Nákupy a novinky za únor 2016

Hezký den,
místo jara venku opět přišla zima. Jsem z toho naprosto nešťastná, sněhu už letos bylo až až, za mě na několik let dopředu a včera byla pořádná chumelenice, než jsem někam došla, tak jsem byla jak sněhulák. Raději už bych teplo a sluníčko.

Co se týče novinek, pokud čekáte hromadu nové kosmetiky, tak Vás zklamu. Kosmetických produktů mám naprosté minimum, rozšoupla jsem se ale jinde. Když se tam podívám na uplynulé měsíce, tak v poslední době utrácím více za oblečení či různé dekorace. V plánu mám teď nějaké menší velikonoční dekorace, ale jinak bych ráda nákupy více omezila. Pomalu se blíží jaro a znamená výlety, na které jsou penízky třeba. Zároveň jsem teď měla nutné placení (veterina, zubař atd..) a hlavně potřebuji už konečně dát vyvolat fotky, stále to ale odkládám, jelikož jich je tolik, že se to šplhá na šílené částky.

Kosmetika
Jak jsem psala, kosmetiky mám opravdu minimum. Ještě tu chybí testovací balíček od For Life & Madaga, ale toho se ujala mamča a jelikož zahodila i víčko od séra, tak jsem to ani nefotila.
Černé tužky na oči se třpytem od Nice Cosmetics používám snad už deset let a jelikož mi pomalu dochází, bylo třeba doplnit zásoby. Je to stálice, kterou používám denně a s jinou tužkou na oči po takové době už nejsem spokojená.

Obrovskou radost mi udělal nádherný balíček od Avonu k Valentýnu. Avon umí krasně balit a tenhle balíček to jen potvrdil. Úplně mi bylo líto to rozbalit a nejraději bych na to jen koukala. Ale samozřejmě se na obsah mrkla a v krabičce našla tři matné rtěnky, no krása. Ještě uvidím, zda si nechám všechny, ale spíše jednu červenou schovám pro Vás.

Ostatní
Pokud sledujete pravidelně new in články, tak jste jistě zpozorovaly, že hrozně ráda nakupuji spodní prádlo. Většinu mám z New Yorkeru a ani tentokrát to není výjimka. Sice nebylo v kdovíjaké slevě, ale neodolala jsem a udělala si radost. Měli tam opravdu hezké kousky a kdyby bylo levnější, klidně bych brala ještě další.

Minulý týden jsem marodila a furt mi byla zima. Mamča na mě myslela a koupila mi naprosto boží bačkory, které jsou měkoučké a teplé a nosím je teď furt, i když bačkor mám doma už poměrně dost, ale jelikož mám nohy studené v létě, tak je unosím.

Únor se u mě nesl v duchu Valentýna, mám tenhle svátek hrozně ráda a všelijaké kýče také. Jako první tu mám formičky na muffiny ve tvaru srdíček, které jsem kupovala v Lidlu.

A jelikož jsem milovník hrnečků, tak mi jich pár přibylo. Tady jsem se opravdu nemohla ovládnout, odolat hrnkům je nad moje možnosti. První pár jsem kupovala v Kiku, hrneček obsahoval ještě čoko lžičku.

Otevřeli u nás nově Pepco a je mnohem větší než kam jsme zatím s mamčou chodily. No vůbec jsme tam neměly lézt, protože bych nejraději vykoupila polovinu prodejny. Krásné dekorace do domácnosti za ještě lepší ceny. Já ovšem odešla jen s dalším Valentýnem. Sada dvou skleniček a spodní hrnečky byly po 89Kč a horní hrnky tuším za 69Kč.

Čím jste si udělaly radost v únoru vy?

11 komentářů:

  1. Nejkrásnější jsou srdíčkové věci, hodí se nejen k Valentýnu. V únoru jsem také omezila kosmetiku a kupovala i jiné věci, například v mém oblíbeném papírnictví. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ty hrníčky jsou nádherné a spodní prádlo též.

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj krásne veci:)
    keďže milujem srdiečka, tak sa mi tie tvoje veci s nimi veľmi páčia:))A rúže vyzerajú skvelo!
    Ak budeš mať čas, určite sa zapoj do mojej giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Pepco je zlo, to souhlasím :D Spodní prádlo bych taky mohla nakupovat pořád, ty sis pěkný vybrala

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci:) Já sem taky celkem utrácela :) Hlavně za kadeřníka,kosmetiku a tyto zkrášlující věci:)

    Sleduj mne také na :
    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Do Pepca se musim konecne jit podivat. :-) pekne hrnecky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné spodní prádlo, taky je moc ráda nakupuji:-) A když jdu do Pepca, tak snad neexistuje, že bych odešla s prázdnou:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Papuče sú neskutočne pekné!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...