Sleek - Make-up New Skin Revive

Hezký den,
v pondělí to venku vypadalo nádherně a včera šílená zima, až jsem litovala, že nemám čepici. Doufám, že už konečně přijde jaro a oteplí se. Tyhle změny počasí mě vážně nebaví. Ale nebudu si furt stěžovat na počasí a vrhnu se na dnešní článek.

O jednom make-upu jsem tu psala nedávno, ale jelikož tenhle make-up pomalu, ale jistě mizí z prodeje, moc času na článek už není. Značku Sleek mám velmi ráda a určitě i většina z Vás, hlavně co se týče paletek. Make-up jsem vyhrála v jedné soutěži a upřímně moc nečekala. O to větší překvapení mě čekalo.

Od make-upu jsem nečekala téměř žádné krytí a jelikož dávám přednost krycím make-upům, tak po tomhle jsem sáhla jen na obyčejnější líčení vhodné na doma. Navíc odstín White Rose je světloučký, takže jsem ani nepředpokládala, že by mi sedl.

Během aplikace jsem byla nadšená, jak dobře kryje. Má střední krytí, pleť super sjednotí, rozzáří a nedělá dojem masky. Překvapivě i odstín nebyl tak hrozný, sice je světlý, ale dobře se přizpůsobí. Sice až budu i jen lehce opálená, tak už bude opravdu světlý, ale teď vypadá fajn a líbí se mi, že make-up i přes krytí působí přirozeně.

Má tekutější konzistenci, je bez olejů a dobře se roztírá. Pleť mám suchou a skvěle si s ní rozumí. Nezvýrazňuje suchá místa, ani nezalézá do vrásek a pleť nevysušuje. Nevím, jak by reagoval na mastnou či smíšenou, ale nemyslím, že by byl pro tento typ pleti úplně nejvhodnější.

Moc chválím i výdrž, která je moc dobrá. Na obličej si hodně sahám, ale make-up dobře drží, takže během dne nejsem ,,flekatá" a po celý den vypadá opravdu dobře. Plusem je také SPF15.
Obsah: 35ml
Cena: cca 260Kč
Hodnocení: 4/5

Máte zkušenost se Sleek make-upy?

4 komentáře:

  1. Od Sleeku jsem zatím nevyzkoušela vůbec nic, ale musím to už konečně napravit. Zaujaly mě od nich tvářenky a paletky, tak uvidíme, co nakonec přistane v mém košíku :)

    MONNICA ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mám radost, že tento makeup se ti líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Make upy od Sleeku jsou zatím v povzdálí a nejsou tolik populární ovšem jak píšeš, to jsem já čekala. Sleek má dobrou kosmetiku a tak si myslím že i ten make up nebude nejhorší. Mimochodem bych ho i já ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenost nemám, ale vypadá v celku dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...