Jarní návštěva pražské zoo

Krásný začátek nového týdne,venku už snad konečně nastalo pořádné jaro. O víkendu bylo nádherné počasí, krásně slunečno, teplo. Toho jsme s Honzou využili a vyrazili do zoo. A i když je nový měsíc a měla bych shrnout ten předchozí, tak to si necháme na příště a v dnešním článku se i Vy můžete podívat do pražské zoo.

Největším lákadlem pro mě tentokrát bylo mládě mravenečníka. Na toho jsme opravdu měli štěstí. Mládě spalo schované u matky a tak jsme doufali, že se na komentované krmení probudí, proto jsme si počkali. Chovatel(nebo jak se jím říká) na krmení mládě sám vzbudil a ukázal, takže opravdu paráda. Těšila jsem se opět i na hrabáče a je snad ještě lepší než loni, sice opět odpočíval, ale byl krásně vidět. Pro mě nejlepší zvíře v zoo. A tím naše touha po mláďatech neskončila, nesmím zapomenout ani na tapíra, který se také ukázal v celé kráse.

Fotek máme opět více než dost, tak se pohodlně usaďte a vychutnejte si virtuální prohlídku.


Byli jste už letos v zoo?
Nebo se teprve chystáte? Kam?

5 komentářů:

  1. Pražská zoo je skvělá, je to moje druhá nejoblíbenější zoo po Lešné. Letos jsme byli v zoo už 3x, protože když je mírná zima a málo návštěvníků, je to kouzelné

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna když jsem se dívala o víkendu na Miss, tak ta jedna Misska krmila žirafy, tak jsem říkala příteli, že bysme taky mohli jet do zoo. A přemýšlíme právě o Praze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oooooo, jak já miluju slony! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mláďátka v zoo jsou moc prima a letos se tam rodí o 106 :D
    neposedarium

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...