Dermacol - Sprchový gel a peeling belgická čokoláda

Krásný den,
jak jste si užily víkend? Neskutečně opět utekl, ale tentokrát mi to ani nevadí. Před námi jsou pouhé čtyři pracovní dny a prodloužený víkend v rámci Velikonoc. Mě navíc hned na něj navazuje dovolená, takže se nemůžu dočkat. Těšíte se na Velikonoce?

Řadu Aroma Ritual od Dermacolu není třeba představovat, určitě znáte a milujete stejně jako já. Už se u mě na blogu objevila a rozhodně ještě objeví. A dnes to bude v podobě harmonizující belgické čokolády. Až na výjimky mi čokoláda v kosmetice nevoní, ale spojení čokolády a pomeranče, to je slast.

Harmonizující sprchový gel
Sprcháč se nijak neliší od ostatních z této řady. Má středně hustou, gelovou konzistenci, která je na pokožce moc příjemná. Perfektně pění, bez problému dosáhnete husté pěny. Pokožku nevysušuje, což je pro mě hlavní, po aplikaci není napnutá, ani nijak podrážděná.

Samé klady a ta dokonalá vůně. Jak jsem psala, málokdy mi čokoláda v kosmetice voní. Tohle je ale dokonalé spojení pomerančů s čokoládou. Vůně je výrazná, naprosto ideální do zimních měsíců, taková hřejivá, teplá vůně. Navíc mi připomíná vůni arabesek, které mám spojené s Vánoci.
Obsah: 250ml
Cena: 59Kč
Hodnocení: 5/5

Harmonizující tělový peeling
Peeling je vhodný pro všechny typy pokožky. Peeling má krémovou konzistenci, která je ale poměrně řídká. Obsahuje malé částečky meruňkových jader, které odstraňují odumřelé kožní buňky. Pokožku má zanechávat hladkou, zářivou a provoněnou.

Peeling je hodně jemný, pokud nemáte rády drsné peelingy, tak tohle by mohla být ideální volba. Právě díky tomu, že je jemný, tak bych ocenila více těch jadérek, jelikož takhle mám pocit, že musím peelingu použít více a tím pádem rychleji ubývá.

Ale i přesto si nemůžu stěžovat na jeho účinky. Překvapivě pokožku krásně vydrhne, samozřejmě když více přitlačím. Pokožka je po použití hebká, moc příjemná na dotek a není podrážděná. Voní stejně nádherně jako sprcháč.
Obsah: 150ml
Cena: 79Kč
Hodnocení: 4/5

Máte rád čokoládu v kosmetice?
Voní Vám tahle řada?

8 komentářů:

  1. Zatím jsem tyto výrobky nezkoušela. Nevím proč mě příliš nelákají, vždycky si nakonec koupím něco jiného, většinou Radox

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Čokoláda ani mě v kosmetice nevoní, opravdu ale existují výjimky jako je např. tento gel. Gel mám moc ráda ale peeling jsem ještě nezkoušela. Mám doma tělové mléko a to mi tedy nevyhovuje. Skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja misto sprchace mam telove mleko je fajn. Peeling jsem jeste nezkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Málokdy mi čokoláda voněla, ale dermacolu se to povedlo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle vůni miluju, mám doma krém na ruce :) Hned se jdu namazat
    Čokoláda mi občas v kosmetice nevoní (měla jsem např. sprcháč od Baley, Oriflame a tam mi vůně spíše vadila), ale varianta čokoláda s pomerančem je krásná ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Vůně čokolády a pomeranče je opravdu povedená.

    OdpovědětVymazat
  7. Sprcháče od Dermacol mám ze všech nejraději - voní mi snad všechny příchutě, ale největší slast je pro mě pistácie:)


    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...