Jordana - Balzám na rty Sweet n`Smooth

Venku to začíná konečně vypadat trochu jarně, teploty stouply a občas vykukující sluníčko je také moc fajn. Člověk má hned lepší náladu. Nejlepší ale je, že konečně už vstávám za světla, vstávání za tmy mi dělá šíleně potíže. A blíží se Velikonoce, máte nějaké zvláštní plány?

Značku Jordana jsem si v poslední době oblíbila. V nabídce má fajn produkty a za velmi příznivé ceny. Pár produktů vlastním a určitě se časem o nich něco dočtete, dnes to ale budu o balzámku na rty, který mi momentálně dělá společnost.

Balzámky by měly být k dostání, tuším, v osmi odstínech. Já mám 02 Yummy Strawberry, což je světlounká růžová barvička. Balzámy jsou lehce tónované, obsahují vitamín C, jojobový olej a bambucké máslo.

Konzistenčně je hodně lehoučký, velmi měkký. Po rtech krásně klouže, ale s jeho konzistencí souvisí i to, že je třeba být při nanášení opatrné, jelikož snadno sklouzne. U světlého odstínu to zas tolik nevadí, ale u výraznějšího by to mohl být problém.

Výdrž není úplně nejdelší, do hodinky je pryč. Já osobně s tím moc problém nemám, nevadí mi rty přetřít častěji. Pití a jídlo naprosto nezvládá, to je okamžitě pryč.

Balzám je lehce pigmentovaný, rtům dodá trochu lesku a jemnou, přirozenou barvičku. Co se týče vůně, tak ta je hodně sladká, ale bohužel v ní necítím ty jahody. Těžko ji identifikovat, taková zvláštní, žvýkačková vůně, ale s kapkou chemie. Není to žádná čistá vůně.

Od podobných balzámů moc hydratace nečekám a to ani nenabídne. Rty sice zvláční, ale rozhodně by si neporadil s vyloženě suchými rty. Pokud rty máte ale v pořádku a jen sem tam chcete přetřít, či dodat trochu barvy, není špatný.
Obsah: 3,9g
Cena: 59Kč
Hodnocení: 3/5

Jakou máte zkušenost se značkou Jordana?
Máte rády tónované balzámky?

9 komentářů:

  1. Tónované balzámky moc ráda nemám, protože když se balzámem mažu, tak často nemám po ruce zrcátko a přece jenom jsem někdy s tím zabarveným balzámem čárla trochu mimo okraj rtů nebo jako by že sem přesáhla. Takže zabarvené používám doma a nezabarvené mimo domov :). Od Jordany jsem měla jednou v Ladyboxu lak na nehty, nějaký pískový, to byla ale hrůza

    OdpovědětVymazat
  2. Mám raději svoje balzámky, které hodně hydratují. Od Jordany chci vyzkoušet nějakou rtěnku, protože mají dobrou pověst :-)
    hezké Velikonoce
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám vyzerá tak sladko :) ale značku nepoznám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já trpím na suché rty, takže pro mě asi ne úplně ideální. Jinak se mi líbí hodně obal.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Jordanu jsem ještě neměla. Tónované balzámky mám moc ráda, hlavně v této krásné růžové barvičce. :-) Jen mě docela pálily rty, když jsem používala ty chemické balzámy, takže pro mě by asi nebyl.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Znacku znam, ale zatim jsem nevyzkousela :) Tonivane balzamy moc nevyhledavam, mam tusim jen jeden Baby Lips ve velmi podobnem odstinu, ale ten pouzivam docela rada, uz jenom kvuli te krasne vuni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Znacku znam, ale zatim jsem nevyzkousela :) Tonivane balzamy moc nevyhledavam, mam tusim jen jeden Baby Lips ve velmi podobnem odstinu, ale ten pouzivam docela rada, uz jenom kvuli te krasne vuni :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jordanu znám, ale nejvíce miluji balzámy Blistex.. mám rty hodně vysušené a potřebují notnou dávku hydratace :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tonovaci balzamky moc v oblibe nemam a ani tento me nejak nenadchnul. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...