Spotřebováno za duben 2016

Krásný den,
konečně je tu víkend, i když tenhle pracovní týden byl nenáročný. Ve středu jsem měla v podstatě celý den volno a včera jsem končila také brzo, takže po práci jsme zašly s kamarádkou na oběd a kafe. Co plánujete na víkend? Večer se opět chystám do kina, takže příští týden se můžete těšit na další filmový článek.

Jak březnová spotřeba byla velká, tak v dubnu se pohybuji opět v klasických číslech, mám tu celkem devět produktů. Povedlo se mi dopatlat ale rovnou tři pleťové krémy, za což jsem moc ráda. Jeden je sice miniaturka, ale i to se počítá. A balzámek na rty je též úspěch.

1. L`Oréal Elseve balzám Nutri-Gloss Luminizer (Recenze) - Balzám příjemně voní, má hustou krémovou konzistenci. Vlasy nezatěžoval a šly dobře rozčesat, takže za mě moc fajn, z této řady mi sedí i šampon.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Dermacol tělový peeling belgická čokoláda (Recenze) - Peeling je krémový a hodně jemný, ocenila bych více těch peelingových částeček, ale i přes jemnost pokožku zanechával hebkou a nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

3. Lee Stafford suchý šampon (Recenze) - Naprosto skvělý, účinný suchý šampon. Stačí v menší vrstvě nastříkat ke kořínkům a po celý den máte hezké, objemné vlasy. Navíc příjemně voní.
Koupila bych znovu: ANO

4. Lirene lehký osvěžující krém třešeň a citron (Recenze) - Krém je naprosto ideální na léto. Je opravdu hodně lehký, téměř až vodový, v zimě mi hydratačně nestačil, ale na léto fajn. I kvůli vůni, která je svěží citronová.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Dulcia šípkový krém na tvář (Recenze) - Tohle je naopak hutňák, i když v popisu má, že je lehký, není. Krém je mastnější, dobře se ale roztírá a téměř okamžitě se vsákne. Pleť zanechává hydratovanou a moc příjemnou na dotek. Za mě úžasný krém, který se jistě objeví v oblíbené kosmetice za tento rok.
Koupila bych znovu: ANO

6. Swisso Logical denní krém (Recenze) - Na tenhle krém bude ještě minirecenze. Mile mě překvapil, měl příjemnou konzistenci, ihned se vsákl a moc dobře hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

7. Rituals sprchová pěna Yogi Flow (Recenze) - Peny Rituals mám hodně ráda, ale tahle mi nesedla vůní. Připomínala mi nějaký čistič. Jinak ale vytvářela bohatou pěnu, nevysušovala, velmi příjemná na těle.
Koupila bych znovu: NE

8. Lavera krém na ruce s bio pomerančem a rakytníkem (Recenze) - Krém měl svěží pomerančovou vůni, fakt nádhera. Středně hutná konzistence se dobře vstřebávala a ruce zanechával hebké a hydratované. Též se ještě chystá minirecenze.
Koupila bych znovu: ANO

9. Essence balzám na rty Kiss Care Love - Balzámek jsem používala doma. Hydratace průměrná, ale na takové to obyčejné napatlání mi stačil. Rtům dodal lehkou perleť a hezky voněl.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Co jste spotřebovaly vy?
Znáte některý z produktů?

7 komentářů:

  1. Dulciu krem mam a je opravdu skvely, vlastne vsechno co mam od dulcie je skvele👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Od Dulcii mám v plánu vyzkoušet více věcí. Zatím mám zkušenost jen s krémovým deodorantem. Jinak už je rok 2016 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jsem vůní belgická čokoláda docela přesycená. Je sice krásná, ale co je moc, to je příliš. V zásobě mám právě i peeling, který tu ukazuješ a jsem zvědavá, až ho vyzkouším. Ale ve všeobecnosti mám raději hrubé peelingy.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zrovna v pátek dopotřebovala toaletku z Oriflame :). A z Tvých spotřebovanců jsem nezkoušela nic, ale některé výrobky znám

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling od Dermacolu miluju, nejradši bych ho snědla :D ale hrubost mi naopak vyhovuje :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy od Lirene jsem měla možnost vyzkoušet ze vzorečků a také mi vyhovoval. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...