Mix recenzí - Palmolive, Ziaja, Swisso Logical, Lavera

Krásný den,
jak jste si užily víkend? Po nějaké době přináším mix recenzí, což znamená více produktů a značek v jednom článků. Tyhle miš maše jsou hodně oblíbené a určitě se tu časem objeví další. Opět to jsou produkty, kterým není třeba věnovat speciální článek. To platí třeba o sprchovém gelu, ale najdete tu i cestovní balení či menší vzorky.

Palmolive sprchový gel Smooth Delight
Sprchové gely Palmolive patří mezi moje oblíbené. V nabídce je několik voňavých variant a já na ty vůně hodně dám. Sprcháč má hutnější, krémovou konzistenci. Během sprchování Vaši pokožku zahalí do husté pěny, která je strašně příjemná, takže sprchování s tímto sprchovým gelem/mlékem je prostě slast.

Obsahuje zvláčňující mléko a 100% přírodní olej z makadamiových a kokosových ořechů. Pokožku tedy nevysušuje, ale zanechává ji hebkou a provoněnou. Vůně je nádherná, těžko ji popsat. Cítím v tom právě ten makadamiový olej, krém, hodně teplá vůně.
Obsah: 250ml
Cena: cca 40Kč
Hodnocení: 5/5


Ziaja jemný odličovač očí
Odličovač je ještě pozůstatek z jednoho Ladyboxu, já sama bych si ho nekoupila, jelikož speciální odličováky na oči nepoužívám. Hodně jsem přemýšlela, že ho pošlu dál, ale jelikož Ziaju mám hodně ráda, tak jsem si řekla, že ho třeba využiji.

Odličovač je opravdu jemný, tedy v tom smyslu, že odličuje jemně. Oční stíny odlíčí bez problému, řasenku dejme tomu také, ale u tužky už je třeba přitlačit a přejet po oku několikrát. Odličování s ním je docela zdlouhavé a přijde mi horší, než s kteroukoliv jinou micelárkou. Voděodolnou řasenku naprosto nezvládá, s tou ani nehne.
Obsah: 120ml
Cena: 59Kč
Hodnocení: 2/5


Swisso Logical denní krém pro suchou a citlivou pleť
Společnost Zepter má asi většina z Vás spojenou spíše s nádobím, ale věděli jste, že u ní najdete i několik řad kosmetiky? Tou jednou je právě Swisso Logical. Už jsem tuším kdysi něco měla, ale nedokážu si vzpomenout. Ke krému jsem přistupovala lehce skepticky a dlouhou dobu mi ležet v šuplíku, což je škoda.

Obsahuje výtažek z echinacey, čímž  zvyšuje obranyschopnost pleti. UV-A a UV-B chrání před ultrafialovým zářením a výtažek z olivového oleje podporuje vlhkost pleti. Je bez parabenů.

Krém má střední hutnou konzistenci, není úplně lehký, ale zároveň ani pořádný hutňák. Moc dobře se roztírá a během chviličky se do pleti vsákne. Už během toho roztírá mi bylo jasné, že moje předsudky byly neoprávněné a krém bude skvělý. Úplně cítíte jak je výživný, na pleti velmi příjemný. Ta je po něm hebká a naprosto skvěle hydratovaná. Má příjemnou, krémovou vůni. Tohohle krému bych klidně brala celé balení, bohužel mínusem krému je cena.
Obsah: 50ml
Cena: 931Kč
Hodnocení: 5/5


Lavera krém na ruce bio pomeranč - bio rakytník
S Laverou mám zatím jen dobré zkušenosti, krémy na ruce má tato značka výborné a ani tento není výjimkou. Obsahuje pomerančový olej, který je osvěžující, namáhané ruce uvolňuje a projasní. Rakytník obsahuje spoustu vitamínů, pokožku rukou regeneruje a má hojivé účinky.

Je poměrně lehký, dobře se vstřebává, na pokožce nezanechává žádný lepivý film. Ruce jsou skvěle hydratované a ještě navíc provoněné. Pomeranče nejím, ale jejich vůni v kosmetice mám moc ráda. Vůně je nádherná a svěží.
Obsah: 50ml
Cena: 97Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte některý z produktů? 
Zaujalo Vás něco?

11 komentářů:

  1. Přesně tento sprcháč od Palmolive jsem měla a používala jsem ho někdy v zimě a byl parádní :). Jemný odličovač očí od Ziaji jsem měla také, ale za mě jejich dvoufázové odličovače jsou lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já na ty speciální odličovače očí nejsem, takže další určo kupovat nebudu.

      Vymazat
  2. Já měla odličovac od Ziaji a já musím říct ze jsem s ním byla naprosto spokojená :) Krém na ruce vypadá hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek :-) Zaujal mě ten sprcháč, ale momentálně mám sprcháčů asi 30, tak si nechám zajít chuť :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Od Palmolive si pamatuju z dětství nějaký šampon, ale jinak jsem na tuhle značku úplně zapomněla. Podle popisu bude vůně super na zimu :) Zrovna koukám, že v Tetě mají slevu, ale na nějakou jinou řadu. Nevadí, i tu zkusím, četla jsem recenzi u Rendy na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vim, kterou myslis. Zkousela jsem coko a az mi dojdou zasoby, take ji chci vice vyzkouset :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...