Random aneb duben 2016

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? Počasí přeje, venku je opravdu nádherně, využili jste toho nějak? My včera letos poprvé vytáhli brusle a musím přiznat, že mi ta jízda dala pěkně zabrat, myslela jsem, že umřu :D V dnešním článku si shrneme, co se u mě dělo v dubnu a tím ho i uzavřeme.

Duben už byl konečně trochu akčnější měsíc, začalo jaro a to znamená výlety. Hned na začátku dubna jsme zavítali do pražské zoo, kam jsme chtěli už dříve, ale stále na ni byla docela velká zima. Do pražské zoo chodíme dvakrát ročně a stále mě baví, i tentokrát jsme si ji užili. Pokud jste neviděli celý článek, najdete ho zde.

Hned další týden jsme jeli na prodloužený víkend do Lipska. Tenhle výlet byl v plánu již několik měsíců dopředu, sice zrušili autosalon, kam jsme chtěli, ale tím jsme si nenechali výlet zkazit. Prohlédli jsme si město(zde), samozřejmě jsme nemohli vynechat zoo, která je překrásná(zde) a zajeli jsme si i do zábavního parku Belantis(zde). Pokud o Lipsku přemýšlíte, určitě ho navštivte, mě se líbilo a těším se na další výlet. V Lipsku jsme i zašli do nově otevřeného Primarku a nakoupili si hromadu věcí a samozřejmě i různé dobroty. Jak ale většina tvrdí, že je v Německu levno, tak s tím naprosto nesouhlasím, vše je mnohem dražší, nebo prostě neumíme nakupovat.

No a zbytek měsíce se nesl v duchu narozenin. 17. dubna mám narozeniny, je to hrůza, ale opět přišly další. Sice mám pocit, že bych na ně měla pomalu přestat upozorňovat :D, ale přesto jsem i letos pořádala oslavu, která se maximálně povedla. Skončila až ve dvě ráno, což je pomalu náš rekord, viděla jsem pár lidí, které jsem šíleně dlouho neviděla, takže jsem si ji maximálně užila.

Další oslava byla s rodinou, ale ta už byla menší. Pouze jsme si dali dort, kafe apod. Honza slaví narozeniny přesně týden po mě, takže jsme narozeniny oslavili společně. Zašli jsme si na večeři, kterou samozřejmě nemám vyfocenou a dostala krásné dárečky, ze kterých se raduji ještě teď. Dárky jsem všechny ukazovala v novinkách za duben tady.
 Pražská zoo

 Lipsko / Lipská zoo / Zábavní park Belantis

 Dobroty z Německa / Velké zklamání / Výborná Orion čokoláda s banánem

 Dort od kamarádky / Kytička od kamaráda / Dort od mamči

 Kytička od Honzy / Miluji makronky / Nejraději bych teď kafe pila furt :D

Nehty / Malinový dort / Kafe s mamčou

Jaký byl Váš duben?
Už také výletujete?

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...