Random aneb únor 2016

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? V dnešním článku uzavřeme února to podobě v randomu. V poslední době mi přijde, že je random téměř zbytečný psát, nebo alespoň psát ho každý měsíc, jelikož jsem nějak zlenivěla a téměř nic nefotím.V podstatě v mobilu lovím kdejakou fotku, abych měla co ukázat.

Ono se toho v poslední době ani tolik neděje a únor nebyl výjimkou. Já ale věřím, že s příchodem jara se to zlepší, jelikož konečně přijdou opět na řadu i různé výlety. Také se pokusím více fotit různé drobnosti a radosti.

Takže co se dělo v únoru? Jak jsem psala, vlastně skoro nic. Navíc poslední únorový týden jsem byla nemocná a snad po dvou letech jsem zůstala s nemocí doma a jen odpočívala a koukala na filmy či seriály. Můžete se tedy těšit na pořádně bohaté Zkouknuto.

Za řeč stojí snad jen Valentýn. Někdo tento svátek bojkotuje, já ho mám naopak ráda. Samozřejmě Honza by ho také vůbec nemusel slavit, asi jako ostatně většina chlapů, ale kvůli mě ho neignoruje, za což jsem ráda. Zašli jsme si do oblíbené restaurace na výborné jídlo, doma si dali sekt a obdarovali se nějakým tím dárečkem.

Na začátku roku jsem říkala, že bych více chtěla začít vařit a péct. Na začátku měsíce jsem dělala moje oblíbené cupcaky, vybrala jsem úplně ty nejjednodušší, ale byly výborné a určitě chci zkoušet další a další varianty. Na Valentýna jsem také dělala čokoládové pralinky s pistáciemi. Byl to trošku boj, ale nakonec se povedly, tedy doufám. Plánovala jsem dát na blog i recept, ale zatím nebyl prostor. Rozhodně ale plánuji sem tam nějaký ten recept zveřejnit. Nejsem ovšem žádná zběhlá kuchařka, takže ne vždy se vše povede :D
 Cupcaky / Od Honzy k Valentýnu <3 / Čoko pralinky

Menší dekorace / Výborné double Oreo / Jarní nehty

Mazlení s Chipem

Jaký byl Váš únor?
Slavíte Valentýn?

10 komentářů:

  1. Ty nehtíky jsou moc pěkné! Mám ráda takovou zelenou (mintovou) barvičku na jaro se moc hodí :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moj februar ubehol strasne rychlo a valentina neslavim nebojkotujem ho ale neslavim
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Valentýn slavíme, já jsem příteli dělala domácí sushi a od něj jsem dostala Tatianu a orchidejku :) Dostala jsem chuť na oreo a čoko pralinky

    OdpovědětVymazat
  4. Môj priateľ má na Valentína narodky, takže to skôr slávime. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty nehty jsou super :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Cupcaky vypadají krásně, a nehty jsou luxusní :) Neslavíme :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Cupcaky vypadají lákavě a zajoch je moc roztomilý, také mám jednoho.
    Můj únor byl velice zdařený a téměř nic negativního u mě nebylo, za což jsem ráda. Valentýna slavíme ale v klidu, pohodě a přehnaně ho neberu.

    OdpovědětVymazat
  8. jůůů máš krásného králička a moc povedené nehty :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...