Dermacol - Tělové mléko mandarinkový sorbet

Krásný konec pracovního týdne,
venku začaly včera tropy, co plánujete na víkend? Už jsem se zmiňovala, že jsem šíleně pozadu v recenzích? Dnešní produkt mám spotřebovaný už snad dva měsíce a stále jsem nebyla schopná sepsat článek. Mám tu teď tolik věcí, o kterých chci napsat, že občas trvá, než se k danému produktu dostanu.

Řada Aroma Ritual je hodně oblíbená, proto Dermacol každou chvíli přichází s novými produkty a novými vůněmi. Já si nedávno z jejich e-shopu objednala rovnou tři tělová mléka a jelikož mám doma v zásobách i sprchové gely, tak se časem můžeme těšit na další články věnované této voňavé řadě.

Mléka z této řady bývají poměrně lehoučká. Povznášející mandarinkový sorbet je sice více krémovější, ale stále se jedná o řidší konzistenci jakou má většina tělových mlék. Díky tomu bych očekávala, že se mléko bude snadno roztírat a dobře vstřebávat.

Je třeba ho do pokožky pořádně vmasírovat, jelikož se mu moc nechce vsáknout. Pak už ale nezanechává žádný mastný film, ani nelepí, takže se ihned můžete obléknout. Když jsem vybírala, jaké varianty si vybrat, tak mandarinka byla jasná volba. Na jaro jsem chtěla něco sladkého a zároveň svěžího a mandarinka vypadala, že by tomuhle požadavku mohla odpovídat.

Mléko v tubě překrásně voní, ihned jsem se zamilovala. Dokonalá mandarinková vůně. Bohužel při vymáčknutí je vůně docela jiná. Šíleně přeslazená a chemická. Mám ráda sladké vůně, ale tohle je opravdu nepříjemné a autentická vůně mandarinek je jedna velká chemie. Horší je, že vůně se na pokožce drží, jindy by to bylo velkým plusem, ale teď mě to obtěžovalo.

Zrovna tahle vůně patří mezi ty méně povedené a určitě znovu nekoupím. Hydratace je průměrná, velmi suché pokožce rozhodně stačit nebude.

Voní Vám mandarinka?
Jaká je Vaše oblíbená vůně?

12 komentářů:

  1. Mně naopak voní moc :-D Jak jsem psala. Roztírá se dobře, ale bohužel moje pokožka zůstává ulepená. Hydratace bych řekla, že je pro normální pokožku dostačující, na každodenní mazání fajn, ale nic extra to není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme přesně naopak :D Mě smrdí, ale nelepí. Teď používám třešeň a ta lepí dost.

      Vymazat
  2. ja mám z tejto rady sprcháč, ktorý používam rada..a toto telové mlieko, ktoré veľmi nepoužívam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsou super, ještě mám v zásobě krém na ruce, na ten jsem též zvědavá :)

      Vymazat
  3. Mandarinku jsem měla sprcháč a ta vůně mě začala po pár dnech tak štvát... ufff.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Vuně by mi az tak nevadila spíše že moc nehydratuje. V létě mam strasně suché nohy :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle dermacoli vyrobky tak krasne voni, ze bych nejradsi ochutnala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tohle nevoní, ale právě používám třešeň a ta je opravdu k sežrání :D

      Vymazat
  6. Já jsem měla z této řady tělové mléko s vůní tibetského jasmínu a bylo pro mne velkým zklamáním - špatně se mi roztíralo a vůně mi byla nepříjemná(psala jsem o něm tady http://werka13.blog.cz/1508/z-kosmeticke-policky), nakonec jsem ho někomu věnovala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...