Jarní novinky Essence - Tvářenka, paletka korektorů, laky na nehty

Krásný den,
v dnešním článku Vám představím poslední novinky od Essence, které mi přišly k otestování. Tentokrát nebudou mít produkty žádné zaměření, najdete tu tvářenku, korektory, ale i laky na nehty. Rovnou v úvodu řeknu, že letošní jarní novinky se podle mě vážně povedly. Našla jsem několik oblíbenců, u kterých ráda mrknu i na další odstíny. Takže pokud jste ještě novinky neomrkly v drogerii, určitě neváhejte.

Tvářenka Blush Ball
Tvářenky Essence patří mezi moje vůbec ty nejoblíbenější a jsou v mé sbírce rozhodně nejvíce zastoupené. Blush Ball mě zaujala hlavně svým balením, které je menší a hlavně roztomilé. Je ideální na cestování, jelikož díky zakulacenému tvaru se dá aplikovat přímo.

Tvářenku seženete ve dvou odstínech, v přirozeném hnědém a jemném meruňkovém odstínu. Já mám odstín 10 peach candy, což je právě krásná, meruňková barvička. Klidně bych brala ještě růžový odstín, ale nevadí. Cena tvářenky je 89,90Kč.

Je skvěle pigmentovaná, zvládnete s ní vytvořit jak jemné líčení, tak docílíte i výrazné barvy. Právě díky té pigmentaci mi vyhovuje aplikace štětcem. I když se dá použít přímo, chce to cvik a opatrnost, aby se z Vás nestala Marfuša, to s touhle tvářenkou totiž vůbec není problém. Na tvářích mi nevydrží úplně celý den, večer po nějakých třinácti hodinách už na tvářích není vidět, ale klasickou pracovní dobu, osm hodin vydrží v pohodě.
 


Paletka korektorů ...all I need
Přiznám se, že tohle jsou jediné korektory, které vlastním. Korektor nepatří mezi produkty, bez kterých bych se neobešla. Na akné netrpím, jediné, co potřebuji maskovat, tak je červený nos a max kruhy pod očima. Já mám ovšem za to, že s každou nedokonalostí si musí poradit make-up, pokud neporadí, tak je to make-up na nic.

Když jsem ale paletku našla v balíčku, tak mě zaujala a řekla jsem si, proč ne, však ona se netratí. Má moc hezké balení, bytelné a určitě nehrozí, že by se paletka třeba v tašce sama otevřela. Samotné korektory jsou krémové, hodně hutné, ale moc dobře se s nimi pracuje.

Bežová barva je na zmatnění pleti, zelená neutralizuje zarudnutí a růžová se žlutou si má poradit s tmavými kruhy pod očima. Co mě strašně překvapilo, tak zelený korektor. Naprosto neuvěřitelný, co mým červeným nosem dokáže, opravdu zneutralizuje začervenání a nedá to ani žádnou práci. A žlutý na kruhy pod očima je také moc fajn. Kruhy zamaskuje a oční okolí rozzáří.

Korektory se dobře nanáší, skvěle rozmazávají, nezalézají do vrásek, nezvýrazňují žádná suchá místa. Za mě moc fajn, paletka mě mile překvapila. Avšak stále mám za to, že bych se bez korektoru obešla a sama bych si podobný produkt nekoupila. Cena je 105Kč.

Laky na nehty
A teď pouze ve zkratce, u laků jsem hodně přemýšlela, zda si je vůbec nechat, jelikož je využiji minimálně. Nehty si nechávám dělat, ale jelikož jsem nedávno svoje laky probírala a hromadu jich vyházela, tak nakonec jsem se rozhodla laky nechat. V létě do sandálků je třeba mít hezké nehty, takže alespoň malé využití.

Lak z řady The gel nail polish mám v krásné, temně fialové barvě. Barva je dokonale pigmentovaná, kryje už v jedné vrstvě, další nejsou naprosto třeba. Bohužel výdrž není úplně dokonalá, během pár dní se začíná olupovat. Ovšem na nehtech vypadá opravdu dobře, super gelový efekt.

Lak I love trend the jellys je naopak pigmentovaný méně. Jsou zapotřebí minimálně dvě vrstvy, aby jste dosáhly plného krytí. I tento lak má pěkně lesklý efekt, možná i o chlup hezčí než lak předchozí. I mi na nehtech vydrží mnohem déle, začal se mi olupovat až po dvou týdnech.

Podkladový a krycí lak 2v1 je skvělý v tom, že se dá použít jako podklad pod barevný lak, tak i jako vrchní, ochranný lak. Jediné mínus vidím v tom, že s ním laky pomaleji schnou, jinak pro mě taková klasika.

Krycí lak Gummy touch je naopak taková kravinka. Lak má  mléčnou barvu, která se po nanesení na barevný lak mění v transparentní a vytvoří jemně matný gumový efekt. Lak vážně jemně zmatní, takže pokud jste na mat, tak by se Vám lak mohl líbit.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Používáte korektory?
Zaujala Vás některá novinka?

4 komentáře:

  1. Laky na nehty od Essence mam velice ráda :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor doma nemám. Měla jsem takovou tyčinku, ale nesedla mi odstínem, tak jsem ji před nějakou dobou vyhodila. A nejvíce mě teda zaujala tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Korektory bych nevyužila, ale tvářenu a věci na nehty určitě ano. Vlastně jsem se na tu tvářenku dívala a je opravdu pěkná, jenže už měli jenom tester :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Korektor používám klasický tekutý v tyčince.Vždy se mi líbí ty paletky korektorů, ale zatím jsem si ji ještě nepořídila, jeden stačí :D Laky vypadají fajn a tvářenka mě nijak nezaujala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...