For Life & Madaga - Collagen active sérum a Masážní olej rakytníkový

Krásný den,
po nějaké době Vám recenzi na značku For Life & Madaga, o které jsem se na blogu zmiňovala již několikrát. Jedná se o českou značku na francouzských základech. Za mě je tohle velmi kvalitní kosmetika, společně s mamčou jsme vyzkoušely jak tělové, tak i pleťové produkty a opravdu stojí za to.

Ale i u kvalitní a oblíbené značky se sem tam najdou produkty, které prostě nesednou a bohužel dnes tu bude právě jeden takový případ. Začala bych tím negativním, ať můžeme skončit pozitivně.

Collagen active sérum
Sérum má vyhlazovat vrásky, zabraňovat tvorbě vrásek nových, zpomalovat stárnutí pleti a podporovat tvorbu kolagenu. Výsledky by měly být ihned viditelné. Sérum je vhodné pro zralou pleť, takže testování se ujala mamča. Již měla pleťový krém ze stejné řady a byla s ním moc spokojená. Bohužel sérum až tak skvělé ji nepřišlo.

Je hodně řídké a tím řídké, myslím opravdu řídké. Je to v podstatě voda, takže to chce okamžitě začít rychle roztírat, jinak Vám z obličeje zteče. Ta konzistence se vůbec nepovedla, i po aplikaci máte pocit, že jste si na pleť daly vodu, která navíc ještě zpočátku lepí, než se pořádně vstřebá.

Sice pak je pleť hebčí, nedělá žádnou neplechu, ale na druhou stranu ani žádný wow efekt. Krém z této řady je rozhodně lepší, stejně tak jiná séra od této značky.
Obsah: 50ml
Cena: 655Kč
Hodnocení: 2/5


Masážní olej rakytníkový
Rakytník má velký obsah karotenů a vitamínů A a C, které pokožku regenerují a působí antioxidačně. Olej je vhodný na všechno a dá se použít na několik způsobů. Tohle můžu vychvalovat do nebe, je to dokonalý produkt.

Je vhodný jak na pleť, tak i na tělo. Jelikož je to olej, extra hydratační, je vhodný samozřejmě spíše pro suchou až velmi suchou pleť. Nedovedu si představit, jak by působil na smíšenou pleť, ale asi ne moc dobře. Suchá ovšem bude nadšená.

Hydrofilní, masážní olej je vhodný nejen na masáže, ale i na čištění pleti, takže opravdu má několik způsobů použití. Sice na vyčištění pleti také super, ale mě nejvíce vyhovuje jako tělový olej. Je hodně řídký a samozřejmě mastný, což se ale od oleje dá očekávat. Přesto se skvěle roztírá a během chvilky se do pokožky vsákne.

Výsledkem je dokonale vyživená pokožka, která si chrochtá blahem, protože ta hydratace je vážně na jedničku. Pokožka je hydratovaná, nádherně jemná a hladká. Plusem je i příjemná vůně, ve které jsou cítit bylinky. Je výraznější, ale rozhodně ne vtíravá.
Obsah: 200ml
Cena: 270Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte zkušenosti s touto značkou?
Používáte masážní oleje? 

8 komentářů:

  1. O tomto séru jsem slyšela jen chválu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pamatuju si, že jsem u jedné blogerky vyhrála sérum a krém na obličej a to byly tak úžasné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně mám také dost tekuté sérum, ale jelikož je to jeho jediná vada, ráda ho používám. Oleje mám ráda na vlasy, obličej i tělo, je to výborná věc. Od této značky jsem zatím zkoušela pár vzorků krémů a kromě pšeničného se mi všechny líbily.

    OdpovědětVymazat
  4. užasní článekten olej bych rada vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  5. S touhle značkou zkušenosti nemám. Masážní oleje nepoužívám a škoda toho séra, že je tak vodnaté, jinak by mohlo být fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Masazni olej vypada hodne dobre. :-) skoda toho sera.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Konkrétně s touto značkou zkušenost nemám, ale rakytníkové věci mám docela v oblibě :)

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...