L`Oréal - Šampon a balzám pro oslnivý lesk Nutri-Gloss Luminizer

Hezký den,
týden se pomalu chýlí ke konci, už máte plány na víkend? Dnešní recenze se bude týkat vlasových produktů. Šampony a kondicionéry neustále střídám, vlastně se nestane, že bych ihned po spotřebování kupovala ten samý produkt.

Šampon od L`Oréal Elseve jsem už jednou měla a dobrá zkušenost to nebyla, právě naopak, byl to jeden z nejhorších šamponů vůbec. Když jsem ale nedávno potřebovala koupit nový šampon a balzám, na řadu Elseve zrovna probíhala akce 2+1, tak jsem to riskla a vzala rovnou dva menší šampon a velký balzám. No a modlila se, aby to nebyl propadák, protože co jinak s tak velkým balením.

Sáhla jsem po Nutri-Gloss Luminizer, což je vlastně poměrně ještě novinka v Elseve rodině. Uznávám, zaujala mě ta krásná růžová barvička. Tahle dvojka má vlasům dodat oslnivý lesk. Šampon odstraňuje z vlasů nečistoty, které brání odrážení světla. Obsahuje glycogel a hedvábný elixír, který dodá vlasům lesk a hebkost.

Šampon má hodně řídkou konzistenci, prostě klasický šampon. Perfektně pění, ve vlasech vytvoří opravdu bohatou pěnu, což mám ráda. Má příjemnou, nasládlou vůni, ve vlasech je po umytí lehce cítit, ale větší výdrž nečekejte.

Balzám je naopak hutnější, má krémovou konzistenci a voní stejně hezky jako šampon. Stejně tak obsahuje glycogel a hedvábný elixír pro lesk a hebkost vlasů. Vlasy má hloubkově vyživovat a nezatěžovat. Vlasy bez zatížení slibuje i šampon.

Už jsem to několikrát psala, od balzámu očekávám hlavně snadné rozčesávání a to splňuje na jedničku. Už při aplikaci cítíte, jak vlasy zjemňuje. Ty jsou pak krásně hladké a rozčesávat jdou moc dobře.

Co se týče šamponu a výsledků, mám teď načaté už druhé balení a párkrát jsem s ním malinko bojovala. Občas se vlasy rychleji zmastily a plihly. Ve většině případů jsou ale krásně nadýchané a co je pro mě nejlepší, jsou uhlazené, nikde netrčí neposlušné vlásky, prostě super.  Bez mytí vydrží klidně čtyři dny a i ten čtvrtý den mají objem a není vidět, že by byly mastnější. A lesk? Více lesku je vidět na první pohled. S touhle dvojkou jsem spokojená.   

Máte zkušenost s řadou pro lesk?
Jak Vám sedí L`Oréal Elseve?

6 komentářů:

  1. Tahle řada mě bohužel zklamala. Po šamponu se mi strašně mastily vlasy, byly bez objemu a začala mě svědit i pokožka hlavy, prostě zklamáni. Kondicionér se dal používat, nebyl špatný.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řadu jsem ještě nezkoušela, ale závidím, že se ti vlasy tak rychle nemastí. Já si musím umývat vlasy co druhý den. :-(
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Loreal šampony mám ráda, větší lesk bych ocenila. Bohužel se mi dost rychle mastí vlasy, takže po něm šahat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje vlasy musím umývať každý deň, takže šampón asi nebude pre mňa. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já teď používám na vlasy šampon i kondicionér od Baley a super :) Loreal si ale často kupují ségry

    OdpovědětVymazat
  6. výrobky od Elseve som nemala už ani nepamätám, najradšej používam šampony od Aussie alebo Alverde. :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...