EcoTools - Konjaková houbička pro jemné čištění pleti

Krásný den,
mám tu teď nachystáno tolik článků a recenzí, že nevím, kterou publikovat dříve. Před nějakou dobou mi dorazila k testování nová konjaková houbička od značky EcoTools. Konjakové houbičky jsou teď velkým hitem a činí se obrovské oblibě, nebo alespoň lákají k vyzkoušení.

Já se ale přiznám, že když mi houbička přišla, nijak nadšená jsem nebyla. Ke mně se tenhle boom ještě nedostal a tak jsem houbičku nafotila a nějakou dobu ji nechala ležet. Od doby, kdy jsem uznala, že by bylo vhodné začít testovat, jsem ji nedala už z ruky.

Konjak je trvalka, která je tvořená především škrobem a pochází z Asie. Využívá se nejen v kosmetice, ale i v potravinách. Houbička je ručně vyrobená a 100% přírodní. V nabídce najdete dvě varianty, bílou pro jemné čištění pleti, nebo černou, která je vhodná jako peeling a obsahuje bambusové uhlí.

Houbička má za úkol odstraňovat z pleti nečistoty, mastnotu a make-up. Výsledkem má být hladká a svěží pleť, která nebude vysušená ani zarudlá. Je bez barviv, vůně a je dermatologicky testována.

Houbička je tvrdá, ale při styku s vodou změkne, takže před použitím je třeba houbičku namočit a po použití opět nechat uschnout na rovném povrchu. Dá se použít samostatně, nebo s čistícím gelem. Já pleť odličuji namokro ve sprše, takže zároveň s houbičkou používám i nějaký ten čistící gel.

Přijde mi, že díky ní toho gelu není třeba ani tolik a krásně jde pleť odlíčit s menším množstvím, což je rozhodně skvělé. I když mám bílou houbičku na jemné čištění pleti, tak po použití je ta pleť hladká, pomalu jako kdybych použila peeling.

Jak jsem zpočátku byla trochu skeptická, tak jsem ráda, že jsem názor změnila a houbičku jsem si zamilovala. Rozhodně je znát rozdíl. S houbičkou je pleť nádherně hladká, hezčí na pohled, té pleti opravdu sedí a vyhovuje. Používám ji denně, je šetrná, takže nehrozí žádné podráždění.

Houbička se mění po 1-3 měsících. Ta výměna je určitě třeba. Používám ji teď asi měsíc a půl a začíná ztrácet na kvalitě, podařilo se mi do ní už udělat i díru.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Máte zkušenost s konjakovou houbičkou?
Láká Vás?

14 komentářů:

  1. Já na čištění používám obyčejné houbičky Calypso, ale už jsem o tomhle mrňouskovi uvažovala, protože bez houbičky si obličej nevyčistím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Calypso me neuchvatily, pouzila jsem parkrat a vyhodila.

      Vymazat
  2. Houbičku bych vyzkoušela určitě ráda, jen přemýšlím, jestli bych na ni nebyla lenoch :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vypadá zajímavě, jen nevím, jestli bych ji používala, jelikož většinou si myju obličej s produktem s kartáčkem.

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to těžko říct, v tomto případě je zřejmě trochu zbytečná.

      Vymazat
  4. Tahle nevím přesně zda mě láká :) Ale tak proc ne je třeba to vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama bych si ji také asi nekoupila, ale jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela, je skvělá.

      Vymazat
  5. Musím uznat, že si vůbec nejsem jistá, jestli něco takového potřebuju, nebo nechci ani vidět... :) Ale vypadá zajímavě.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí tahle houbička. já používám obyčejné Calypso které pravidelně měním a zatím jsem spokojená. Co mě ale láká je mořská houba, tu bych chtěla letos na dovolené sehnat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Calypso mě vůbec neoslovily, přitom jsou hodně oblíbené.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...