Brandnooz box - Květen 2015

Krásný začátek nového měsíce,
již tu máme červen, ale dnes nahlédneme ještě do květnového Brandnooz boxu, který přišel tentokrát až úplně na konci měsíce. Box byl docela lehký a při prvním pohledu mi i přišlo, že poměrně prázdný. V podstatě celý box zabraly dva produkty. A co obsahoval se už dozvíte níže.

  • Schneekoppe Vollfrucht Hochwert Müsli- 750g, 115Kč
Müsli obsahuje 40% podíl deseti druhů ovoce a celozrnných vloček. Díky obsaženému ovoci už neobsahuje žádný přidaný cukr. Z tohohle mám velkou radost, jelikož je opravdu výborné. Občas si ho dávám v práci a fakt mňamka.

  • Bohemia NE Solené - 77g, 24,90Kč
Chipsy v boxu vždy vítám, tuhle novinku si dám určitě také ráda, ale přesto bych ocenila alespoň tu sůl a ne jen obyč brambůrky. Ale ochutnám, když to nebude ono, sůl se dá vždycky dosypat :D

  • Maggi Grill Mix - 21g, 18,90Kč
V marinádách se nachází směs koření, sušené zeleniny či bylinky. Marinády od Maggi již v boxu byly a byly moc fajn. Tohle se u nás rozhodně neztratí, právě naopak. Zvlášť teď, když už začala grilovací sezóna. V marinádě na kuře se snoubí směs zázvoru a chilli a v mixu na krkovičku zas tři druhy pepře.

  • Spak Gourmet Ketchup - 500g, 42,90Kč
Kečupy nemusím, ale je to produkt, který se u nás dost využívá. Tedy brácha ho využívá, takže kečupů má spotřebu. Já sama ho moc neocením, ale na druhou stranu se rozhodně hodí.

  • Strongbow Red Berries 0,0% - 0,33l, 19,90Kč
V letáčku je sice avizován jablečný Strongbow, ale jsem ráda, že jsem našla variantu red berries, kterou mám ráda. Je to první cider na trhu, který neobsahuje žádný alkohol. Vzniká kavšením jeblečné šťávy a následným odpařováním vzniklého alkoholu. Oceňuji, že tentokrát v boxu nebylo pivo, ale ochucený cider, který piji ráda.

  • Capri-Sonne Safari Fruits - 200ml, 9,90Kč
S tímto se vrátím do dětství. No řekněte, kdo tahle pitíčka nemiloval? Obsahuje směs chuti citronu, ananasu, pomeranče, mandarinek a limetky. Podíl ovocné šťávy je 12,8%.

  • Mentos Shakies - 37,5g, 17,90Kč
Mňam, mentos miluji. Ještě se mi nestalo, že by mi nějaké mentosky nechutnaly a tyhle budou určitě výborné. V každém balení příchuť jahody, banánu a broskve.

  • Corny Protein - 35g, 24,90Kč
Obsahuje 30% proteinů, vyvážené složení cereálií, rostlinných a mléčných proteinů a hořčík. Již jsem ochutnala citronovou variantu a velmi mi chutnala, takže rozhodně si dám i tuhle čokoládovou.

Tentokrát box nebyl opravdu tolik nadupaný jako jindy. Vše ale využiju, takže vlastně toho moc ke kritice nemám. Nejvíce mě určitě potěšilo müsli a mentosky. Kromě kečupu je to za mě fajn, ale rozhodně byly i lepší boxy. Tohle je spíše neurazí/nenadchne.

Jak se Vám obsah líbí?

8 komentářů:

  1. Musím říct, že tohle je jeden z nejlepších Brandnooz boxů, které jsem viděla! Úplně všechno bych s nadšením využila, což se snad ještě nikdy nestalo. :) Hlavně ty musli, Corny Protein a Mentosky bych ráda ochutnala. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby mi takový box přistál na prahu, byla bych dost zklamaná. Prakticky žádný z produktů bych si sama nekoupila.. Ale podstatné je, že ti to jindy zase vynahradí a jsi spokojená. :)
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se celkem líbí, ale úplně mě neohromil. Je teda ale pravda, že müsli a kečup jsou poměrně drahé a ty další věci tam jsou spíš na doplnění. Nemusela bych tam mít Mentosky a koření, toho mám doma milion pytlíků a stejně skoro nekořením. Cider je super, brambůrky tak průměr, radši mám solené. Corny mi chutnala, pitíčko si dám zítra v práci :-D Kečup zužitkujem a na müsli se těším.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se opět líbí také bych využila vše :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Box se mi líbí více než ty předešlé. Na Capro sonne si vzpomínám a pamatuji jak mi nechutnal protože byl děsně sladký. Líbí se mi Musli, nesolené Bohemie bych ráda ochutnala, kečup se vždycky hodí. Kořeníčka jsem vyzkoušela a dle mého názoru se jim povedly. Jedinou věc v boxe co bych neocenila je proteinová tyčinka. Nevím co je to poslední dobou za trend tohle jíst, mě vůbec nechutnají a to už jsem jim dávala šanci tolikrát, jak těm dražším tak i levnějším, prostě mi na tom nepřišlo nich chutného.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se obsah boxu líbí. Jediné, co by mě moc nenadchlo jsou ty nesolené brambůrky. Ale jak píšeš, sůl se dá vždy dosypat. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem byla tentokrát s boxem celkem spokojená (můžeš mrknout na mou recenczi ;-). Stejně jako ty oceňuji musli a cider. Potěšil i kečup. Naopak mentosky nemusím, takže ty někomu věnuju.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...