Yves Rocher - Hydratační micelární voda

Krásný den,
sice jsem na dnešek plánovala jinou recenzi, ale k jejímu sepsání jsem se nedostala, tak se podíváme na něco jiného. Určitě víte, že na odličování mám nejraději čistící gely a micelárky. Micelárek se mi doma v poslední době sešlo hodně, ale jelikož mi mizí pomalu, tak jejich čas ještě nenadešel.

Dnešní článek bude věnován micelárce od Yves Rocher, u které jsem v podstatě na dně, tak je nejvyšší čas o ní napsat. Od té doby, co jí používám, tak ale stačila změnit balení. Čili pokud by jste po ní koukaly, nenajdete ji v balení, jaké mám nafocené.

Tahle micelární voda spadá do řady Hydra Végétal, je určená pro normální až smíšenou pleť. Pleť má odlíčit, zanechat ji prozářenou a hydratovanou. Je bez parabenů, minerálních olejů, barviv a bez silikonů. Naopak obsahuje rostlinné mízy, které pleť mají regenerovat a hydratovat. Samozřejmě se dá použít i na odlíčení očí, což od micelárek očekávám.

Zpočátku jsem byla s micelárkou spokojená. Má takovou jemnou, svěžejší vůni, která není vtíravá, ale naopak příjemná. I když mám suchou pleť, tak mi micelárka sedla, rozhodně pleť nevysušovala ani nijak nedráždila. Jak jsem psala, na začátku jsem byla spokojená. Pleť dokonale odlíčila a s očima také nebyl problém a to ani s voděodolným make-upem. Naprosto bez problémů, jenže po čase se to začalo zhoršovat.

Pleť sice odlíčí stále dokonale, ale oči, to už je větší problém. Voděodolnou řasenku už ani nezkouším, protože má problém i s běžným očním make-upem. Téměř neodličuje, je třeba hodně přitlačit, což je u očí špatně. Navíc ji na to odlíčení očí spotřebuji strašně moc a co je nejhorší, v očích pálí. Pálí a ty oči jsou takové ,,ztěžklé".

Jak jsem na začátku byla spokojená, tak bohužel se časem opravdu zhoršila a jsem ráda, že bude brzy pryč. Pokud ale na oči micelárky nepoužíváte a stačí Vám pouze na pleť, tak v tomhle případě je fajn.
Obsah: 200ml
Cena: 199Kč
Hodnocení: 2/5

Máte s micelárkou zkušenosti?
Jaká je Vaše oblíbená?

8 komentářů:

  1. Škoda, že se tak změnila :) Nemám s ní žádnou zkušenost, já používám zatím teda jen Biodermu zelenou řadu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mě v očích pálí snad úplně každá micka, takže jsem rezignovala, používám odličovače očí a tonika a micku jen, když se ke mně náhodou dostane :) Ale ten obal se mi líbí, škoda, že ho změnili.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač očí mám jeden, ale rozhodně to není něco, co bych si sama koupila. Též tonika jdou naprosto mimo mě.

      Vymazat
  3. mala som z tejto rady čistiaci piiling a naozaj bol skvely nechápem ako sa mohla postupne zhoršiť, možno že tvoja pleť už začala reagovať inak no tožvie:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je dobrý přirovnání, že oči jsou ztěžklé. vím přesně, co myslíš, ale neuměla jsem to nikdy pojmenovat :-D Tuhle micelárku jsem neměla, ale u některých odličovačů se mi to stává taky.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ji v tom jiném balení a dokonce jsem si já blbá koupila před rokem hned dvě. Litovala jsem už u první lahvičky a teď ještě nejsem ani v půlce druhé. Voda mi neodličovala ani na začátku a v očích mi taky vadí, ale jen, kdy je nějak důkladněji namáčím, při rychlém přejetí mi nevadí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...