Glanc box podruhé

Krásný den,
i když by měl být dnes zveřejněný únorový random, mám tu něco jiného. Konkrétně druhou edici Glanc boxu, což je drogerovská verze Brandnooz boxu. Krabičky krásy mi poměrně chybí, každoměsíční překvapení s novou kosmetikou a novými značkami.

Glanc box nabízí nejen kosmetiku, ale celkově drogerii, čili produkty do domácnosti, což je také moc fajn. První tenhle boxík vyšel v listopadu a mohly jste si o něm přečíst zde. Byl moc povedený a já se nemohla dočkat druhého vydání.

  • Silan Soft&Oil Pink - 750ml, 69,90Kč
Tato aviváž pochází z nové řady, která čerpá inspiraci u kosmetických produktů s obsahem esenciálních olejů. Má vůni růží, kterou doplňuje silice ylang-ylang, broskev a vanilka. Tohle je rozhodně fajn produkt, já tedy zrovna nemusím úplně převoněné prádlo aviváží, ale jemná vůně rozhodně nevadí a tohle voní příjemně.

  • Domestos Power 5 Lime - 55g, 54,90Kč
Tohle musí využít doufám každá domácnost. Závěsné bloky používáme, takže super. V boxu jste mohly najít dvě varianty, Lime nebo Ocena. Já mám citrusovou vůni a je to tedy síla. Hned po otevření boxu jsem se pomalu zadusila, jak to blok celý provonil.

  • Savo Univerzální čistící ubrousky - 30ks, 54,90Kč
Ubrousky jsou bez chloru, mají čistit všechny povrchy od bakterií a alergenů a ještě krásně provonit. Ubrousky se u nás dříve používali dost, v poslední době ale vůbec a úklid mi s nimi ani moc nevyhovuje. Zas na druhou stranu jen na něco malého a na rychlo úklid se určitě budou hodit.

  • Dermacol Detox & Defence Face Cream - 50ml, 329Kč
Detoxikační a ochranný krém je bohatý na antioxidanty, vitamíny a kmenové buňky. Má vyživovat, zklidňovat a obnovovat poškozenou pleť. Zabraňuje předčasnému stárnutí, vzniku vrásek a ztrátě pružnosti. Dermacol mám moc ráda a jeho krémy mi sedí. Za mě určitě super produkt.

  • Zendium Complete protection - 75ml, 109Kč
Pasta je vhodná i pro ta nejchoulostivější ústa. Přirozeně podporuje bakteriální rovnováhu a obsažený fluorid posiluje zubní sklovinu. Neobsahuje látku SLS. Zendium jsem snad nikdy neměla a pasta se rozhodně neztratí, rozhodně super.

  • Yves Rocher sprchový gel Un Matin au Jardin - 200ml, 175Kč 
Tak tenhle sprcháč mě potěšil snad nejvíce. Značku YR jsem v boxu rozhodně nečekala. Sprcháč voní po citrusech a verbenových listech, je to nová vůně z řady Un Matin au Jardin, která je opravdu povedená.

Když box shrnu, tak za mě se určitě povedl. V domácnosti se využije naprosto vše a myslím, že koncept boxu je super a využije ho snad většina. Sice bych ocenila více té kosmetiky, v tomhle jsou vlastně jen dva kosmetické produkty, na druhou stranu věci do domácnosti mi také udělaly radost.  Hlavně oceňuji, že většina jsou opravdu novinky, ať už únorové či lednové. Snad jen pasta a krém jsou starší, ale s tím já osobně nemám nejmenší problém.

Hodně jsem četla, že lidem vadí absence dekorativky. Samozřejmě bych nějakou tu dekorativku také brala, jenže v tomto případě by byla třeba personalizace a zkrátka ani s ní se nedá na sto procent trefit do vkusu a tím pádem by byla spousta stížností, takže absenci naprosto chápu. Já jsem s obsahem spokojená a klidně bych brala častější vydání.

Jak se Vám boxík líbí?
Objednaly jste?

10 komentářů:

  1. První glanc box jsem nestihla, ale na základě obsahu, který se mi líbil, jsem si objednala tento druhý. Prvně jsem byla trošku zklamaná, že box neobsahuje více kosmetiky, ale nakonec vše využiji, a sama bych si tyhle produkty asi nekoupila, i když používám stejné věci, jen kupuju jiné značky, za mě nakonec super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem neobjednávala, protože žiji na Slovensku a sem bohužel box neposílají. S obsahem bych byla spokojená, určitě bych všechno vyzkoušela, ale taky bych očekávala té kosmetiky více. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Boxik nevypada spatne, jen skoda, ze tam neni vice te kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Boxik nevypada spatne, jen skoda, ze tam neni vice te kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné shrnutí. Nejvíc se mi na těchto boxících líbí jak je to zabalený a celkově jak to působí! :) Ale zrovna tento balíček bych si asi neobjednala :).

    A budu ráda, pokud budeš mít chvilku času podívat se na můj blog
    owlsidekick.blogspot.cz
    Předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Většina produktů bych měla jak využít. Zkušenost mám pouze s pastou Zendium, která mě moc nenadchla a znovu bych si ji nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja bych byla s boxem velice spokojena, avivaz musi nadherne vonet.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi obsah boxu, nejvíce sprchový gel od YR (jejich sprcháče jsou úžasný) a krém od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mne by sa box celkom páčil, hlavne krém od Dermacolu. Už som ho raz mala a bol super, len mi na dnes vďaka dávkovaniu ostalo dosť produktu, ktorý sa mi nedal vybrať!! :( A sprcháče od YR sú tiež skvelé, takže by tiež potešil. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...