Focení aneb jednou zase modelkou

Krásný den,
pracovní týden je u konce, co plánujete na víkend? Dnešní článek nebude úplně tradiční, žádná recenze či něco podobného, ale ukážu Vám fotky, které vznikly už v lednu. Zpočátku jsem plánovala Vám je ukázat, ale stále na ně nebyl prostor, takže menší ukázka se objevila pouze v lednovém randomu. Avšak více z Vás psalo, že by rádo samostatný článek, takže skoro s dvouměsíčním zpožděním Vám ho přináším.

Dříve jsem fotit chodila poměrně často, ale bohužel kvůli práci už na to není čas. V týdnu vůbec a o víkendu se mi upřímně nechce obětovat odpoledne. Po dlouhé době mi ale opět jedno focení vyšlo. Fotograf je Luboš Venclů, se kterým jsem v podstatě začínala fotit, znám ho tedy už pěkných asi sedm let. od něj mám rozhodně ty nejhezčí fotky a nejvíce mě to baví.

Tentokrát jsme byli domluvení na svatebních šatech, které mám doma. To byl ale proces, dostat mě do nich a pak z nich zabralo snad více času než samotné focení. Zašněrovat, rozšněrovat, přetáhnout přes prsa, přes které mi jsou šaty těsné, no byl to boj a oba jsme se pěkně zapotili. Fotky mám jak barevné, tak i černobílé, dávám ale ve většině případů přednost barevným, tak i ty Vám ukážu.

Jinak nadpis článku berte s rezervou, rozhodně se za žádnou modelku nepovažuji a před foťákem se také necítím úplně jako doma a někdy je dost těžké ze mě něco dostat.
 

A jako bonus jedna backstage fotka k pobavení aneb místo pomoci raději sáhl po foťáku a zvěčnil mě uvězněnou v šatech.

Já jsem s fotkami moc spokojená a doufám, že co nejdříve mi zase nějaké to focení vyjde. Vždy mám z výsledných fotografií velkou radost. A doufám, že i Vám se fotečky líbí.

15 komentářů:

  1. Moc hezké fotky. Moc ti to na nich sluší. Taky bych si chtěla jednoho dne vyzkoušet focení.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky, moc ti to na nich sluší. Tvoje svatební šaty jsou mým ideálem a s tou poslední fotkou stojí za to :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, také se mi šaty líbí, mám ráda takovéhle princeznovské :)

      Vymazat
  3. Fotky jsou velice povedené :) Vypadáš na nich skvěle :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky :) Já se fotím nerada, protože nejsem fotogenická :D ale kdysi jsem se fotila se sestřenkami v ateliéru, i když nás nefotil profík, ale jen přítel jedné z nich, který má focení jako koníčka. Bohužel jsem fotky dosud neviděla a myslím, že ani nikdy zpracované nebudou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. No také už se mi stalo, že jsem fotky nedostala, což naštve, jelikož to pak je ztráta času :-/

      Vymazat
  5. Ty svatební šaty jsou nádherné. Jsi moc krásná a na fotkách ti to sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky :))

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mohla si sa viac usmievať, ale aj tak sú fotky skvelé :). Hlavne tá posledná sa mi páči, taká momentka! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky :) Aj keď nie som veľmi fotogenetický typ, rada by som si raz takýto zážitok dopriala. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky, hlavně ty v těch svatebních! Úplně mi to připomnělo můj svatební den. :) S manželem jsme si ho moc užili a náš svatební fotograf nám udělal překrásné fotky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...