Brandnooz box - Březen 2016

Krásný den,
jak si užíváte prodlouženého víkendu? Už máte vajíčka? Loni jsem pekla velikonočního zajíčka, letos se mi do něj moc nechtělo, ale nakonec mám opět víc než jednoho.

Ve čtvrtek dorazil další Brandnooz box. Překvapila mě jeho váha, jelikož box byl vážně těžký, takže jsem předpokládala, že bude obsahovat například nějaké pití a skleničky. A obsahoval toho vážně hodně, po okraj naplněný box různými dobrotami.

  • Spak Sour Cream omáčka - 140ml, 33,90Kč
Krémová omáčka se zakysanou smetanou je vhodná k bramborám či grilovanému masu. Je bez konzervačních látek a vhodná i při bezlepkové dietě. Už jednou v boxu podobná omáčka byla, bylinková a k masu byla výborná, takže za tuhle jsem moc ráda.

  • Kand Živáňská omáčka tradiční - 380g, 32Kč
Jedná se o pikantní omáčku, která má vysoký podíl zeleniny a rajčatového protlaku, je bez konzervantů a umělých barviv. Vhodná na těstoviny, do zapečených jídel nebo ke grilovanému masu. Určitě ochutnám, ale není to něco, co bych vyhledávala. Zeleninové a rajčatové omáčky nic pro mě.

  • Zátkovy těstoviny Celozrnné - 330g, 39,90Kč
Tady se stala asi menší chyba, jelikož v boxu měla být omáčka Spak, nebo naopak tyto těstoviny, já našla oboje. Ne že by mi to vadilo, oboje je skvělé:D Tyto těstoviny obsahují téměř dvojnásobek vlákniny než jiné těstoviny. Nudle jsem v poslední době dělala často, takže rozhodně využijeme, těstoviny mám hodně ráda.

  • Top Topic Citron - 0,5l, 17,90Kč
Limonáda je jemně perlivá, bez umělých barviv, sladidel. Najdete ji ve velkém 1,5l balení, nebo naopak v tomto malém půl litrovém balení.  Top Topic mi chutná, takže citronovou novinku ráda ochutnám.

  • Maggi Tekuté koření - 200g, 24,90Kč
Maggi určitě zná každý, u nás doma se vždy jedno balení nachází, takže za mě skvělý praktický produkt. Maggi slaví 130let a k této příležitosti ho najdete ve čtyřech nových kabátkách.

  • Ahmad Tea Contemporary - 30g, 79,90Kč
V boxu pouze tři neprodejné pytlíčky a bohatě mi to stačí, celou krabičku už bych neměla kam dát. Prémiové černé a zelené čaje se zajímavými příchutěmi. Budu se opakovat, čaje nepiji, to už musí být, když si dám, takže tohle ocenit nedokážu.

  • Efko Červená řepa předvařená, krájená - 500g, 29,90Kč
Řepa je známá pro svůj blahodárný vliv na zdraví. Vakuované balení zajišťuje dlouhotrvající čerstvost a trvanlivost. Je již uvařená, oloupaná a nakrájená. Dá se využít jak v teplé, tak i studené kuchyni. Mě tedy vůbec nezaujala, ale v brožuře se nachází recept na pomazánku z řepy a vypadá moc chutně, takže tu rozhodně vyzkouším. 

  • Vitana Farmářská polévka - 117g, 29,90Kč
Naopak tyhle dva pytlíčky s polévkou mě zaujaly okamžitě. Obsahují kousky zeleniny, velký podíl luštěnin, ovesných vloček apod. Co jsem jen tak rychle mrkla, tak stačí jen voda, mléko a obsah sáčku. Jsem hodně zvědavá, hlavně na tu s ovesnými vločkami.

  • Figaro Perličky - 121g, 59,90Kč
A dostáváme se k mlsání. Perličky jsou rýžové, což mám ráda, takže bonboniéra moc potěšila. Druhou variantou byly karamelky, které budou určitě také výborné.

  • Balconi CeReal - 28g, 5,90Kč
Jedná se o březnovou cereální novinku. Sama bych si tyhle dortíky nekoupila, až tolik je nemusím, ale jednou za čas ke kafi, proč ne.

  • Balconi Mix Max Karamel - 35g, 6,90Kč
Piškotový řez s karamelovou náplní v kakaové polevě. Stejně jako CeReal, tak i tohle je úplná novinka.

  • Chocoland Fruity 45% - 25g, 11,90Kč
Sušenka obsahuje 45% ovocné náplně, má příchuť lesního ovoce, ale v obchodech najdete i meruňkovou variantu. Na tohle jsem hodně zvědavá, opět fajn malá svačinka ke kafi.

  • + časopis Psychologie
Bonusy v podobě časopisu mám ráda. Určitě prolistuji, i když food časopisy bych brala více.

Já jsem opět spokojená. Box narvaný a skvěle zkombinovaný. Vlastně v něm najdeme od všeho něco. Až na čaje využiji vše. Řepu a rajčatovou omáčku ochutnám a zbytek si dám moc ráda.

Jak se Vám obsah líbí?

8 komentářů:

  1. Tak tenhle Brandnoooz box se opravdu povedl. Mojí Psychologii mám ráda, jsou v ní skvělé články i fotografie. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. zaujimavy box :) i ked mne by asi padla len repa a casopis
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá lépe než předchozí. Všechno bych ochutnala akorát to tekuté koření moc nemusím.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se tohle vydání také moc líbilo :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Spolupracující blogerky prý měly mít v boxu jak těstoviny, tak i tu omáčku :-) Řešilo se to na FB. Někdo to tam měl, někdo ne.
    Každopádně já jsem byla z tohohle boxu nejdřív nadšená, ale nakonec jsem docela rozmrzelá, protože nejenže jsem tam neměla těstoviny, ale chyběla mi i část produktů, které jsem si objednala v rámci věrnostního programu za body. Minule mi nepřišly vůbec a teď jsem měla slíbeno, že je dopošlou, ale místo 4 ks mi přišly jen 2. Psala jsem jim e-mail, tak doufám, že se někdo ozve. Tohle se mi fakt nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ták, děkuju za objasnění.
      To je mrzutý, přijde mi, že s tím programem jsou teď furt nějaké potíže, ale věřím, že se to vyřeší.

      Vymazat
  6. Docela zajímavý box, většina produktů by mi udělala radost :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...