, možné je, že do boxu daly starší kousky, pokud ale takhle rychle schnou nové, tak je to k ničemu. Jinak byly hezky černé, dobře se s nimi pracovalo, držely celý den.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Essence pěnové oční stíny Snow Jam - Byly hezky pigmentované, hůře se s nimi ale pracovalo, chtělo to rychle, protože rychle zasychaly. Já je ovšem měla raději jako linku než stíny.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

11. Dermacol transparentní fixační pudr (Recenze) - Tento pudr zná snad každá a spousta z Vás ho jistě miluje, já si k němu ovšem cestu nenašla. Sice matuje, ale transparentní pudry nemám ráda a i když měl hezké balené, bylo nepraktické.
Koupila bych znovu: NE

Znáte některý produkt?
Co se povedlo spotřebovat Vám?

8 komentářů:

  1. Tu voděodolnou Rocketku jsem kupovala na léto bohužel byla nic moc a hned vyschla :( O Dermacolu pudru přemýšlám :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Já transparentní pudry taky nemám ráda. Bohužel mám doma dva :-D Jinak rocketka mi právě vyhovovala ze začátku, když byla nejmokřejší. Dělala mi takový řasy, že se mě lidi ptali, jestli mám umělý :-) Po pár měsících mi už přišla průměrná.
    Super spotřeba! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušela jsem pouze pudr DC. Mám ho stále v šuplíku a používám ho jen občas. Dělá sice krásný finish, ale taky docela vysušuje. Poté, co ho všechny blogerky schválí to je pro mě zklamání.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty krémy od Essence už musím vyzkoušet, protože je každý chválí :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Mám zkušenost akorát s tím krémem na ruce od Crabtree Evelyn. Taky mi ze začátku moc nevoněl, ale byl docela fajn. Hodně mě zaujal sprcháč od Balei, vše mi od nich tak nádherně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Pudr od Dermacolu je fajn, na cesty tedy ne, ale na použití doma a zafixování nemá chybu a Rocketka byla hrůza, já ji tedy po pár použitích vyhodila, takže nemám možnost posoudit, jaká by byla po nějaké době, ale už bych si ji nikdy nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  7. Nemůžu si pomocí ale nikdy jsem nepřišla na vůně a celkově všechny produkty Playboye, prostě mi nevoní.

    OdpovědětVymazat
  8. Mela jsem gelove linky od mua a byli to me oblibene. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...