Spotřebováno za únor 2016

Krásný den,
po novinkách jsem tu s prázdnými obaly. Kosmetických novinek bylo minimum a spotřeba se pohybuje v klasických číslech. Do koše letělo osm produktů, sice spotřeba v podstatě stejná jako jiné měsíce, ale jsem za ní ráda, jelikož tu mám samá plná balení a i pár zástupců z dekorativky.

Hlavně se mi povedlo spotřebovat make-up, již druhý za tři měsíce, což je super. Doma se mi totiž povedlo nasyslit neuvěřitelnou zásobu make-upů, ani nevím jak. A i když mě lákají třeba některé novinky, ani mě nenapane žádný koupit, protože jich mám fakt dost. Také jsem ráda za pleťový krém, i když je používám poctivě, zrovna rychle mi nemizí.

1. Dermacol sprchový gel belgická čokoláda (Recenze) - Řada Aroma Ritual je prostě skvělá a tahle vůně byla naprosto ideální na zimní období. Spojení čokolády a pomeranče bylo velmi povedené a hřejivé, připomínalo mi arabesky.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Lumene tělové mléko Berry Refresh (Recenze) - Mléko bylo hodně lehoučké, dobře se roztíralo a rychle se vstřebalo do pokožky. Překvapivě dobře hydratovalo a pokožku zanechávalo hladkou, příjemnou na dotek. A ta vůně, nádhera, tu jsem si hned zamilovala.
Koupila bych znovu: ANO

3. Soaphoria tělové suflé Ovocný sad (Recenze) - Jedno z nejlepších mazadel na tělo, to nelze nemilovat. Suflé je spíše našlehaný krém, taková tvrdá šlehačka, která se během roztírání mění v olej, takže hydratace je naprosto dokonalá. Vůně příjemná, sladká.
Koupila bych znovu: ANO

4. Regina Floris noční krém s růžovým olejem (Recenze) - Krém byl hutnější, ale určitě ne velký hutňák, dobře se roztíral a ihned se vsákl. Měl výraznější parfemaci, která ale byla příjemná a na pleti pak nebyla tolik cítit. Velmi dobře hydratoval, já byla moc spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

5. Saloos obličejový olej Bio argan revital (Recenze) - Olejíčky Saloos mám ráda, je to jistota perfektní hydratace, bohužel je nemůžu podívat denně, jelikož i na mé suché pleti dělají neplechu v podobě pupínků, na které jinak netrpím. Takže jen jako občasné rozmazlení. Tenhle ale pleť krásně vyhladí a působí skvěle na vrásky.
Koupila bych znovu: ANO

6. Yves Rocher make-up pro bezchybnou pleť Zero Defaut (Recenze) - Make-up jsem si hodně oblíbila, skvěle pleť sjednotil, krytí bylo nižší střední a vyhovovalo mi. Pleť byla rozzářená a vypadala zdravěji. Jediné mínus je výdrž, stačí docela málo a make-up je pryč.
Koupila bych znovu: ANO 

7. Moje řasenka Giga (Recenze) - Řasám dodala objem, během dne se nemazala ani neopadávala. Ale bohužel s dolními řasami si vůbec neporadila a měla tendence slepovat a zanechávat na nich cucky.
Koupila bych znovu: NE

8. L`ambre tekuté oční stíny (Recenze) - Stíny byly hezky pigmentované, krásně vypadaly, ale bohužel ne moc dlouho. Do dvou hodinek se mi slily, výdrž naprosto mizerná.
Koupila bych znovu: NE

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Také Vám krémy vydrží dlouho?

11 komentářů:

  1. Krémy na obličej mám taky dlouho, z krémů mi nejrychleji mizí asi tělová mléka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Soaphoria a olej Saloos jsem také měla a jsou super. Krémy mi vydrží až moc dlouho a to s nimi nešetřím a mažu si i krk:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenku Moje mám doma také a moc mi nevyhovuje. Co se týče make-upů, nedělám si syslí zásoby, ale momentálně co používám mi mizí neskutečně rychle.

    OdpovědětVymazat
  4. Před pár dny jsem taky začala používat pleťový olej od Saloos, jen mám jinou verzi. Zatím se mi zdá super, používám ho ráno pod make-up a nejsem vůbec mastná. Doufám, že pupínků se nedočkám:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Soaphoriu bych rada vyzkousela. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Aroma ritual mám moc ráda;) o oleji na obličej přemýšlím, ale na mou smíšenou pleť asi nebude to pravé...

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krémy na obličej mi také mizí pomalu a tělová mléka moc nepoužívám. Sprchový gel od Dermacolu s touhle parfemací miluju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na Soaphoriu už si pomalilinku brousím drápky :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Soaphoria je má oblíbená, super článek :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Od Dermacolu jsem měla v téhle parfemaci tělové mléko :) Jinak oleje Saloos používám skoro denně a naopak je to to jediné, co mi na rozdíl od krémů nezpůsobuje pupínky ani při dlouhodobém používání :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dermacol sprcháč mám a miluji ho :)Zbytek produktů neznám :(

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...