Sprchové pěny Rituals

Hezký začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? Sice je opět pondělí, ale tentokrát mi to vůbec nevadí. Práci mám jen na dva dny a od středy mě čeká volno. V pátek se navíc chystáme do Kroměříže, takže naprosto ideální týden. Určitě se zas můžete těšit na články plné fotek z výletu.

V dnešní recenzi nebude řeč o klasických sprchových gelech, ale o sprchových pěnách značky Rituals. Rituals vznikla v roce 2000 a zaměřuje se nejen na produkty v péči o tělo a pleť, ale i na parfémy, vonné svíčky a čaje. Netestuje na zvířatech.

Každý den po práci se šíleně těším na sprchu. Jsem schopná pod proudem horké vody stát klidně i dvacet minut, k tomu nějaký voňavý sprchový gel a jsem maximálně spokojená. A ještě více se do sprchy těším díky sprchovým pěnám Rituals, protože to je pro milovníky sprchových produktů naprostý ráj.

Sprchovou pěnu ve verzi T`ai Chi jsem si naprosto zamilovala. Jak nemám čaj ráda a nepiji, tak vůně zeleného čaje v kombinaci s bílým lotosem je naprosto dokonalá. Lotos je symbolem čistoty a čaj působí protizánětlivě a pokožku vyživuje. Vůně je jemná, sladká, ale zároveň svěží.

Druhá varianta je Yogi Flow, obsahuje mandlový olej, který se stará o výživu pokožky a zklidňující indickou růži. Bohužel tahle vůně mi úplně nesedla. Já v tom cítím takový ten klasický citronový čistič.

Pěny stačí vymáčknout velmi málo, i malá kapička krásně nabobtná a stačí na celé tělo. Sprchová pěna má při vymáčknutí gelovou konzistenci, připomíná mi gel na holení. Během pár vteřin se ale změní na hustou pěnu, která Vaši pokožku zahalí do sametu. Pěna je na těle neuvěřitelně příjemná, nevysušuje, naopak mám pocit, že pokožku krásně vyživuje.

Balení 200ml koupíte za 235Kč, pěny seženete ale i v menším, cestovním balení, které mám i já.
Znáte Rituals?
Jak se Vám pěny líbí?

7 komentářů:

  1. rituals nepoznam ale myslim ze potrebujem yogi flow
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  2. Rituals patří mezi moji nejoblíbenější značku, co se sprcháčů a olejíčků týče :)

    Momentálně ujíždím na Happy Budha a asi si ji budu muset nakoupit do zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchovou pěnu jsem nikdy nezkoušela. Vím, že měla něco Balea, ale nakonec jsem nepodlehla tomu boomu.

    SOUTĚŽÍME! S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vzorek sprchové pěny jsem měla kdysi v Ladyboxu a moc mi to nevonělo. Jinak to bylo příjemné

    OdpovědětVymazat
  5. sprchovú penu som ešte neskúšala...asi by som si to mýlila s penou na holenie :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Rituals jsem ještě nikdy nezkusila. Obchod v našem městě není a jedinou možnost kde si něco mohu koupit je v Praze. Citronové chemické parfemace nesnáším, takže bych pro sebe zvolila raději s tím lotosem.

    OdpovědětVymazat
  7. Znám Rituals a celkem se mi ty pěny líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...